Dřevěná okna a dveře jsou nejlepším řešením pro nízkoenergetické a pasivní domy. Nabízí znatelnou úsporu, širokou škálu dřevodekorů a vykazují dlouhou životnost. Eurookna si můžete pořídit i ve variantě s nalepovacími příčkami nebo izolačním sklem.

Truhlářství. Výroba - dveře, vrata - dřevostavby - zahradní nábytek - posedy a přístřešky pro zvěř - orientační tabule pro mapy a cyklostezky.

Prodej a pokládka: - linolea, marmolea, PVC, vinyl - plovoucí, dřevěné podlahy. Výroba: - kuchyně Prodej a montáž: - interiérové a bezpečnostní dveře.

Prodej, montáž, servis: -mrazničky, mraznička, monoklimatické chladničky, chladnička, vitrínové chladničky, minibary, absorbční minibary -těsnění na okna izolační dvojskla -těsnění je ze směsi guma+PVC -chladničky těsnění magnetické i nemagnetické, nekonečné magnetické pásky -zastupuje firmu SOVEX -vakuovavá okna.

Střechy na klíč. Práce: - pokrývačské - klempířské - tesařské. Montáž: - střešní okna. Prodej: - střešní krytina (BRAMAC, TONDACH) - klempířské výrobky.

Nabízíme profesionální realizační činnost v oblastech, podlahových systémů. Vyrábíme dveře interiérové i venkovní, kování na dveře, obložení zárubní, schodiště, obklady schodů a zábradlí. Vyrábíme a montujeme také kuchyňské linky na míru a vestavěné skříně. Výroba, montáž, realizace: - podlahy - dveře interiérové a vchodové - zárubně - ...

Truhlářství, dřevovýroba: - zákázková výroba, - renovace bytových interiérů, - průmyslové interiéry, - tradiční a rustikální nábytek.

Výroba, prodej: - výroba nábytku - dřevěná schodiště - dřevěné dveře interiérové, vchodové - dřevěný, smrkový nábytek - balkony, balkónová zábradlí.

Firma Jan Boucník se sídlem v okrese Svitavy se specializuje na servis a seřízení plastových, dřevěných a hliníkových oken a dveří. Současně nabízí také montáž a opravu stínící techniky a sítí proti hmyzu, výměnu nebo opravu rozbitého kování a další. Máme dlouholeté zkušenosti ve výrobě plastových a hliníkových oken a důraz klademe především na ...

Práce, výroba: -kuchyňské dvířka z masivu -truhlářství -zakázková výroba -okna, eurookna, vitríny, zimní zahrady -dveře vchodové, interiérové, zasouvací, obloukové -podlahy plovoucí, masivní, laminátové -dělící příčky -obklady stěn, sloupy a stropy -schodiště samostatné, lepené na beton, kov. Konstrukci -soustružené zábradlí, apod.

Truhlářství a tesařství výroba: -eurookna-dveře -vnitřní dveře. -nábytek Stavební truhlářství.

Dřevovýroba, truhlářství: -masivních schodiště -dveře -nábytek -eurookna.

Tesařské práce: - kompletní půdní vestavby od střechy až po kompletaci -pergoly a dřevostavby - sádrokartonové konstrukce - stropní a kazetové systémy - tepelné a zvukové izolace - veškeré tesařské práce - montáž strešních oken - interiéry - krovy.

Truhlářství. Výroba: - interiérové a vchodové dveře - nábytek - obložení.

Truhlářství, výroba: - nábytek - kuchyňské linky - vestavěné skříně - schody - okna, dveře - nábytek pro restaurace

RAUERHOLZ s.r.o. se zaměřuje na služby v oblasti schodů, vrat, krovů, zahradních prvků, teras, dveří, interiérového nábytku a mnoho dalšího. Provozovna: Zámecká 742, 78353 Velká Bystřice

Společnost SBO KUBA s.r.o.provozuje stavební bazar a zaměřuje se na prodej oken, dveří, sanity, dlažby, izolace, elektra a mnoho dalšího.

Společnost OKNA-DAP, s.r.o. poskytuje kompletní služby od návrhů, poradenství až po realizaci. Součástí naší nabídky je stínící technika a návrhy interiérů.

Výroba, práce: -zakázková výroba zábradlí, atypická madla, točitá schodiště -samonosné schody, obklady betonové schody -nábytek: dýhovaný, masivní -vchodové a interiérové dveře: dýha + masiv. Nejpreferovanější naší výrobou jsou subdodávky pro kovářské provozy jako madla všech tvarů 2D, 3D, 4D, dle požadavků zákazníků. Při těchto pracech ...

Dodávka a montáž - plastová okna, eurookna - dveře.

Výroba: -okna, dveře, fasády z hliníku, plastu, dřeva a oceli -vrata, brány, automatické dveře -protipožární výrobky -kontaktně-zateplovací systémy, provětrávané fasády -stínící systémy, doplňky. Produkty: -plastová okna, dveře -hliníková okna, dveře -fasády z plastu a hliníku, -zimní zahrady, -sekční a rolovací garážová a ...

Dodávka - palubky - řezivo - dřevotříska - dřevomateriál pro stavebníky, truhláře - doplňky - zahradní nábytek - podlahy PARADOR - plovoucí podlahy - vnitřní dveře.

Firma Stolařství Roman Milota se sídlem v okrese Břeclav se zabývá výrobou a renovacemi nábytku na zakázku. Svým zákazníkům nabízíme komplexní služby včetně zaměření, návrhu, dopravy a montáže. Nábytek vyrábíme nejen z masivu, ale také se všech dostupných materiálů (laminované, desky, plošné materiály, euro hranoly, ...). V rámci renovací ...

Hledáte spolehlivou a kvalitní firmu, která vám pomůže s vašimi stavebními plány? Chcete si postavit nový dům, zrekonstruovat starý, nebo jen vylepšit vaše bydlení? Pak je pro vás správnou volbou firma Miroslav Brímus! Firma Miroslav Brímus sídlí v Nivnici a zabývá se stavebními pracemi již více než 20 let. Nabízíme vám široký sortiment ...

Truhlářství. Výroba -interiérové dveře -barové stoličky -postele, stolky -vrata -kuchyňký stůl -lavice a židle -kuchyňské sestavy -okna - interiérové, exteriérové dveře -obklady, obložení stěn, stropy -schodové sestavy.