MATEICIUC a.s.

Plasty mají ve stavebnictví nezastupitelné místo, a to nejen jako konstrukční materiály. Plasty pro stavebnictví, to jsou nádoby z polypropylenu, polykarbonátové desky, polymethylmetakrylát jako plexiskla nebo také kanalizační trubky z polyvinylchloridu.

MATEICIUC a.s.
Již od svého vniku roku 1990 se naše firma zabývá výrobou, distribucí a exportem plastových výrobků. V našem širokém portfoliu produktů mohou zákazníci najít plastové ukončovací a začišťovací profily, lišty, potrubí pro vzduchotechnická zařízení, klimatizace, ochranné trubky, chráničky optických kabelů i zahradní či průmyslové hadice.
MATEICIUC a.s.
Výroba, prodej i montáž lamelových clon od firmy Portaflex s.r.o.
Lamelové clony - výroba, montáž a prodej zajistí firma Portaflex s.r.o., která má v této oblasti dlouholeté zkušenosti. Zajistí dodávku lamelových clon, které plní funkci jako protiprůvanové zařízení ve dveřích, vratech či průchodech. Lamelové clony dodávají v několika typech a rozlišují se dle použití, plastu a nosných lišt. Dále se postarají o ...
Výroba, prodej i montáž lamelových clon od firmy Portaflex s.r.o.
Dodávka materiálů pro stavbu i rekonstrukci kanalizací a vodovodů
DILES Company s.r.o. z Ostravy je specialistou na prodej a dodávku materiálu pro rekonstrukci, opravu a výstavbu kanalizací, plynovodů i vodovodů. Kanalizační a vodovodní potrubí, PVC tvarovky, PP potrubí, litinové betonové vpusti a další potřebné pro potrubní systémy najdete u nás. Zajišťujeme přepravu materiálů přímo na stavbu.
Dodávka materiálů pro stavbu i rekonstrukci kanalizací a vodovodů
Dovoz a distribuce: -plastické hmoty, plastové desky, technické plasty.

Prodej a montáž: - polykarbonátové komůrkové desky - plné polykarbonátové desky - plexisklo desky extrudované a lité - vlnité a trapézové PC desky - montážní prvky k pokládání PC desek. Značek: - MAKROLON - PLEXIGLAS - ONDEX - EJOT - PALFOAM - PALIGHT.

Komplexní servis fasád: - antigrafitové nátěry - odstraňování graffiti - čištění průmyslových podlah - povrchů - instalace zábran proti hnízdění holubů - hydrofobní nátěry - čištění vysokotlakými stroji - velkoobchod / maloobchod. Výhradní dovozce pro Českou republiku a Slovenskou republiku. Antigrafitové nátěry: Výběr konkrétního ...

Dodávka, montáž: -průmyslové potrubní systémy z plastu. -výroba, montáž plastových nádrží na zakázku. -vykládání jímek plastem.

Prodáváme střešní prvky z plastů - okapové systémy, větrací mřížky, střešní vpusti, plastové terče pro suché kladení drážky.

Generální opravy, modernizace a intenzifikace všech typů chladicích věží. Výstavba a sanace betonových konstrukcí. Provádění průmyslových podlah. Realizace hydroizolačních systémů. Výroba, dodávky a montáž obloukových světlíků.

Výroba, prodej, montáž: -plastové bazény -septiky -jímky.

Nákup a prodej mechanických ochran kabelů a doplňků k nim.

Výroba, dodávky: - čistírny odpadních vod - septiky - jímky - žumpy - vodoměrné šachty - odlučovače tuku a ropných látek - odpachovací biofiltry.

Dodávka - oplášťovací systémy - zastřešovací systémy - světlíkové systémy

Dodávka a montáž potrubních rozvodů (ocel, nerez, umělé hmoty, dálkovody) vč. technologických zařízení a ocelových konstrukcí od kusových dodávek až po finální dodávky.

Prodáváme stavební příslušenství. Zejména izolace, extrudovaný polystyren, XPS izolace kročejového hluku, geotextílie, podkladní textilie, stavební fólie Foldex, nopové drenážní fólie, žlaby a mříže. Nabízíme dále profi systémy, zatravňovací tvárnice, signalizační pásky, drenážní a odvodňovací systémy, spojovací materiály, kotevní techniku na okna ...

Prodej: -izolační materiály a systémy pro sřechy a fasády -extrudovaný polystyren -pěnový polystyren -hydroizolace bitumenové, PVC, TPO -polyuretanové lepidlo -polykarbonátové desky a profily.

Nabízíme vysoce kvalitní samonosné nádrže jímky, septiky, žumpy domácí čističky odpadních vod.

Stavebniny. Prodej a pronájem lešení Haki. Pneuservis, prodej pneumatik..

Prodáváme a montujeme prosvětlovací systémy z komůrkových i plných polykarbonátových desek ve stavebnictví.

Projekce, konzultace: -v oblasti využití geosyntetik ve stavebnictví a ekologii.

Prodej: -plastové okapové systémy zn. HUNTER. -plastové potrubí pro rozvod vody, stlačeného vzduchu.

Velkoobchod, prodej: -interiérové a obkladové profily, interiérových a obkladových profilů, lišty pro plovoucí podlahy, interiéry, koupelny, obklady a dlažby

Prodej, maloobchod, montáž: -prosvětlovací systémy.

Dodavatel konstrukčních plastů, tavných lepidel a průmyslové chemie.

Společnost je výhradním dovozcem materiálu CORIAN ® a Montelli do České a Slovenské republiky. Oba materiály dovážíme od americké firmy DuPont, která je největším chemickým koncernem na světě a mimo CORIAN ® je též výrobcem materiálů LYCRA, NYLON, TEFLON, DACRON, NEOPREN apod. CORTRADE je autorizovaným prodejcem německé firmy PFEIFFER pro ...