Hliník se na okna a dveře používá již od nepaměti. Velká statická únosnost, odolnost proti povětrnostním vlivům anebo nižší hmotnost nejsou jedinými výhodami. Zasklení balkonů, pergoly či zimní zahrady z hliníku jsou tedy velmi výhodnou investici.

Velkoobchod, maloobchod, služby: -zaměření -montáž -poradenství -doprava. Dveře vchodové: -masivní -palubkové -EURO -ocelové aj. Speciální dveře: -protipožární -atypické -bezpečnostní -ocelové -kouřotěsné -posuvné -s protihlukovou úpravou -vnitřní masivní -laminátové aj. Okna: -dřevěná zdvojená a ...

Pozáruční servis, opravy: - plastová, hliníková okna a dveře.

ALUCON PLUS s.r.o., sídlo Rudná u Prahy, je zaměřena na výrobu a montáž hliníkových konstrukcí. V převážné většině v současné době využíváme profily hliníkových systémů firem ALIPLAST, ale na základě dohody jsme schopni realizovat zakázky z další obdobných a dostupných systémů. Výroba a montáže následujících výrobků : hliníková okna, hliníkové ...

Prodej, montáž, servis: - plastová, hliníková, dřevěná okna a dveře - rolety, žaluzie - garážová vrata - zimní zahrady

Velkoobchod, prodej, montáž: -plastová okna a dveře ALUPLAST -3 až 6 komorový profil s uzavřenou ocelovou výztuhou v rámu i křídle -možnost výběru designu (barva, tvar) -celoobvodové kování ROTO Dřevěná okna hliníková okna a dveře Ocelové bezpečnostní dveře, vchodové dveře Zasklívání lodžií Montáž žaluzií Seřizování ...

Zámečnictví Mareš se soustředí na mechanické zabezpečení bytů, montujeme bezpečností cylindrické vložky, přídavné zámky, bezpečnostní závory i protipožární dveře. Další naší službou je nonstop nouzové otevírání bytů a automobilů. Sídlíme ve Strakonicích. Zámečnictví, zámečnické práce, montáž: - bezpečnostní cylindrické vložky - bezpečnostní ...

Dodávka a montáž: - oken, dveří / PVC, Al, dřevo /, venkovních rolet, garážových vrat, žaluzií, sítí proti hmyzu, parapetů, zimních zahrad.

Výroba - ocelové dveře - dveřní systémy - vjezdové brány a vrata. Zámečnictví Matějíček - ELMAT - další provozovna: Roudné 150, 370 07 České Budějovice.

Prodej, výroba: - větrací mřížky (akustické, okenní) FLATAIR, AS9 TURBO, MULTIAIR - ventilátory. Výroba: - hliníková okna a dveře - zimní zahrady.

Montujeme plastové, dřevěné a hliníkové stavební výplně otvorů. Komplexní služby v oblasti stavebního dozoru, servisu oken a dveří a repase dřevěných oken.

Dodávka, zpracování, montáž systémů pro opláštění stěn průmyslových i reprezentativních objektů. Alucobondové fasády. Kovové stropní podhledy. Hliníkové slunolamy a rolety.Střešní systémy.

Výrobní družstvo. Výroba: - celokovové bezpečnostní dveře - reklamní clip-rámy - celokovové odpadkové koše a popelníky - lisy na PET-lahve - hřbitovní lampičky - grilovací jehly - vytahovač zavařovacích sklenic.

Výroba: - ocelové okenní systémy a protipožární elementy.

Výroba, prodej, montáž: - plastová okna a dveře - hliníková okna a dveře - dřevěná okna a dveře - zimní zahrady - žaluzie horizontální - žaluzie vertikální - markýzy - zastínění zimních zahrad - předokenní rolety - parapety - protihmyzové síťky

Výroba, montáž, prodej: - kovová, hliníková okna a dveře - plastová okna, dveře - elektroinstalační práce - topenářské práce - vodoinstalatérské práce - stavebně zámečnické práce.

Činnost - montáž protipožárních prostupů a ucpávek stavebních konstrukcí - dodávka a montáž protipožárních dveří a mříží - kontrola protipožárně bezpečnostních zařízení a prostupů - kontrola a servis požárně bezpečnostních zařízení - kontrola hasících přístrojů.

Okna, dveře: -dřevěné, plastové, hliníkové -dveřní výplně -parapety -žaluzie a rolety -sítě proti hmyzu -zimní zahrady -venkovní rolety -garážové vrata -střešní okna.

Společnost MO-BY s.r.o. se zaměřuje na dodávku a montáž hliníkových pergol, zasklených teras a mezi naše služby patří také zasklívání balkonů, lodžií i hotových konstrukcí jak ze dřeva tak kovu. Sídlíme na Praze 10. Výstavba, dodávka, montáž, práce: - hliníkové pergoly - zasklené terasy v úrovni terénu i v patře - zasklívání balkonů a ...

Prodej, montáž, e-shop - plastová okna a dveře - hliníková okna - dřevěná okna.

Výroba, montáž: - hliníkové opláštění - prosklené obvodové pláště budov - interiérové prosklené příčky. Stavební činnost: - výstavba, rekonstrukce budov.

Jsme rodinná firma co nabízí plastová a hliníková okna do domů, bytů i kanceláří. Interiérové i venkovní dveře. Široká nabídka, výhodné ceny.

Výroba: -automatické dveře -garážové, průmyslové posuvné, skládací, otočné -turniketové -posuvné kruhové. -materiál hliník elox, barvený, nerez, dřevo. Výroba: -vrata sekční, skládací, rolovací, výklopná (velkých rozměrů) nebo jako posuvné brány -garážová vrata HÖRMANN -protipožární dveře (atest) -elektrické závory ...

Společnost PGOkno s.r.o. se zaměřuje na výrobu a dodávku plastových oken i dveří z velmi kvalitního profilového systému Kömmerling s kováním ROTO. Produkty dodáváme, jak pro běžné rekonstrukce, tak i pro nízkoenergetické a pasivní domy. Do naší nabídky patří také parapety, žaluzie a sítě proti hmyzu. Sídlíme ve městě Třemošná, okres Plzeň - ...

Naše společnost Svět oken, s.r.o. patří mezi přední české výrobce a prodejce výrobků prvotřídní kvality Nabízíme zejména: - plastová okna - hliníková okna - vchodové dveře - garážová vrata - stínící techniku a mnoho dalších doplňků. Česká výroba oken a dveří je zárukou nejvyšší kvality.