Výhody plastových oken a dveří jsou tepelná a zvuková izolace, odolnost proti korozi a povětrnosti a bezúdržbovost. Odborné firmy nabízí dodávku a montáže nových plastových oken a dveří, montáže parapetů, okenních i dveřních žaluzií a ochranných sítí.

Eko-Okna - dodávka a odborná instalace plastových oken
Rychlou dodávkou a kvalitní montáží pětikomorových či šestikomorových plastových oken se zabývá firma Eko-Okna. Vysoce kvalitní okna, která mají velmi dobré izolační vlastnosti, můžete u nás pořídit za příznivé ceny. Neváhejte se na nás obrátit, poskytujeme kompletní služby pro správné fungování oken. Působíme v okolí Ostravy a Frýdku Místku.
Eko-Okna - dodávka a odborná instalace plastových oken
MONTPLAST Uherský Brod s.r.o. - Česká okna za dobrou cenu
Společnost MONTPLAST je český výrobce oken a dveří. Najdete u nás plastová okna i dveře, ale i hliníkové systémy. Okna z plastových profilů jsou flexibilní, lze je realizovat dle vlastního stylu. Naše výrobky mají vysokou kvalitu a vyznačují se dlouhou životností, vyrábí se z Německého profilu GEALAN, vícekomorové profily GEALAN udrží teplo ve ...
MONTPLAST Uherský Brod s.r.o. - Česká okna za dobrou cenu
Firma PRETOM podniká na českém trhu od roku 1995 a zabývá se především výrobou, montáží a servisem: - plastových oken a dveří - vnitřních a vnějších parapetů - venkovního stínění - markýz, rolet a žaluzií - interiérového stínění - žaluzií a roletek.

Plastová okna a dveře. Rolety, žaluzie a markýzy. Garážová vrata.

Lakýrnické práce Malířské práce Truhlářské práce Rozvody - elektrika Pokládka - podlahové krytiny Úklidové práce: po řemeslnících a pravidelné úklidy kanceláří Montáž - okna - dveře Sádrokartonářské práce - příčky, předstěny, stropy Pokládka obkladů a dlažby Rozvody vody a odpadů

Stavební firma, provádění staveb na klíč, dodávky a montáže oken (plastová, EURO, AL). Rekonstrukce, revitalizace. Zemní práce, demolice. Pronájem věžových jeřábů.

SULKO - specialista na plastová okna, dveře

Prodej a výroba plastových oken a dveří i bezpečnostních.

Specialista na plastová okna a dřevěná okna.

Okna plast, dřevo a hliník - internetový obchod.

Dodáváme: - plastová okna - hliníková a dřevěná okna i dveře, žaluzie, rolety, garážová vrata, mříže.

Stavební a projektová činnost. Finanční a právní poradenství, hypotéční úvěry. Prodej stavebních systémů: - DURISOL - THERMOMUR. Výroba: - plastová okna - dveře - zimní zahrady z profilu REHAU S 730 - dřevěná okna - dveře - zimní zahrady z EURO profilů - stavební komponenty - fasádní systémy z Al profilu HEROAL.

Služby, montáž: -okna, dveře, garážová vrata. Výroba, obchod, prodej, poradenství, kalkulace, dodávky na klíč, zaměření, montáž, oprava, údržba, servisní práce záruční i pozáruční: -výplně stavebních otvorů -plastová a hliníková okna v barevné škále podle RAL (i atypy kruh, trojúhelník) -AL, PVC dveře -zasklívání dvoj, trojskla, ...

Přímý výrobce, dovozce a prodejce dveří, podlah a schodišť. Sklad Praha. Nyní novinka na trhu- Bambusové celomasivní dveře.

Prodej a montáž - dřevostavby Zakázková výroba - kuchyně Zakázková výroba - nábytek (vestavěné skříně, stoly, skříňky, ...) Prodej - podlahy Prodej a montáž - okna - dveře Montáž - podlahy

Společnost Idealfenster, a.s. vyrábí plastová a hliníková okna, dveře, rolety, zimní zahrady, rolovací garážová vrata, automatické dveřní systémy a prosklené fasády.

Prodej: - plastová okna - eurookna - žaluzie - rolovací systémy, rolety. .

Výroba, prodej a montáž plastových oken

Výroba, prodej, montáži, demontáž i doprava : -okna, dřevěná okna, eurookna IV 68, hliníková okna -IV 78, vchodové a balkonové dveře -garážová vrata -odsuvné skládací stěny, zimní zahrady –vnitřní i venkovní -parapety, rolety, žaluzie -zednické začištění. Naše výrobky nabízíme i na splátky. Certifikát ISO ...

Dodávka a montáž hliníkových a plastových dveří, oken, zimních zahrad. Dodávka a montáž žaluzií, markýz, plastových obkladů.

Veškeré stavební práce. Půdní vestavby. Rekonstrukce domů, bytů, panelových jader. Modernizace koupelen. Výměna dveří, oken. Vnitřní zateplení bytů. Domovní instalace.

Produkty: - Plastová okna - Eurookna - Špaletová eurookna - Posuvná okna - Vnitřní žaluzie - Venkovní žaluzie - Vnitřní rolety.

Stavebně řemeslné práce. Prodej a montáže: - okna, dveře - plastová okna - zatemňovací rolety, žaluzie.

Naše nabídka: -dodávka a montáž všech druhů střešních krytin -atypické střechy -kompletní střešní konstrukce -rekonstrukce a sanace původních střech -dodávka a montáž střešních oken.

Zabýváme se prodejem plastových oken a nabízíme vchodové, terasové a zasouvací dveře a distribuujeme hliníkový sortiment.

Dodávka - garážová vrata výklopná, sekční, křídlová, lineárně posuvná - střešní okna, markýzy - plastová okna - balkonové dveře - plastové dveře - hliníková okna a dveře - dřevěná okna a dveře Zasklívání oken. Dodávka - předokenní rolety - roletky - japonské stěny - vnitřní žaluzie.