Dřevěná okna a dveře jsou nejlepším řešením pro nízkoenergetické a pasivní domy. Nabízí znatelnou úsporu, širokou škálu dřevodekorů a vykazují dlouhou životnost. Eurookna si můžete pořídit i ve variantě s nalepovacími příčkami nebo izolačním sklem.

Truhlářství. Zakázková výroba z masivního dřeva: -okna -dveře -nábytek -schody.

Umělecké truhlářství: -okna, dveře, schodiště -nábytek -repliky, repase.

Práce: -truhlářské -nábytek z masivu -dveře venkovní -schody.

Prodej, dodávky, montáž: -dveře vnitřní (dýha, masív, folie) -dveře vstupní (masív) -plastová okna a dveře -plovoucí dřevěné podlahy -dveřní kování -posuvné kování EKU*, HAWA -dveřní zavírače DORMA -těsnící pásky a profily -další doplňky interiérů.

Výroba: -dřevěná, plastová, hliníková okna -dřevěné, plastové, hliníkové dveře.

Výroba, prodej: -dveře vnitřní, vchodové, požární -okna EURO -schodiště -tvarové výseky z velkoplošných materiálů -pracovní desky -zakázková výroba.

Truhlářství: -zakázková výroba interierových dveří -atypické dveře, masivní dveře, dýhované dveře, bezfalcové dveře -včetně zárubní a rámů -včetně montáže a dopravy.

Truhlářství, dřevovýroba. Výroba: -stavebně truhlářské výrobky z masivního dřeva a lepené třívrstvé lamely -okna -dveře -schodiště -kopie historických oken a dveří.

Truhlářství a soustružnictví: -výroba kuchyní na míru -výroba dveří -výroba zakázkového nábytku -zařízení interiérů, prodejen a restaurací -prodej kování a truhlářských potřeb -ostření okružních pil a nožů do hoblovky.

Stavební a poradenská firma. Specializace na výstavbu rodinných domů na klíč: -tesařské práce-krovy -pokrývačské práce -zednické práce -elektroinstalace -vodoinstalace -topení, podlahová krytina apod. rekonstrukce. Prodej a montáž: -okna a dveře. Financování staveb formou hypotečních úvěrů. Projektová dokumentace, ...

Stavební poradenství. Zajištění-výroba, montáž, realizace, prodej dovoz. Okna: -plastová, dřevěná, hliníková -standardní, oblouková, úkosová -autorizovaný partner Internorm Dveře: -plastové, dřevěné, hliníkové -vstupní, balkónové, posuvné, skládací. Rolety: -plastové -pohon-ruční řemen, klika, elektromotor -ovládání ...

Truhlářství: -na zakázku z masivního dřeva veškerý nábytek -dveře -schody -nábytek z lamina a dýhovaného materiálu (kuchyně, kanceláře).

Výroba: -dřevěná okna, eurookna-profil 68 z lepeného třívrstvého hranolu s izolačním dvojsklem s celoobvodovým kováním zn.MACO -vnitřní a vchodové dveře z masivu. Zaměření výrobku na stavbě a montáž. Zajištění dopravy. Množstevní slevy.

Dodávka, prodej, montáž: -dýhované interierové dveře -dveře typizované i atypické -prosklené stěny -posuvné dveře.

Prodej: -materiálů pro střechy -krytiny pro šikmé a ploché střechy -asfaltové pásy -tepelné izolace -střešní okna -žlabové systémy -nářadí Stubai Půjčovna šikmých výtahů Geda.

Prodej: -plastová a dřevěná okna -parapety, rolety, vrata, markýzy -lamelové dveře, žaluzie -plovoucí podlahy, lišty, prahy -garnýže a doplňky. Služby: -montáž, doprava, servis.

Truhlářství. Výroba, velkoobchod, prodej: -nábytek -kuchyně -stoly, židle -dveře, okna.

Výroba, montáž, servis: -dřevěná eurookna -balkonové dveře -vchodové dveře -atypické i obloukové tvary -konzultace, zaměření, kalkulace zdarma.

Prodej a montáž - okna a dveře Zednické práce - rekonstrukce bytových jader

Výroba - zahradní domky Truhlářské práce Výroba - kuchyňské linky Výroba - koupelnový nábytek Výroba - nábytek (dětské pokoje, obývací pokoje, ložnice, ...) Výroba - dveře Výroba - schodiště - zábradlí

Renovace - dveře plastovou fólií - výběr dekorů, skla a kování

Montáž - okna včetně doplňků - dveřevýroba - okna z českého sedmikomorového profilu - plastová okna

Prodej - garážová vrata Prodej - plastová a dřevěná okna - parapety Zednické práce

Klempířství a oprava karoserií Pokrývačství, tesařství -Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků -Povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů -Zprostředkování obchodu a služeb