Koberce z umělého vlákna, dětské koberce, kusové koberce, koberce z přírodního vlákna, metrové nebo zátěžové koberce – sortiment koberců je široký, a proto se hodí do všech interiérů. Zajišťují tepelnou izolaci, zamezují šíření zvuků a chrání podlahu.

Firma se specializuje na pokládku a renovaci podlah z masivu, dále předmětem podnikání je příprava podkladů, dodání a pokládka veškerých podlahových krytin, které momentálně trh nabízí - E shop - plovoucí podlahy - pokládka, renovace a broušení - parkety - vinyl - PVC

Dodávka - téměř veškeré druhy podlahových krytin Pokládka - podlahy Dodávka - podlahy Montáž - téměř veškeré druhy podlahových krytin

Prodej: - protiúnavové rohože - ergonomické pracovní židle - vstupní rohože.

Práce: -truhlářské drobné-při pokládání. Pokládání, prodej, dovoz, instalace: -korek -koberce -kobercové čtverce -linoleum-PVC* -laminátové a dřevěné lamely: -plovoucí podlahy -parkety nové i repase.

Dodání a pokládka dřevěných parket, plovoucích podlah, PVC, koberců, vinylových podlah, broušení parket.

Velkoobchod i maloobchod specializovaný na ručně vázané i tkané orientální koberce.

Prodej ručně vázaných perských koberců speciální čistírna.

Specializujeme se na obšívání koberců a kobercové lišty. Služby zajišťujeme na počkání. Požíváme profesionální moderní technologii..

Výkup a prodej: - staré perské a orientální koberce.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - podlahové krytiny - laminátové podlahy Pokládání PVC a koberců

Obchod, prodej, poradenství Výhradní dovozce produktů společností: -InterfaceFLOR podlahové krytiny a kvalitní kobercové čtverce -Brintons Carpets tkané koberce (axminster a wilton) -Lindner AG systémy zdvojených podlah, interiérové příčky, pohledy -Vescom vinilové a textilní tapety.

Prodej a montáž podlahových krytin, interiérových dveří včetně kování. Výhradní zástupce pro ČR podlahy Boen, Kosche, Meandr parquet. Nabízíme dřevěné a laminátové podlahy, interiérové dveře, kování, koberce, linoleum, pvc, lišty, čistící přípravky.

Prodej, montáž, servis: - moderní klasické podlahy..

Maloobchod, prodej: -podlahové materiály. Služby: -nákladní autodoprava.

Prodej a montáž podlahových krytin tuzemských a zahraničních výrobců (velkoobchod, maloobchod): - dřevěné plovoucí podlahy - laminátové podlahy - vlysy masivní české a dovozové výroby - podlahové palubky - koberce v rolích - koberce čtverce - kusové koberce - PVC a vinilové podlahoviny - kaučuková podlahová krytina - přírodní linolea - ...

Velkoobchod, maloobchod: - podlahové krytiny - koberce

Koberce, PVC a dřevěné plovoucí podlahy Pokládka a prodej - podlahářské práce - koberce kancelářské i bytové - PVC tuzemnské i zahraniční - odborné poradenství vč.zaměření-zdarma Doprava na místo určení

Dodávka a pokládka podlahových krytin - PVC, koberce, antistatické podlahoviny a plovoucí podlahy.

Firma ANVI TRADE s.r.o. je výhradním distributorem pro Českou republiku: - protiskluzových podlahovin ALTRO - kaučukových podlahovin ARTIGO - designových podlahovin AMTICO - zátěžových PVC čtverců RIKETT - lepidel a tmelů BOSTIK - systémů pro izolace staveb proti vodě firmy HEY´DI - lepidel a tmelů pro dopravní sektor SIMSON.

Koberce Trend je největší obchodní řetězec v ČR v sortimentu koberce metráž, kusové koberce, PVC a běhouny, laminátové podlahy, zdravotní matrace, garnýže, podlahové lišty a doplňky.

Bytové doplňky, dětský pokoj, párty, dárky, vánoční dekorace, osvětlení.