Hliník se na okna a dveře používá již od nepaměti. Velká statická únosnost, odolnost proti povětrnostním vlivům anebo nižší hmotnost nejsou jedinými výhodami. Zasklení balkonů, pergoly či zimní zahrady z hliníku jsou tedy velmi výhodnou investici.

Prodej, maloobchod, montáž, oprava, servis: -plastová okna -hliníková okna -dřevěná okna

Výroba, dodávka a montáž plastových, dřevěných, hliníkových oken, dveří a podlahových krytin. Jsme autorizovaní prodejci oken z německého profilu ALUPLAST a TROCAL. Sortiment: - plastová okna - dřevěná okna - hliníková okna - vchodové dveře - špaletová okna - plastové dveře Aluplast - bezpečnostní dveře - garážová ...

Prodej, maloobchod, oprava, servis, montáž: -automatické dveře -prosklené stěny -požární dveře a konstrukce -garážová vrata -průmyslová vrata -rolovací mříže -nakládací technika

Prodej bezpečnostních dveří, zámků a přístupových systémů. Nabízíme: - vstupní bezpečnostní dveře - zámky - přístupové systémy na otisk prstu - elektromagnetické zámky - zadlabací zámky k zámkům na otisk prstu - nově i bezpečnostní dveře - protipožární dveře - vstupní dveře Gerda.

Konzultační činnost a management dodávek v oboru výplní stavebních otvorů a opláštění budov.

Výroba, montáž, servis, oprava: - rolety: - předokenní (hliník, plast) -pro novostavby, dodatečnou montáž - nosný roletový překlad - garážová vrata: - rolovací lamelová - sekční - Hliníkový program: okna, dveře, parapety, balkony, výlohy, zahradní nábytek Velkoobchod, maloobchod, prodej: - žaluzie: - horizontální ...

Naše firma se zaměřuje prodejem, montáží a servisem dveří. V naší nabídce jsou interiérové a venkovní dveře s kompletním příslušenstvím. Zastupujeme značky Porta Doors a Verte. U nás najdete dveře otočné, posuvné, celoskleněné, bezpolodrážkové, kovové, bezpečnostní, atypické, protipožární, akustické.

Stavební firma, provádění staveb na klíč, dodávky a montáže oken (plastová, EURO, AL). Rekonstrukce, revitalizace. Zemní práce, demolice. Pronájem věžových jeřábů.

OTK systém, předmět podnikání: Prodej, výroba a montáž střešních světlíků, světlovodů, nucené a přirozené požární odvětrání, požární ventilátory, ocelové konstrukce, revize a servis světlíků, projekce odvodu kouře a tepla ZOTK a SOZ, RWA klapky, oprava a rekonstrukce světlíků.

Výroba a dodávka - zimní zahrady Výroba a dodávka - skleněné podhledy Výroba a dodávka - ocelové konstrukce Výroba a dodávka - markýzy Výroba a dodávka - světlíky (obloukové, sedlové, shedové, bodové)

Výroba, montáž, distribuce, projekce, servis, automatické dveřní systémy.

Okna plast, dřevo a hliník - internetový obchod.

Dodáváme: - plastová okna - hliníková a dřevěná okna i dveře, žaluzie, rolety, garážová vrata, mříže.

Služby, montáž: -okna, dveře, garážová vrata. Výroba, obchod, prodej, poradenství, kalkulace, dodávky na klíč, zaměření, montáž, oprava, údržba, servisní práce záruční i pozáruční: -výplně stavebních otvorů -plastová a hliníková okna v barevné škále podle RAL (i atypy kruh, trojúhelník) -AL, PVC dveře -zasklívání dvoj, trojskla, ...

Společnost Idealfenster, a.s. vyrábí plastová a hliníková okna, dveře, rolety, zimní zahrady, rolovací garážová vrata, automatické dveřní systémy a prosklené fasády.

Výroba, prodej, montáži, demontáž i doprava : -okna, dřevěná okna, eurookna IV 68, hliníková okna -IV 78, vchodové a balkonové dveře -garážová vrata -odsuvné skládací stěny, zimní zahrady –vnitřní i venkovní -parapety, rolety, žaluzie -zednické začištění. Naše výrobky nabízíme i na splátky. Certifikát ISO ...

Výroba, prodej: -hliníkové profily -dráty -lana -fasády -okna -dveře -obklady stěn a stropů -dělící příčky.

Výroba a montáž: - portály, vrat, dveří, oken, zábradlí, schodišť, firemních štítů, trojrozměrných kovových nápisů, vitrín, pultů, regálů, konstrukcí dále výrobu na přání zákazníka. Obklady výtahů a práce z nerezu a barevných kovů.

Dodávka a montáž hliníkových a plastových dveří, oken, zimních zahrad. Dodávka a montáž žaluzií, markýz, plastových obkladů.

Dodávání a prodej hliníkových oken, dveří, prosklených stěn, výkladců a světlíků. Nabídka lehkých obvodových plášťů a zimních zahrad.

Dodávka - garážová vrata výklopná, sekční, křídlová, lineárně posuvná - střešní okna, markýzy - plastová okna - balkonové dveře - plastové dveře - hliníková okna a dveře - dřevěná okna a dveře Zasklívání oken. Dodávka - předokenní rolety - roletky - japonské stěny - vnitřní žaluzie.

Zakázková výroba a montáž - mříže - bezpečnostní dveře do sklípků Zakázková výroba a montáž - brány - vrata Poskytují - veškeré práce pro bytová družstva a společenství vlastníků Vyklízecí práce Zakázková výroba a montáž - dveře - bezpečnostní dveře do sklípku - vstupní ocelové dveře do objektů opravy a ...