Dřevěná okna a dveře jsou nejlepším řešením pro nízkoenergetické a pasivní domy. Nabízí znatelnou úsporu, širokou škálu dřevodekorů a vykazují dlouhou životnost. Eurookna si můžete pořídit i ve variantě s nalepovacími příčkami nebo izolačním sklem.

Truhlářství, výroba: - dveře - kuchyně - nábytek - pracovní stoly - schody - kytary.

Chcete nové dveře, podlahovou krytinu či sháníte zárubně? Potom neváhejte navštívit naši vzorkovou prodejnu, která se nachází na adrese Brněnská 4105/14f, Hodonín. Specializací naší společnosti je prodej a montáž podlahových krytin, dveří a zárubní. Našim zákazníkům nabízíme více jak 1000 druhů dveří a obložek, různých barev a dekorů. Dále ...

Truhlářství, zakázková výroba: -nábytek -ložnice -obývací stěny -kuchyňské linky, kuchyně -jídelní nábytek -komody -okna -dveře-vnitřní, vchodové -dřevěné schody, schodiště -pokládka-podlahy -obložení-stropy, stěny -renovace-chaty (zateplení, nové opláštění). Služby: -návrh, rozpočet, montáž, doprava.

Výroba obložení zdí a nábytku. Montáž dveří, oken a schodů.

Vyrábíme plastová okna a dveře z kvalitních profilů s tloušťkou vnějších stěn 3 mm, které jsou osazeny celoobvodovým kováním MACO. Výroba, prodej a montáž: - značková plastová okna - značkové plastové dveře vchodové, balkónové - plastové stavební výplně - dřevěná okna a dveře - hliníková okna a dveře - výklady, výlohy - posuvné ...

Služby, výroba, prodej: -zabezpečení bytů a objektů -mříže, kování vnitřní i vnější -klíče. Dodávky, montáže, servis: -bezpečnostní dveře BEDEX.

Truhlářství, truhlářské práce, zakázková výroba: -nábytek -kuchyně, kuchyňské linky -dveře -schody, schodiště -zahradní nábytek -kancelářský nábytek -dřevostavby(chaty, chatky) -pergoly -vestavěné skříně -plovoucí podlahy -obložení palubkami -nábytek z masivu

Truhlářské práce, zakázková výroba: -eurookno, eurooken -dveře balkónové, interiérové, vchodové -nábytku, nábytek bytový, kancelářský -nábytek pro hotely, sklady, kanceláře -interiéry.

Velkoobchod, maloobchod, zásobování staveb: -stavební systémy KNAUF -izolace ISOVER -stropní podhledy AMF* -střešní okna VELUX -barvy, nátěry, omítky JUB* -zateplovací systém JUBIZOL -stavební chemie, spojovací prvky, spárovací hmoty -parozábrany, hydrodifuzní fólie. Služby: -míchání barev.

Předmětem naší činnosti jsou veškeré zakázkové práce ze dřeva i z laminotřískových desek. Výrobky zhotovujeme podle návrhu a požadavků zákazníka, případně dle našich vlastních návrhů včetně zaměření. Naše výrobky dodáváme s povrchovou úpravou, montáží a dopravou. Při výrobě klademe důraz na kvalitu a přesnost provedení. Prioritou firmy je ...

Firma Alois Maňousek sídlící v okrese Blansko se více než 27 let specializuje na návrh, výrobu a montáž dřevěných schoďišť s dřevěným, nerezovým nebo skleněným zábradlím. Schody jsou buď samonosné nebo pouze jako obklad stávajícího betonového schodiště. Zajímavou možností je také schodiště v kombinaci se železnou konstrukcí nebo točité schody. ...

Působíme na trhu již od roku 2006. Naše firma se zabývá dodávkami a montážemi interiérových dveří, bezpečnostních dveří výhradně od českých výrobců. Prodejem a pokládkami podlahových krytin. Nabízíme komplexní řešení při realizacích interiérů. Máme dlouholeté zkušenosti a díky širokému spektru nabízených produktů jsme schopni uspokojit i ty ...

Výroba, prodej zakázkového nábytku na míru. Sortiment: -kuchyňské linky -vestavné skříně -nábytek -dveře a zárubně -podlahy.

Prodej a montáž: -plastová a dřevěná okna, dveře -zimní zahrady -příslušenství, žaluzie, parapety.

Dodávka na klíč, demontáž, montáž, zednické zapravení: -okna dřevěná, eurookna, EURO 68, EURO 78, hliníková, plastová DECEUNINCK -stínící technika (žaluzie, rolety) -markýzy -garážová vrata sekční, roleová, výklopná -interiérové dveře -zimní zahrady. Kompletní sortiment doplňků.

Stolařství, truhlářství. Výroba, dřevovýroba, prodej: -nábytek, nábytku ze dřeva, dřevo -atypický dřevěný nábytek -okna, oken, okno -dveře, dveří, vrata -výroba eurookna, eurooken -schody, schodů, schodiště -zdravotní nožní opěrka-výškově nastavitelná.

Montáž a prodej interiérových dveří a zárubní včetně kování

Prodej, montáž, servis, zaměření: - interierové dveře - obložkové zárubně - kování - bezpečnostní dveře - dřevěná a plastová okna - schodiště - plovoucí podlahy - stavební pouzdra.

Výroba, prodej, montáž: -Specializujeme se na komplexní dodávky plastových, dřevěných, hliníkových a dřevo-hliníkových oken a dveří. -Dodávka rolet, žaluzií, parapetů a celé řady doplňků k tomuto základnímu sortimentu. Jsme mladá společnost, ale tým našich zaměstnanců navazuje na dlouholeté zkušenosti z předešlých let práce v tomto ...

Výroba: Historický nábytek: -sedací nábytek, stolový nábytek, ukládací nábytek, postele, předsíňové stěny (stěna). Bytové doplňky: -bary, etažéry, lovecké doplňky, schůdky, stojany, sochy(socha) bronz, mramor, svítidla (svítidlo), truhly(truhla), zrcadla (zrcadlo), vázy (váza) zahradní. Interiérové prvky: -dveře, vrata, dvířka, konzoly, ...

Stavební práce, stavební činnost. Občanské stavby. Stavby průmyslové, zemědělské, vodohospodářské a dopravní. Zámečnictví, výroba ocelových konstrukcí - haly, sklady Truhlářství: - výroba: - nábytek, okna, dveře, podlahy, altány.

Společnost SVAPO, s.r.o. se již více jak dvacet let věnuje stavební činnosti. Zaměřujeme se na výstavbu rodinných domů, komerční i bytovou výstavbu, rekonstrukce, zateplování, sádrokartonářské práce, podhledy a příčky. Dále také provádíme zámečnické práce a dodáváme střešní okna a žaluzie. Sídlíme na adrese Skořepka 336/15, Brno.

Výroba: - terasy WPC - infra topné panely - okna - dveře - zimní zahrady

Prodej: -nábytku -kancelářského -pracovního -sestavy do obývacích pokojů -kuchyňské linky -postele -obývací stěny -dveře.

Prodej: -nábytku -kancelářského -pracovního -sestavy do obývacích pokojů -kuchyňské linky -postele -obývací stěny -dveře.