Výhody plastových oken a dveří jsou tepelná a zvuková izolace, odolnost proti korozi a povětrnosti a bezúdržbovost. Odborné firmy nabízí dodávku a montáže nových plastových oken a dveří, montáže parapetů, okenních i dveřních žaluzií a ochranných sítí.

Eko-Okna - dodávka a odborná instalace plastových oken
Rychlou dodávkou a kvalitní montáží pětikomorových či šestikomorových plastových oken se zabývá firma Eko-Okna. Vysoce kvalitní okna, která mají velmi dobré izolační vlastnosti, můžete u nás pořídit za příznivé ceny. Neváhejte se na nás obrátit, poskytujeme kompletní služby pro správné fungování oken. Působíme v okolí Ostravy a Frýdku Místku.
Eko-Okna - dodávka a odborná instalace plastových oken
MONTPLAST Uherský Brod s.r.o. - Česká okna za dobrou cenu
Společnost MONTPLAST je český výrobce oken a dveří. Najdete u nás plastová okna i dveře, ale i hliníkové systémy. Okna z plastových profilů jsou flexibilní, lze je realizovat dle vlastního stylu. Naše výrobky mají vysokou kvalitu a vyznačují se dlouhou životností, vyrábí se z Německého profilu GEALAN, vícekomorové profily GEALAN udrží teplo ve ...
MONTPLAST Uherský Brod s.r.o. - Česká okna za dobrou cenu
Plastová okna, systém REHAU, Horizont: -servis -prodej -montáž -zednické práce -výroba. Plastové rolety Alukon: -výroba -prodej -montáž. Žaluzie horizontální a vertikální: -montáž Markýzy: -prodej -montáž -servis. Vchodové dveře, zimní zahrady, okenní síta, parapety Al, garážové rolety. Prodej na splátky.

Výroba, prodej, montáž, servis: -okna plastová, hliníková, dřevěná, špaletová, eurookna -dveře plastové, dřevěné, vchodové a interiérové -zárubně a okenní doplňky. Dotace Zelená úsporám, Panel a revitalizace domů.

Dodávka, montáž, servis: -plastová okna.

Výroba, montáž: -vchodové dveře -vchodové sestavy -lamelové dveře -sluneční markýzy -plastová okna -rolety -okenní žaluzie (vnitřní, venkovní) -síta proti hmyzu -balkonové dveře (otvírané, posuvné) -zimní zahrady. Vše včetně montáže do stavby.

Poradenství, zaměření, výroba, prodej: -plastová okna -dveře -zimní zahrady, pergoly -dělící stěny -doplňky, nábyek -výměny oken v bytě -rekonstrukce interierů.

Výroba a montáž: -plastová okna -dřevěná eurookna -vchodové dveře -balkonové dveře -výlohy. Dodávka a montáž: -parapety -žaluzie -rolety -garážová vrata -izolační dvojsklo -5-ti komorový profil Gealan -kování Roto.

Práce: -klempířské -pokrývačské -zateplování střech -montáž střešních oken -zateplování fasád. Prodej: -klempířský materiál.

Prodej, dodávka a montáž: -plastová a dřevěná okna -garážová vrata, sekční, výklopná -přídavné rolety -vchodové dveře plastové a hliníkové.

Prodej, montáž, velkoobchod, maloobchod: - okna, dveře ( plastová, dřevěná, dřevohliníková ) - doplňky ( parapety, rolety, sítě proti hmyzu, žaluzie ) - garážová vrata - střešní okna Poradenství v oboru.

Prodej a montáž: -plastová a dřevěná okna. Stavební zámečnictví: -zábradlí -schody točité -vjezdové brány s pohonem nesené, pojezdové -garážová vrata sekční a výklopová -přepažovací stěny -zámečnická práce na zakázku.

Demontáž-montáž plastových oken. Zednické práce. Autodoprava do 3, 5t.

Návrh, zaměření, montáž, demontáž, zednické začištění: -plastová okna -dřevěná eurookna -garážová vrata s elektrickým pohonem -pohony pro křídlové a posuvné brány.

Prodej, dodávky, montáž: -dveře vnitřní (dýha, masív, folie) -dveře vstupní (masív) -plastová okna a dveře -plovoucí dřevěné podlahy -dveřní kování -posuvné kování EKU*, HAWA -dveřní zavírače DORMA -těsnící pásky a profily -další doplňky interiérů.

Výroba: -dřevěná, plastová, hliníková okna -dřevěné, plastové, hliníkové dveře.

Stavební a poradenská firma. Specializace na výstavbu rodinných domů na klíč: -tesařské práce-krovy -pokrývačské práce -zednické práce -elektroinstalace -vodoinstalace -topení, podlahová krytina apod. rekonstrukce. Prodej a montáž: -okna a dveře. Financování staveb formou hypotečních úvěrů. Projektová dokumentace, ...

Vyrábíme, prodáváme a montujeme plastová okna a dveře z profilů REHAU s kováním AUBI, garážová vrata NORMSTAHL. V naší široké nabídce máme kompletní výrobu a montáž všech výplní stavebních otvorů včetně žaluzií, rolet, okenic a parapetů.

Stavební poradenství. Zajištění-výroba, montáž, realizace, prodej dovoz. Okna: -plastová, dřevěná, hliníková -standardní, oblouková, úkosová -autorizovaný partner Internorm Dveře: -plastové, dřevěné, hliníkové -vstupní, balkónové, posuvné, skládací. Rolety: -plastové -pohon-ruční řemen, klika, elektromotor -ovládání ...

Dodávka, montáž: -markýzy, žaluzie, rolety -shrnovací dveře a stěny -garážová vrata -těsnění oken -plovoucí podlahy -plastová okna a dveře.

Prodej: -materiálů pro střechy -krytiny pro šikmé a ploché střechy -asfaltové pásy -tepelné izolace -střešní okna -žlabové systémy -nářadí Stubai Půjčovna šikmých výtahů Geda.

Prodej: -plastová a dřevěná okna -parapety, rolety, vrata, markýzy -lamelové dveře, žaluzie -plovoucí podlahy, lišty, prahy -garnýže a doplňky. Služby: -montáž, doprava, servis.

Prodej, montáž: -plastová okna -plastové dveře.

Prodej a montáž - okna a dveře Zednické práce - rekonstrukce bytových jader

Zateplování - fasády Dodávka a montáž - plastová a hliníková okna a dveře

Výroba, prodej a montáž - plastová a hliníková okna - dveře Výroba, prodej a montáž - zimní zahrady

Renovace - dveře plastovou fólií - výběr dekorů, skla a kování