Široký výběr dvouvrstvých a třívrstvých dřevěných podlah, parket, vlysů a masivních prken. Pro dlouhou životnost dřevěné podlahy využijte ošetřovací oleje. Renovací a broušením parket jim navrátíte původní vzhled.

Dřevěné podlahy, parkety a masivní prkna od ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o.
Podlahový showroom na Praze 6 a E-SHOP se širokou nabídkou dřevěných podlah od renomovaných výrobců - Magnum, Steirer parkett, Mosaic, Sheoga, Saga. K mání jsou 2-vrstvé, 3-vrstvé či dýhované dřevěné podlahy. Dále klasické parkety, podlahová prkna, laminátové, PVC a vinylové podlahy, podlahy na terasy či sportovní povrchy pro tělocvičny.
Dřevěné podlahy, parkety a masivní prkna od ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o.
Prodává podlahové a obkladové palubky, lišty, výrobky z masivního dřeva, hoblované profily a polotovary pro výrobu schodišť a zábradlí. Dodává OSB desky, lepené masivní desky a hranoly, dveřní prahy, spojovací materiál a další dřevěné stavební prvky.

Dovoz: - masivní dřevěné podlahy z exotických a euroamerických dřevin s garancí nejnižší ceny na trhu a při zachování špičkové kvality a krátkých dodacích lhůt.

Kuchyňské studio. Naše kuchyňské studio nabízí: - kuchyně - plovoucí podlahy - vestavěné skříně. Prodáváme kuchyně Camelot, Infini.

Společnost First Variant s.r.o. je oficiálním distributorem “Acvila Grup" a zastupuje "Crapeta Group" na českém a na slovenském trzích kde působí jako velkoobchodní prodejce koberců.

Přední dodavatel a dovozce masivních parket, terasových palubek a fasádních obkladů do ČR.

Dodávka a montáž laminátových, dřevěných, korkových a PVC podlah včetně stavební chemie a příslušenství. Podlahy Quick Step, Parador, Krono Original, Korek Jelínek a další.Samonivelace a vyrovnávání povrchů pod podlahy.E-shop se vzorkovou prodejnou a dopravou po Praze zdarma.

Prodej a pokládka veškerých podlahových krytin: - plovoucí podlahy - PVC - linoleum - korkové podlahy - koberce - bambusové podlahy - prahy - přechodové a obv. lišty - palubky - parkety, atd. Zároveň firma poskytuje veškeré služby bezpečnostní agentury - zajištění ostrahy objektů, majetku, osob, připojení na PCO ...

Společnost ARCHIWOOD je přední dodavatel italské designové značky dveří CoopLegno do České republiky. Prohledněte si naši stálou i akční nabídku nebo se příjďte přímo podívat do naší pražské vzorkovny. Produkty: - interiérové dveře COOPLEGNO - dřevěná okna ARCHIWOOD Euro - podlahy - příslušenství.

Navrhování, realizace, pokládka podlahovin: - PVC, linoleum, protiskluzové PVC. Produkty: - dřevěné podlahy - koberce - PVC - linoleum - kusové koberce - čistící zóny.

Podlahy Heth, podlahové krytiny: - PVC - Koberce - Korky - Plovoucí podlahy - Parkety vč. renovace - Vyrovnávky podlah - Doplňky prodej, pokládka, půjčovna brusek

Prodej: - podlahové krytiny. Provádění veškerých stavebních prací.

Velkoobchod, maloobchod, import, export masivních parket a venkovních terasových palubek z: - Číny - Indonésie - Bornea - Dánska - Polska - Slovenska - Ruska - České republiky - Maďarska: - masivní parketové vlysy - venkovní protiskluzné palubky - exotické parkety - europarkety

Pokládání a renovace podlah. Nabídka podlahových krytin.

Prodej: - interiérové a vchodové dveře - střešní okna - plovoucí podlahy.

Prodej a pokládkou podlah. Nabízíme dřevěné podlahy, laminátové podlahy, marmolea, PVC, koberce a dřevěné dlažby. Dodávky dveří a dveřních zárubní včetně montáže. Poskytujeme služby designera.

Prodej, velkoobchod: -kvalitní objektové podlahové krytiny: -koberce - role -koberce čtverce -doplňky a materiál -podlahářské nářadí. KMD PLUS s.r.o. je dovozce a distributor pro ČR výrobců: - DOMO - BESMER.

Zakázková výroba kancelářského nábytku, vestavěných skříní, kuchyní. Dále plovoucí podlahy, garážová vrata, žaluzie, vybavení prodejen a zdravotnických zařízení.

Prodej a pokládka dřevěných i plovoucích laminátových podlah.

Dodávky na klíč. - dorma - skleněné dveře - skleněné stěny - sprchové kouty - podlahy a terasy.

Prodáváme parkety: dřevěné, laminátové, třívrstvé a sportovní podlahy, koberce (i přírodní), PVC, linoleum, korek, ochranné polymerové nátěry, mořidla, brusivo Klingspor, stavební chemii Uzin a Pallmann. Nabízíme poradenství, montáže a renovace.

Společnost J&J Renova s. r. o. působí úspěšně na trhu již od roku 1993. Naše společnost se zabývá velkoobchodním prodejem podlahových krytin, stavební chemie a veškerých doplňkových materiálů. Jsme výhradními dovozci koberců TISCA-TIARA, autorizovanými prodejci PVC FATRA, stavební chemie THOMSIT-CERESIT, . Mezi naše speciality patří ...

Podlahářství Mayer působí na celém území ČR (i v zahraničí) od roku 1991. Naše podlahářství získalo za léta činnosti v oblasti rekonstrukcí podlahových krytin velice dobré jméno díky kvalitní práci a individuálnímu přístupu k zákazníkům. Podlahářství Mayer se specializuje na pokládku: - podlahových krytin - plovoucí podlahy - masivní ...

Velkoobchod, prodej: -dřevěné parkety -plovoucí podlahy celodřevěné FORBO, VITO, RAPPGO, laminátové PERGO, E-MOTION, BERRY FLOOR, QUICK STEP, MARMOLEA, VINYLY(včetně pokládky) -plovoucí korkové podlahy, lepené dlaždice -podlahovina NOVILON NOVA, VIVA, PRIMA, STRUCTURA, GERFLOR -marmoleum. Práce: -podlahářské -odborná pokládka nabízených ...

Prodej - podlahové krytiny Pokládka - podlahové krytinyrenovace - parkety Čištění koberce

Prodej,dodávka,distribuce,velkoobchod, pokládka: -3vrstvé dřevěné podlahy FIMLUX (dřevěná plovoucí podlaha) -pokládání,pokládka velkoplošné parkety -dub, buk, javor, jasan, habr, bříza,olše V exotických dřevinách: -bambus, merbau, iroko, jatoba, doussie -americký ořech, třešeň, akát pařený -exotické terasové desky (decking) ...