Plasty mají ve stavebnictví nezastupitelné místo, a to nejen jako konstrukční materiály. Plasty pro stavebnictví, to jsou nádoby z polypropylenu, polykarbonátové desky, polymethylmetakrylát jako plexiskla nebo také kanalizační trubky z polyvinylchloridu.

Výroba, prodej i montáž lamelových clon od firmy Portaflex s.r.o.
Lamelové clony - výroba, montáž a prodej zajistí firma Portaflex s.r.o., která má v této oblasti dlouholeté zkušenosti. Zajistí dodávku lamelových clon, které plní funkci jako protiprůvanové zařízení ve dveřích, vratech či průchodech. Lamelové clony dodávají v několika typech a rozlišují se dle použití, plastu a nosných lišt. Dále se postarají o ...
Výroba, prodej i montáž lamelových clon od firmy Portaflex s.r.o.
Dodávka materiálů pro stavbu i rekonstrukci kanalizací a vodovodů
DILES Company s.r.o. z Ostravy je specialistou na prodej a dodávku materiálu pro rekonstrukci, opravu a výstavbu kanalizací, plynovodů i vodovodů. Kanalizační a vodovodní potrubí, PVC tvarovky, PP potrubí, litinové betonové vpusti a další potřebné pro potrubní systémy najdete u nás. Zajišťujeme přepravu materiálů přímo na stavbu.
Dodávka materiálů pro stavbu i rekonstrukci kanalizací a vodovodů
MATEICIUC a.s.
Již od svého vniku roku 1990 se naše firma zabývá výrobou, distribucí a exportem plastových výrobků. V našem širokém portfoliu produktů mohou zákazníci najít plastové ukončovací a začišťovací profily, lišty, potrubí pro vzduchotechnická zařízení, klimatizace, ochranné trubky, chráničky optických kabelů i zahradní či průmyslové hadice.
MATEICIUC a.s.
Výroba, prodej: -plastové výrobky z polypropylenu -výrobky z plastu -zahradní bazén -různý tvar, velikost -dětský bazén, brouzdaliště -okrasný zahradní bazének -prodej bazénová chemie, příslušenství -zastřešení bazénů, bazény Další výrobky z polypropylenu: -odpadní nádrž-septiky, jímky, bazény, studny, , plastové nádrže, sudy na ...

Konstrukce, výroba: - formy pro vstřikování plastů, - soustružnické práce, - frézování.

Výroba: - vodárenské armatury. Prodej: - materiál pro inženýrské sítě, vodovody, kanalizace.

Výroba: - střešní světlíky. Rekonstrukce: - střechy.

Společnost Plastsvar-David Jelínek vyrábí a prodává plastové a betonové: - nádrže - žumpy - jímky - septiky - vodoměrné šachty - revizní šachty - a další výrobky. Prodáváme plastové desky společnosti RÖCHLING, a společnosti IMG Planá nad Lužnicí. Jsme distributorem v České republice polykarbonátových komůrkových desek LEXAN a ...

Velkoobchod, maloobchod: -plastové potrubní systémy z PVC, PP*, PEHD (voda, plyn, kanalizace) -odpadní systémy HT*, drenážní potrubí -odpadní systémy z PVC, příslušenství. Sídlo společnosti: SAG - CZ spol. s r.o. Voborského 412 411 81 Brozany nad Ohří. Tel.: 416 861 102-3 Fax: 416 861 142 E-mail: sagbrozany@sag-cz.cz další ...

Prodej garážových stání s kovovou konstrukcí, vchodové stříšky, přístřešky, krytá stání, zastřešení teras a zahradních sezení.

Výroba, prodej, montáž, servis, poradenství: -septiky -akumulační jímky -odlučovače ropných látek -lapače tuků, lapoly -bazény -výrobky pro zemědělce -krmítka, výhřevné desky -zařízení na indikaci ropných produktů ve vodách a kontrolních jímkách.

Výhradní zástupce firmy MINERVA. Velkoobchod, maloobchod. Dodávka na klíč, včetně materiálu. Obchod: - flexibilní drenážní potrubí PVC, PE, PP, včetně tvarovek fy MINERVA Žalec - dvojvrstvé korugované kabelové chráničky včetně příslušenství a plynnové chráničky. Autodoprava nákladní a dodávková - tuzemská i zahraniční.

Výroba: -recyklovaný plast elektrických kabelů -střešní krytina -obklady fasád, štítů.

Výroby, prodej, montáž: - plastové stropní podhledy.

Výroba, prodej: -plastových potrubních systémů: -polyetylénové plastové tlakové trubky -trubek pro rozvod topných plynů, ústředního topení, vody -kabelové chráničky -výrobky z PVC.

Výroba a zpracování sklolaminátů: - laminátové kryty - sklolaminátové konstrukce se sendvičovou strukturou - sklolaminátové technické domky - nástavby na motorová vozidla Výroba forem pro vakuovou injektáž.

Výroba střešních bodových světlíků: -akrylátové (PMMA) -polykarbonátové (PC) -pevné -otevíratelné: -šroubem -elektricky -čidlem. Střešní bodový světlík pro odvod tepla a kouře (RWA-FK plastics 140).

Dovoz a prodej: - armatury pro rozvod plynu, vody, topení a výrobků pro sanitární techniku. Voda: - kulové uzávěry - ostatní armatury - pryžové kompenzátory - bytové armatury.

Výroba: - plastové díly do hmotnosti 1000g Prodej: - plastové zatravňovací rošty ( pro zpevnění parkovišť, příjezdových cest, svažitých terénů, parkové úpravy ) - elektroměrové desky vč. základního osazení

AKTUÁLNÍ KONTAKTY NEDOHLEDÁNY! Výroba plastových výrobků

Výroba, dodávka, prodej: - technické aplikace plastů - výroba plastů pro prumyslové použití - realizuje dodávky do velmi konkurenčního prostředí automobilového průmyslu pro renomované výrobce automobilů a jejich dodavatele po celém světe.

Sklenářství Jitka Sklenářské práce. Rámování obrazů. Výroba vitráží. Zhotovení paspart. Prodej: - polykarbonátových desek - trapézových desek - prosvětlení střech a plášťů z PVC - Marvec PVC SHEET - Marlon ST® Longlife.

VÝROBA, PRODEJ, VÝVOJ, KONSTRUKCE, MONTÁŽ: - skladovací a manipulační zařízení - kovové palety, regály, vozíky, stojany - kontejnery pro domovní i průmyslové odpady - sila a zásobníky na sypké materiály OBALY PRO AUTOMOBILOVÝ PRŮMYSL: - plastové schránky, proložky, výplně pro jednotlivé součástky a díly, převodovky, písty, hřídele ...

Prodej: -omítací lišty pro okna a dveře. - barvy GORI

Prodej: -pomůcky pro betonářské práce -plastové profily a montážní prvky -plastové distanční podložky -rozpěrné trubky a příslušenství Prodejní sklad Praha: -Praha 5 Smíchov, Nádražní 4 tel.257318636