Hliník se na okna a dveře používá již od nepaměti. Velká statická únosnost, odolnost proti povětrnostním vlivům anebo nižší hmotnost nejsou jedinými výhodami. Zasklení balkonů, pergoly či zimní zahrady z hliníku jsou tedy velmi výhodnou investici.

Prodej - bezpečnostní dveře, jednokřídlé, dvoukřídlé, atypické.

Dodávka, montáž: - plastová, dřevěná, hliková okna, dveře - eurookna - špaletová okna - garážová vrata. Zákaznické centrum: Rudolfovská 460/93 370 01 České Budějovice tel.: 387 314 282

Stavební společnost: - výstavba rodinných domů - rekonstrukce budov - stavba plotů, oplocení - dodávka, montáž oken (dřevo, plast, hliník).

Zámečnické práce. Stavební zámečnictví. Zámečnictví, zámečnická výroba, kovovýroba, prodej: - stavební ocelové konstrukce a stavební zařizovací prvky - zakázková strojírenská kovovýroba, - výroba ocelové konstrukce, ocelových konstrukcí - kovové, ocelové zábradlí - kovová vrata, brány a dveře, okna.

-dodávka a montáž geomříží -zpevňování svahů a podloží Prodej, dodávka a montáž: -plastová okna a dveře ( venkovní i interiérové ) -hliníková okna a dveře ( venkovní i interiérové ) -zimní zahrady -verandy -zasklívání balkonů -markýzy -rolety -parapety -žaluzie -sítě proti hmyzu

Stavební a projekční činnosti v oboru „pozemní stavby“. - dodávky a montáže plastových, dřevěných (EURO) a hliníkových oken - revitalizace a rekonstrukce panelových, bytových i rodinných domů - hliníkové a ocelové konstrukce.

Výroba a montáž - hliníková okna - hliníkové dveře - prosklené fasády - zimní zahrady

Okna plastová, hliníková, dřevěná eurookna.

Prodej, montáž - plastová okna a dveře - dřevěná okna a dveře - hliníková okna a dveře - žaluzie - parapety - sítě proti hmyzu - rolety.

Protipožární a bezpečnostní dveře

Prodej a montáž - plastová a hliníková oknamontáž - plastové a hliníkové vstupní dveře

Prodej, montáž: - plastových, hliníkových a dřevěných oken - plastové a hliníkové dveře - žaluzie Zateplení a revitalizace budov.

Služby: - rekonstrukce domů, bytů i nebytových prostor - zateplování - montáž oken, dveří - realizace zahrad

Stavební činnost, výstavba: - rodinné domy - rekonstrukce - zateplování fasád Dodávka, montáž, servis: - plastová, dřevěná, hliníková okna a dveře - rolety, žaluzie

Výroba a montáž atypových a typových protipožárních dveří, stěn, vrat a oken: - ocelové, dřevěné, hliníkové - plné, kazetové, prosklené - otočné, posuvné, pevné - protipožární, kouřotěsné, zvukotěsné.

Prodej, montáž: - plastová, dřevěná, hliková okna a dveře - žaluzie - garážová vrata

Prodej - interiérové dveře dřevěné a hliníkové.

Prosvětlení objektů denním světlem, odvětrání budov. Projekce, poradenství, dodávky a montáž: - světlovody ALLUX - světlovody na terasy - pásové světlíky - bodové (kopulové) světlíky

!!! POZOR, prodejna dočasně uzavřená !!! Vaše poptávky vyřídí centrála v Hradci Králové Montáž, prodej: Bezpečnostní a vchodové dveře: - do kanceláří, bytů i rodinných domů - protipožární dveře - celokovové dveře - interiérové dveře. Zastoupení značek: Skydas, Gerda, Sherlock, Napako Vaše dveře vybaví bezpečnostním kováním a ...

Výroba, prodej: -automatické dveře -typy křídel dveří -pohyny dveří.

Montáž oken euro, plastových i hliníkových. Instalace interiérových dveří. Rekonstrukce domů a bytů.

Výroba typové i atypické rozměry a montáž - ocelové protipožární dveře - protipožární prosklené stěny Zámečnictví

Prodej a montáž oken špaletových, dřevěných, plastových i hliníkových. Kompletní výměny oken a zateplení.

Výroba, dodávka, prodej: -protipožární dveře a vrata

Stavební práce: -malířské, lakýrnické, natěračské práce. -zateplování budov. -protipožární nátěry. -rekonstrukce bytů. -rekonstrukce bytových jader. Dodávka, montáž: -plastová, dřevěná, hliníková okna a dveře.