PVC podlahy neboli lina se dělí na bytové a zátěžové. Mezi jejich výhody patří dlouhá životnost, vysoká odolnost, snadná údržba, tlumení zvuku při chůzi a nepřeberné množství různých dekorů, vzorů a barev. Dokáží hravě imitovat parkety, dlažby a podlahy.

Specialista na podlahy všeho druhu - Podlahové studio Jegla
Rádi byste novou podlahu? Vsaďte na kvalitu a navštivte Podlahové studio Jegla. Zabýváme se prodejem a odbornou pokládkou podlahových krytin nejrůznějších materiálů a vzorů. V našem studiu naleznete široký výběr podlah, které vynikají přírodním vzhledem, vysokou odolností, originalitou a také snadnou údržbou. Rádi Vám pomůžeme s výběrem.
Specialista na podlahy všeho druhu - Podlahové studio Jegla
Obchod, prodej, poradenství Výhradní dovozce produktů společností: -InterfaceFLOR podlahové krytiny a kvalitní kobercové čtverce -Brintons Carpets tkané koberce (axminster a wilton) -Lindner AG systémy zdvojených podlah, interiérové příčky, pohledy -Vescom vinilové a textilní tapety.

Velkoobchodní firma se zaměřením na prodej produktů pro napínaní koberců. Jsme výhradním dovozcem firmy Floorwise, nabízíme podložky pod koberce, napínací lišty, kovové profily, lepidla.

Prodej a montáž podlahových krytin, interiérových dveří včetně kování. Výhradní zástupce pro ČR podlahy Boen, Kosche, Meandr parquet. Nabízíme dřevěné a laminátové podlahy, interiérové dveře, kování, koberce, linoleum, pvc, lišty, čistící přípravky.

Prodej, montáž, servis: - moderní klasické podlahy..

Maloobchod, prodej: -podlahové materiály. Služby: -nákladní autodoprava.

Provádíme: - rekonstrukce bytu - rekonstrukce bytového jádra - rekonstrukce koupelny - podlahy.

Prodej a montáž podlahových krytin tuzemských a zahraničních výrobců (velkoobchod, maloobchod): - dřevěné plovoucí podlahy - laminátové podlahy - vlysy masivní české a dovozové výroby - podlahové palubky - koberce v rolích - koberce čtverce - kusové koberce - PVC a vinilové podlahoviny - kaučuková podlahová krytina - přírodní linolea - ...

Velkoobchod, maloobchod: - podlahové krytiny - koberce

Pokládka všech druhů podlahových krytin včetně parket. Prodej veškerých podlah a podružných materiálů. - služby pozemního a inženýrského stavitelství

Koberce, PVC a dřevěné plovoucí podlahy Pokládka a prodej - podlahářské práce - koberce kancelářské i bytové - PVC tuzemnské i zahraniční - odborné poradenství vč.zaměření-zdarma Doprava na místo určení

Návrh a realizace kuchyní a nábytku HANÁK. Dveře SAPELI včetně montáže, kování M&T, vestavěné skříně, obývací stěny, koupelnový nábytek, podlahy CLASSEN, PARADOR a EGGER. Rekonstrukce interiérů. Od návrhu až po realizaci.

Dodávka a pokládka podlahových krytin - PVC, koberce, antistatické podlahoviny a plovoucí podlahy.

Firma ANVI TRADE s.r.o. je výhradním distributorem pro Českou republiku: - protiskluzových podlahovin ALTRO - kaučukových podlahovin ARTIGO - designových podlahovin AMTICO - zátěžových PVC čtverců RIKETT - lepidel a tmelů BOSTIK - systémů pro izolace staveb proti vodě firmy HEY´DI - lepidel a tmelů pro dopravní sektor SIMSON.

Výroba, prodej, zaměření a montáž výrobků : - plastová okna z profilů - okna KBE - eurookna - dveře - žaluzie, rolety - parapety - plovoucí podlahy - obklady, dlažba - dlažby

Velkoobchod, maloobchod, prodej. Elektro: - osvětlení, elektroinstalační materiál Železářství: -hřebíky, šrouby, nýty, kování, zámky. Sanita: -vybavení pro kuchyně, koupelny, WC, vany, sprchy, sprchové kouty, zrcadla, dřezy, instalatérský materiál, trubky, armatury. Stavebniny: -izolace -obkladové panely. Obklady, ...

Prodej a montáž: - podlahové krytiny - PVC* lina - korek - koberce - parkety - plovoucí podlahy.

Společnost First Variant s.r.o. je oficiálním distributorem “Acvila Grup" a zastupuje "Crapeta Group" na českém a na slovenském trzích kde působí jako velkoobchodní prodejce koberců.

Dodávka a montáž laminátových, dřevěných, korkových a PVC podlah včetně stavební chemie a příslušenství. Podlahy Quick Step, Parador, Krono Original, Korek Jelínek a další.Samonivelace a vyrovnávání povrchů pod podlahy.E-shop se vzorkovou prodejnou a dopravou po Praze zdarma.

Prodej a pokládka veškerých podlahových krytin: - plovoucí podlahy - PVC - linoleum - korkové podlahy - koberce - bambusové podlahy - prahy - přechodové a obv. lišty - palubky - parkety, atd. Zároveň firma poskytuje veškeré služby bezpečnostní agentury - zajištění ostrahy objektů, majetku, osob, připojení na PCO ...

Navrhování, realizace, pokládka podlahovin: - PVC, linoleum, protiskluzové PVC. Produkty: - dřevěné podlahy - koberce - PVC - linoleum - kusové koberce - čistící zóny.

Internetový obchod, e-shop: - podlahové krytiny - kusové koberce - metrážové koberce - schodové nášlapy - rohožky - čistící rohože.

Prodej a instalace vstupních čisticích zón pro zachycování nečistot a vlhkosti z obuvi při vstupu do objektů: - rohože - škrabáky - materiál pro čisticí zónu 3M INOVACE NOMAD TERRA, NOMAD AQUA.

Podlahy Heth, podlahové krytiny: - PVC - Koberce - Korky - Plovoucí podlahy - Parkety vč. renovace - Vyrovnávky podlah - Doplňky prodej, pokládka, půjčovna brusek

Prodej: - podlahové krytiny. Provádění veškerých stavebních prací.