PVC podlahy neboli lina se dělí na bytové a zátěžové. Mezi jejich výhody patří dlouhá životnost, vysoká odolnost, snadná údržba, tlumení zvuku při chůzi a nepřeberné množství různých dekorů, vzorů a barev. Dokáží hravě imitovat parkety, dlažby a podlahy.

Specialista na podlahy všeho druhu - Podlahové studio Jegla
Rádi byste novou podlahu? Vsaďte na kvalitu a navštivte Podlahové studio Jegla. Zabýváme se prodejem a odbornou pokládkou podlahových krytin nejrůznějších materiálů a vzorů. V našem studiu naleznete široký výběr podlah, které vynikají přírodním vzhledem, vysokou odolností, originalitou a také snadnou údržbou. Rádi Vám pomůžeme s výběrem.
Specialista na podlahy všeho druhu - Podlahové studio Jegla
Prodej koberců, kusových koberců, PVC podlah, vinylových podlah, vinylových dílců, dřevěných podlah a interiérových dveří. Kompletní podlahářský servis, kompletní montážní servis dveří a doprava.

Velkoobchod, maloobchod, prodej - záclony, dekorační a potahované látky - koberce, podlahové krytiny - PVC.

Podlahářské práce, pokládka: - dřevěné, laminátové, vinylové podlahy - PVC, lino - venkovní dřevěné terasy - renovace dřevěných podlah, parket.

Podlahářské práce, pokládka - koberce - PVC - plovoucí podlahy.

Společnost JASA s.r.o. se zabývá prodejem a pokládkou podlah a podlahových krytin. Realizujeme podlahy v průmyslových či komerčních prostorách nebo v domácnostech na klíč. Naše podlahové studio nabízí širokou nabídku podlah a materiálů. Vybrat si můžete dřevěné, laminátové, plovoucí podlahy, přírodní linoleum, vinylové podlahy, PVC, koberce a ...

Prodej: -koberce -PVC -laminátové a dřevěné plovoucí podlahy. Služby: -rozvoz po Praze zdarma -zajištění pokládky všech podlahových krytin našimi odborníky -velký výběr v naší vzorkovně, kde vám s výběrem pomohou naši odborníci..

Podlahářské práce. Prodej, pokládání: - parkety, PVC, koberce, plovoucí podlahy.

Služby: - interiérové studio - kompletní realizace interiérů

Prodej, montáž: - dveře, zárubnš, podlahy, okna.

Koberce a podlahové krytiny nejvyšší kvality pro váš prostor

Společnost Intertex Gala : přímý dovoz, prodej, velkoobchod - koberce a lepidla z USA a Kanady, vinylové čtverce VCT, bambusová podlaha.

Prodej, montáž: - dřevěné podlahy - vinylové podlahy - laminátové podlahy - PVC - marmoleum - interiérové a vchodové dveře - kování - stavební pouzdra Renovace parket.

Prodej - bytové a objektové koberce - linolea - PVC - dřevěné, dýhované a laminátové plovoucí podlahy

Služby: - dřevěné podlahy - vinylové podlahy - koberce

-Realitní činnost -Specializovaný maloobchod a maloobchod se smíšeným zbožím

Jsme profesionálním realizátorem Vašich nejsmělejších podlahářských projektů. Zabýváme se prodejem a montáží dřevěných, palubkových a plovoucích podlah. V naší nabídce naleznete: - plovoucí, celomasivní, PVC a vinylové podlahy - koberce - napínané stropy

Podlahářství, podlahářské práce - pokládání koberců, linolea a PVC - lištování a ostatní doplňkové práce. Prodej a pokládka koberců, PVC, lina.

Podlahoviny pro bytovou a komerční výstavbu. Podlahoviny NOVILON. Podlahové krytiny NOVILUX. Zastoupení pro Českou a Slovenskou republiku.

Podlahářské práce - pokládka laminátové podlahy, dřevěné podlahy, vinylové podlahy, PVC podlahy i koberce.

Prodej, montáž: - podlahové krytiny - dřevěné, vinylové a laminátové podlahy - interiérové dveře Truhlářská výroba.