PVC podlahy neboli lina se dělí na bytové a zátěžové. Mezi jejich výhody patří dlouhá životnost, vysoká odolnost, snadná údržba, tlumení zvuku při chůzi a nepřeberné množství různých dekorů, vzorů a barev. Dokáží hravě imitovat parkety, dlažby a podlahy.

Specialista na podlahy všeho druhu - Podlahové studio Jegla
Rádi byste novou podlahu? Vsaďte na kvalitu a navštivte Podlahové studio Jegla. Zabýváme se prodejem a odbornou pokládkou podlahových krytin nejrůznějších materiálů a vzorů. V našem studiu naleznete široký výběr podlah, které vynikají přírodním vzhledem, vysokou odolností, originalitou a také snadnou údržbou. Rádi Vám pomůžeme s výběrem.
Specialista na podlahy všeho druhu - Podlahové studio Jegla
Prodej, pokládání, vyměření, poradenství, dodání: -koberce, běhouny, linolea PVC* -zhotovení koberce na zakázku -obšívání koberců a běhounů -záclony, dekorační látky-ušití na míru -prošívané přikrývky, matrace, tapety -dřevěné podlahy-nelepený spoj CLICK SYSTEM. Další služby: -prodej na Multiservis -infolinka 800131112.

- montáž sádrokartonu - minerálních podhledů - rekonstrukce bytových jader - plovoucí podlahy.

Podlahářské práce. Prodej a pokládka všech druhů podlahových krytin. Činnost: -koberce -PVC -plovoucí podlahy (laminové, dřevěné) -pokládka parket, dřevěných podlah + broušení parket -rekonstrukce starých podlah -korkové podlahy. Podlahy: -MAGNUM -EROSTEP -FORBO -PARADOR -NOVILON.

Podlahy Sobotka: * Prodáváme a pokládáme: - plovoucí podlahy, koberce, pvc, korek - nabízíme široký výběr kvalitních značek MAGNUM, NOVILON, EGGER, BALTERIO a další... - máme výběr z mnoha druhů a vzorů - poradíme při výběru pro váš byt či kancelář. Montáž, prodej: - dveře PORTA DOORS - interiérové, vchodové.

Prodej - koberce - kusové koberce - PVC Pokládka - PVC Prodej - plovoucí podlahy (laminátové, dřevěné) Pokládka - plovoucí podlahy (laminátové, dřevěné)

Prodej - koberce - PVC Prodej a montáž - kuchyňské linky Prodej - nábytek

Prodej - podlahové krytiny Pokládka - podlahové krytiny Montáž - dveře Podlahářství Montáž - obložkové zárubně

Prodej a dodávka - podlahové krytiny Pokládka - podlahové krytiny

-Zastavárna /v rámci živnosti volné/. -Obchodní činnost-koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej - potravinářského, spotřebního, průmyslového zboží, stánkový prodej

-Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Zprostředkování obchodu a služeb -Opravy a údržba potřeb pro domácnost, předmětů kulturní povahy, výrobků jemné mechaniky, optických přístrojů a měřidel -Zastavárenská činnost a maloobchod s použitým zbožím -Velkoobchod a maloobchod -Výroba, opravy a údržba sportovních potřeb, her, hraček a ...

-Poskytování technických služeb -Specializovaný maloobchod a maloobchod se smíšeným zbožím

-Zastavárenská činnost -Specializovaný maloobchod

-Velkoobchod a maloobchod -Zastavárenská činnost a maloobchod s použitým zbožím

-Pronájem a půjčování věcí movitých -Opravy a údržba potřeb pro domácnost, předmětů kulturní povahy, výrobků jemné mechaniky, optických přístrojů a měřidel -Zprostředkování obchodu a služeb -Výroba textilií, textilních výrobků, oděvů a oděvních doplňků -Velkoobchod a maloobchod -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení Hostinská ...

Pokládka - podlahové krytiny od 01.01.2019 do 31.12.2030

-Specializovaný maloobchod a maloobchod se smíšeným zbožím

Prodej a pokládka: - podlahové krytiny: - koberce - korek - PVC.

Prodej a montáž: - podlahy - dveře - plastová okna Sídlo: TIMEUS s.r.o. Náměstí 14. října 1307/2 150 00 Praha 5

-Specializovaný maloobchod a maloobchod se smíšeným zbožím

-Velkoobchod a maloobchod -Ubytovací služby -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy -Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti -Provozování tělovýchovných a sportovních zařízení a organizování sportovní ...