Široký výběr dvouvrstvých a třívrstvých dřevěných podlah, parket, vlysů a masivních prken. Pro dlouhou životnost dřevěné podlahy využijte ošetřovací oleje. Renovací a broušením parket jim navrátíte původní vzhled.

Dřevěné podlahy, parkety a masivní prkna od ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o.
Podlahový showroom na Praze 6 a E-SHOP se širokou nabídkou dřevěných podlah od renomovaných výrobců - Magnum, Steirer parkett, Mosaic, Sheoga, Saga. K mání jsou 2-vrstvé, 3-vrstvé či dýhované dřevěné podlahy. Dále klasické parkety, podlahová prkna, laminátové, PVC a vinylové podlahy, podlahy na terasy či sportovní povrchy pro tělocvičny.
Dřevěné podlahy, parkety a masivní prkna od ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o.
Prodej: - laminátové, vinylové a dřevěné plovoucí podlahy - PVC, vinylové podlahy lepené, marmolea. Parkety. Interierové dveře Práce: - podlahářské - dodávka a montáž dveří.

Podlahářské práce včetně stěrkování podkladu: - prodej a pokládka vinylových podlah, PVC, zátěžových i bytových koberců - plovoucí podlahy.

Výroba, distribuce: - prahy bukové a dubové - smrkové lišty masivní - smrkové lišty napojované - bukové a smrkové podlahové lišty - bukové parkety - madla - plotovky.

Prodej: - podlahové krytiny - koberce - interiérové dveře. Služby: - pokládka podlah - montáž dveří.

V našem studiu svítidel a designu se soustředíme především na splnění požadavků našich klientů, kterým chceme dopřát příjemné prostředí pro spokojené žití. Zaměřujeme se na návrhy a realizace luxusních interiérů či exteriérů. Návrhy, realizace, prodej, montáž: - výroba nábytku - nábytek - kuchyně - jídelny - obývací pokoje - dětské ...

Návrhy, prodej, pokládka, montáže, servis: - podlahové krytiny - PVC, vinyl, přírodní linoleum, koberce, korky, dřevěné a laminátové plovoucí podlahy, venkovní terasy, čistící rohože, schodiště.

Výroba: - podlahové vlysy s perem a drážkou - průmyslová mozaika - kantovka - palivo - dřevěné brikety - listnaté přířezy a řezivo

Maloobchodní a velkoobchodní prodej: - podlahových krytin a příslušenství, koberce, PVC - plovoucí podlahy QuickStep, BerryFloor, Egger, Steier Parket - interiérové dveře a zárubně PRÜM, LipBled a Dextüra, Invado - dveřní kování - schodiště, obklady schodišť, zábradlí - vinylové podlahy - dřevěné podlahy - laminátové podlahy.

Podlahářství: - pokládka, renovace parket, broušení - montáž, dodávka plovoucích podlah - bytové, kancelářské koberce - dodávka a montáž PVC a Vinylových podlah

Prodej, montáž: - podlahové krytiny - koberce - PVC, linolea - parkety

Studio plovoucích podlah, dveří a zárubní. Služby: - pokládka podlah - montáž sádrokartónu - dodávka a montáž dveří a zárubní Prodej: - podlahé krytiny - dveře, zárubně - dveřní kování.

Prodej, montáž, servis: - žaluzie horizontální a vertikální - plovoucí podlahy laminátové a dřevěné. Zakázková výroba: - kuchyně na míru - vestavěné skříně - dveří, schodišť, nábytku. Provozovna: Komárov.

- Pronájem nemovitostí - Zprostředkovatelská činnost Hlavní činnost viz firma Toom interier s.r.o. Přerov.

Naše firma se specializuje na terasy z dřevoplastu a jejich LED osvětlení - tyto terasy jsou bezúdržbové a hlavně bezpečné i pro vaše děti. Věříme, že pro relaxaci a odpočinek jsou pro vás tou správnou volbou. Dřevoplastové WPC terasy a jejich výhody: - odolné - bezúdržbový povrch - bezpečné (protiskluzové, bez třísek) - velice rychlá a ...

Montáž: - nábytku (sektorový, kuchyňské linky, obývací stěny, dětské pokoje, kancelářský nábytek, ložnice) - dvěří - dveřních zárubní - pokládka plovoucích podlah.

Velkoobchod, prodej: - podlahové krytiny - PVC - plovoucí podlahy - protředky na údržbu podlah. Prodej: - nábytek - starožitný nábytek.

Služby: -návrhy interiérů. Prodejna - Šumperk, Polská 78/8: -interiérové doplňky -obrazy -svítidla, osvětlení -kusové koberce -plovoucí a dřevěné podlahy -nábytek: -dětský, předsíňový, obývací pokoje -police, postele.

-Velkoobchod a maloobchod -Zpracování dřeva, výroba dřevěných, korkových, proutěných a slaměných výrobků -Návrhářská, designérská, aranžérská činnost a modeling -Zprostředkování obchodu a služeb -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Výroba a opravy čalounických výrobků

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - bytové koberce - koberce metráž, kusové - PVC - lamináty - garnyže - běhouny - linolea - doplňky.

Prodej: -koberce metráž -koberce kusové -běhouny -koberce zátěžové -PVC linoleum -plovoucí podlahy -matrace -garnýže.

Aqua interiér Zakázková výroba, prodej: -koupelny na klíč -kuchyňské linky. Prodej: -sanitarní keramika. Prodej, montáž: -podlahy -sanitární technika -bytové armatury

Podlahářské centrum. Maloobchod, prodej: -podlahy -PVC (400 druhů) -koberce -korky -plovoucí podlahy -tmely, lepidla, lišty -náhled všech vzorků -položení, pokládka veškerých podlahovin.

Prodej, montáž: - plovoucí podlahy - renovace starých podlah - PVC - koberce.

Dodávka, montáže: - plovoucí podlahy laminátové, dřevěné, korkové - žaluzie horizontální, vertikální, Euro design.

Výroba, prodej: - parketová mozaika - dubové parkety - průmyslové parkety. Provozovna: Klimšova 750 735 41, Petřvald