Mezi nejčastější podlahové krytiny v interiérech řadíme PVC podlahy, linolea, marmolea, metrážové a kusové koberce, vinylové, dřevěné, laminátové, korkové a plovoucí podlahy. Kromě krytin lze zakoupit i doplňky, jako jsou rohože, podložky nebo lišty.

FLOMAT.cz - specializovaný prodejce průmyslových podlah všeho druhu
Společnost FLOMAT je specializovaný prodejce rohoží, podlah a podlahovin. Prodává průmyslové podlahy všeho druhu. Široký sortiment zahrnuje vstupní rohože, čistící zóny, podlahy a podlahoviny z gumy a plastu, pracovní a průmyslové rohože i protiskluzové nášlapy a další. Všechny naše podlahy splňují vyšší nároky a požadavky pro své používání.
FLOMAT.cz - specializovaný prodejce průmyslových podlah všeho druhu
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
Podlahu z masivu, která vám bude sloužit celý život a dodá vašemu domovu příjemnou atmosféru, na zakázku vyrábí firma ŠTIPČÁK, spol. s r.o. Dodáváme třívrstvé dřevěné podlahy vhodné pro jakýkoliv styl interiéru, od moderní minimalistické novostavby ve skandinávském stylu až po rustikální vesnickou usedlost. Zákazníci si mohou vybírat ze čtyř ...
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
Podlahářství, prodej, montáž. - dřevěné podlahy - vinylové podlahy - parkety - dřevěné plovoucí podlahy - laminátové plovoucí podlahy - linoleum a marmoleum - PVC - koberce. Činnost - podlahářské práce - renovace parket.

Výroba, prodej: - dřevěné třívrstvé parkety - eko-brikety - schodové profily

Renovace dveří a nábytku: -všechny dveře, dveří -venkovní, vnitřní -domovní dveře -zárubní, zárubně -schodišť, schodiště -systém schod na schod pro všechny schodiště -renovace kuchyň, kuchyně -systém zaměnitelných čelních dvířek pro všechny kuchyně -renovace koupelnový nábytek -skříňový nábytek. Nové dveře - dodávka a ...

Podlahářská práce. Pokládka: -materiál Linoleum, pvc - Tarkett, Forbo, Fatra thermofix, marmoleum, novilon apod. -laminátové plovoucí podlahy - egger, kronoflooring -dřevěné podlahy, vlysy, vícevrstvé zámkové, lepené -koberce - bytové, zátěžové -čistící zóny -soklové lišty - plastové, dřevěné, mdf. Zabýváme dodávkou a pokládkou podlahových ...

Prodejna: -podlahy vinylové, laminátové PVC -bezpečností dveře, výhradní prodejce bezpečnostní dveře HT DVEŘE včetně zaměření a montáže -interiérové dveře -vchodové dveře, exteriérové dveře včetně příslušenství Práce, montáž: -rekonstrukce koupelny, nová koupelna na klíč -podlahářství, truhlářství -renovace parket.

Specializujeme se na pokládky podlahových krytin a montáž interiérových dveří. Vinylové podlahy, lino, PVC, dřevěné, laminátové podlahy, koberce a doplňky.

již jako s.r.o. - Podlahy Kyjov s.r.o. Podlahářství, profi podlahy, prodej, renovace, montáž: -plovoucí podlahy -parkety -palubky -dveře -žaluzie doplňky. Kvalitní profesionální práce. Fa. adresa: Jahoda a Šalša, 696 49 Žádovice 26

Podlahářství, profi podlahy, prodej, renovace, montáž. Vzorková prodejna v Kyjově. Dodávky podlah a příslušenství. Renovace a odborná montáž všech druhů podlah. Pokládka koberce. Plovoucí podlahy. PVC, lino, vinyl, dřevná podlaha, marmoleum, korek Textilní podlahové krytiny jsou teplé, měkké, tiché a útulné. Poskytuje servisní služby na ...

Prodej, e-shop, pokládka: - vinylové podlahy - koberce - plovoucí podlahy - PVC

Pokládka - PVC - lina - korkové a terasové krytiny Výroba - kuchyně na míru Pokládka - plovoucí podlahy (dřevěné, laminátové).

Doprodej, popř.větší objednávky: Kazetové podlahy GAPAWERK: -dřevěné Florco® plus -plastové -granitové a břidlicové podlahy.

Prodej: -dřevěné podlahy, masiv, dubové podlahy, exotické dřevo -koberec, vinyl -interiérové dveře Zlomek -venkovní terasy, venkovní podlahy v zahradách, zónách kolem bazénů, terasách -venkovní a interiérové obklady -zahradní nábytek -dubový nábytek -skříně, židle. Truhlářská práce: -parkety -výroba dřevěné svícny a reklamní předměty.

Koberce Capita Výroba, prodej: -koberce -pvc -doplňky.

Kuchyňské linky TESI Stolařství, truhlářství. Zakázková výroba, prodej, dodávka kuchyňské linky na míru, kuchyňských linek, kuchyní. Výroba, prodej skříňový nábytek, komerční nábytek, vitríny a prodejní pulty. Prodej, pokládka plovoucích podlah, plovoucí podlaha, laminátové plovoucí podlahy. Dodávky interiérů na klíč. Vizualizace návrhu ...

Prodej, dodávka, realizace: - anhydritové podlahy. Dodávka, prodej: - ekologické tvárnice pro nízkoenergetické domy IZOBLOK - suché stavební směsi. Prodej a realizace: - žebírkové stropy. Realizace: - anhydritové podlahy - betonové samonivelační potěry - práce se suchou stavební směsí pro průmyslové podlahy.

Prodejna Hodonín. Maloobchod, prodej: - koberce - kusové koberce.

Prodej a internetový katalog prostředků k řešení havarijních situací. Nabízíme: - těsnící prostředky - průmyslové rohože a utěrky - olejové a odpadové hospodářství - sorbenty sypké i textilní - značení, zrcadla, značky - ochranné pomůcky - odmašťovací stoly a bezpečnostní nože.

Velkoobchod a maloobchod podlahovin -prodej pryžových podlahovin -PVC, Novilon, Vinyl. Stavebniny -maloobchod, prodej, distribuce -kompletní sortiment stavebnin -stavební materiál na stavbu -dlažby a obklady -venkovní dlažby, betonové výrobky -doprava a prodej písků. Doprava stavebního materiálu, auto s hydraulickou rukou.

Truhlářství. Výroba nábytku z masivu i z lamina - skříně - postele - kuchyně - podlahy - dveře - altány, přístřešky.

Truhlářství. Výroba, realizac, e montáž nábytku - kuchyně, kuchyňské linky - vestavné skříně - nábytek na míru - ložnice - kancelářský nábytek - dřevěné podlahy.

Výroba, maloobchod: -dřevo -palubky -stavební řezivo. Dřevoobchod: -jehličnaté řezivo, stavební, truhlářské a hoblované. Listnaté řezivo, palubky obkladové, podhlahové lišty. OSB, dřevěné obaly, přípravky na ochranu dřeva, lazury na dřevo.

Prodej, pokládka, čištění Koberce prodáváme na našem e-shopu, koberce pokládáme, koberce čistíme. Vše okolo koberců.