Výhody plastových oken a dveří jsou tepelná a zvuková izolace, odolnost proti korozi a povětrnosti a bezúdržbovost. Odborné firmy nabízí dodávku a montáže nových plastových oken a dveří, montáže parapetů, okenních i dveřních žaluzií a ochranných sítí.

MONTPLAST Uherský Brod s.r.o. - Česká okna za dobrou cenu
Společnost MONTPLAST je český výrobce oken a dveří. Najdete u nás plastová okna i dveře, ale i hliníkové systémy. Okna z plastových profilů jsou flexibilní, lze je realizovat dle vlastního stylu. Naše výrobky mají vysokou kvalitu a vyznačují se dlouhou životností, vyrábí se z Německého profilu GEALAN, vícekomorové profily GEALAN udrží teplo ve ...
MONTPLAST Uherský Brod s.r.o. - Česká okna za dobrou cenu
Eko-Okna - dodávka a odborná instalace plastových oken
Rychlou dodávkou a kvalitní montáží pětikomorových či šestikomorových plastových oken se zabývá firma Eko-Okna. Vysoce kvalitní okna, která mají velmi dobré izolační vlastnosti, můžete u nás pořídit za příznivé ceny. Neváhejte se na nás obrátit, poskytujeme kompletní služby pro správné fungování oken. Působíme v okolí Ostravy a Frýdku Místku.
Eko-Okna - dodávka a odborná instalace plastových oken
OK plast Olomouc Výroba, montáž: -plastová okna, dveře, výklady -kování Maco -výroba na zakázku -ohýbání plastových profilů. Prodej, dodávka, montáž: -střešní okna Velux -garážová vrata sekční.

Práce: -klempířské -pokrývačské -izolace plochých střech. Montáž: -střešní okna Velux.

Smluvní prodejce firmy LOMAX & Co s.r.o. Výroba, montáže, instalace, servis: - sekční vrata - rolovací garážová vrata - posuvná vrata - plastová okna - dveře a doplňky.

Kompletní služby, dodávka, montáž: - plastové, dřevěné euro a hliníkové okna a dveře - doplňky (žaluzie, vnitřní i venkovní rolety, markýzy, sítě proti hmyzu, parapety venkovní i vnitřní) - garážová vrata. Zednické práce. Rekonstrukce: - rodinné domy Okál, okna, fasády, kuchyně, koupelny, půdní vestavby.

VPO Protivanov, a.s. Výroba a montáž: - plastová okna - dveře - výkladce - vše z německého profilového systému VEKA AG. Okna se vyrábí z pětikomorových profilů Topline AD. Nabízíme i prodej a montáž: - dřevěná EURO okna. Kompletní služby: - od technického poradenství - přes zpracování nabídek - zaměření - výrobu - ...

Prodej, montáž, servis: -plastová okna -plastové dveře -zimní zahrady.

Dodávka, montáž, prodej: - plastová okna a dveře ( montáž i demontáž oken včetně zednického zapravení) - okenní sítě proti hmyzu - stínící technika - okenní doplňky - parapety - horizontální a vertikální žaluzie.

Prodej, montáž OKNA: -plastová okna -hliníková okna -Eurokna VSTUPNÍ DVEŘE: -plastové dveře -hliníkové dveře -dřevěné dveře GARÁŽOVÁ VRATA: -sekční (kompletní realizace) STÍNÍCÍ TECHNIKA: -žaluzie -předokenní rolety -sítě proti hmyzu DOPLŇKY: -parapety Výstavba a rekonstrukce rodinných domů Rekonstrukce ...

Výroba a montáž - plastová okna a dveře z pětikomorového profilu SALAMANDER Výroba a montáž - plastové výkladce

Prodej, servis, montáž: - plastová okna - plastové dveře - žaluzie. Další prodejny: Litovel, Nábřežní 840 tel./fax:585341169, mobil 732447042. Šumperk, náměstí Míru 14 tel./fax:583285090, mobil 732447042.

Prodej,maloobchod,montáž: -plastová okna z profilu DECEUNINCK a INTERNOVA -plastové dveře: -vchodové,posuvné,terasové,balkonové -zimní zahrady -okenní doplňky: -parapety,žaluzie,venkovní rolety, sítě proti hmyzu.

Prodej a montáž - žaluzie - sítě proti hmyzu - doplňky Výroba - žaluzie - sítě proti hmyzu - doplňky Výroba, prodej, montáž - plastová okna BRUGMANN, SPECTUS - dřevěná eurookna - parapety

Velkoobchod: - Kaufman-řezačky obkladů, nářadí pro obkladače - Kubala-hladítka a jiné stavební nářadí - diamantové řezací kotouče - tmely, lepidla a PU pěny - hydroizolační hmoty a doplňkové výrobky - malířské potřeby Výroba: - míchací spirály Profesional CZ Prodej, montáž, servis: - plastová okna - plastové ...

Stavební činnost: -zakládání staveb -realizace a rekonstrukce staveb -dřevostavby -sádrokartonářské práce -zateplování objektů -obklady a dlažby -vodo-topo-plyn. Stavební projekce a vyřízení stavebního povolení Prodej: -stavební materiál, stavebniny. Prodej, montáž, demontáž: -plastová okna a dveře. Nákladní ...

Prodej: - plastová okna - dřevěná Eurookna - horizontální žaluzie - předokenní rolety - sítě proti hmyzu.

Prodej: - stavební materiály - stavebniny, staviva - zateplovací systémy, izolace - střešní okna - spojovací materiál - cihly, klinker (zvonivka), - obklady, dlažby - stavební chemie.

Stavebí a obchodní činnost, rekonstrukce, výstavba, prodej a montáž plastových a hliníkových oken a dveří značky SLOVAKTUAL, prodej a montáž dřevěných oken a dveří, eurookna, garážová vrata a brány, zemní a výkopové práce, zateplování fasád, vyřízení dotaze zelená úsporám, provádění staveb, jejich změn a odstraňování, demoliční práce, ...

Prodej, montáž, servis: -plastová okna -plastové dveře -parapety -zimní zahrady -sítě proti hmyzu -žaluzie.

Plastová okna, dveře, ploty a obklady. Stínící a garážová technika. Zednické práce. Revize hromosvodů a elektro zařízení.

Poradenství, výroba, prodej, montáž, servis: -plastová okna, dveře-systém ROPLASTO pětikomorové, šestikomorové, osmikomorové profily -venkovní a vnitřní parapety -střešní okna.

Prodej, montáž: - plastová okna - plastové dveře.