Mezi nejčastější podlahové krytiny v interiérech řadíme PVC podlahy, linolea, marmolea, metrážové a kusové koberce, vinylové, dřevěné, laminátové, korkové a plovoucí podlahy. Kromě krytin lze zakoupit i doplňky, jako jsou rohože, podložky nebo lišty.

FLOMAT.cz - specializovaný prodejce průmyslových podlah všeho druhu
Společnost FLOMAT je specializovaný prodejce rohoží, podlah a podlahovin. Prodává průmyslové podlahy všeho druhu. Široký sortiment zahrnuje vstupní rohože, čistící zóny, podlahy a podlahoviny z gumy a plastu, pracovní a průmyslové rohože i protiskluzové nášlapy a další. Všechny naše podlahy splňují vyšší nároky a požadavky pro své používání.
FLOMAT.cz - specializovaný prodejce průmyslových podlah všeho druhu
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
Podlahu z masivu, která vám bude sloužit celý život a dodá vašemu domovu příjemnou atmosféru, na zakázku vyrábí firma ŠTIPČÁK, spol. s r.o. Dodáváme třívrstvé dřevěné podlahy vhodné pro jakýkoliv styl interiéru, od moderní minimalistické novostavby ve skandinávském stylu až po rustikální vesnickou usedlost. Zákazníci si mohou vybírat ze čtyř ...
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
Výkup a prodej: - staré perské a orientální koberce.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - podlahové krytiny - laminátové podlahy Pokládání PVC a koberců

Prodej a pokládka dřevěných podlah.

Obchod, prodej, poradenství Výhradní dovozce produktů společností: -InterfaceFLOR podlahové krytiny a kvalitní kobercové čtverce -Brintons Carpets tkané koberce (axminster a wilton) -Lindner AG systémy zdvojených podlah, interiérové příčky, pohledy -Vescom vinilové a textilní tapety.

Velkoobchodní firma se zaměřením na prodej produktů pro napínaní koberců. Jsme výhradním dovozcem firmy Floorwise, nabízíme podložky pod koberce, napínací lišty, kovové profily, lepidla.

Prodej a montáž podlahových krytin, interiérových dveří včetně kování. Výhradní zástupce pro ČR podlahy Boen, Kosche, Meandr parquet. Nabízíme dřevěné a laminátové podlahy, interiérové dveře, kování, koberce, linoleum, pvc, lišty, čistící přípravky.

Prodej, montáž, servis: - moderní klasické podlahy..

Maloobchod, prodej: -podlahové materiály. Služby: -nákladní autodoprava.

Provádíme: - rekonstrukce bytu - rekonstrukce bytového jádra - rekonstrukce koupelny - podlahy.

Prodej a montáž podlahových krytin tuzemských a zahraničních výrobců (velkoobchod, maloobchod): - dřevěné plovoucí podlahy - laminátové podlahy - vlysy masivní české a dovozové výroby - podlahové palubky - koberce v rolích - koberce čtverce - kusové koberce - PVC a vinilové podlahoviny - kaučuková podlahová krytina - přírodní linolea - ...

Velkoobchod, maloobchod: - podlahové krytiny - koberce

Pokládka všech druhů podlahových krytin včetně parket. Prodej veškerých podlah a podružných materiálů. - služby pozemního a inženýrského stavitelství

Zdvojené podlahy, dodávky včetně montáže, zdvojená podlaha DIAMOND RLG REG, montáže všech systémů zdvojených podlah.

Koberce, PVC a dřevěné plovoucí podlahy Pokládka a prodej - podlahářské práce - koberce kancelářské i bytové - PVC tuzemnské i zahraniční - odborné poradenství vč.zaměření-zdarma Doprava na místo určení

Výroba, renovace, dodávka, prodej a montáž: -dveře interierové -dveře vchodové -dveře posuvné -dveře lamelové -dveře bezpečnostní -okna -šatny a skříně na míru -plovoucí podlahy.

Návrh a realizace kuchyní a nábytku HANÁK. Dveře SAPELI včetně montáže, kování M&T, vestavěné skříně, obývací stěny, koupelnový nábytek, podlahy CLASSEN, PARADOR a EGGER. Rekonstrukce interiérů. Od návrhu až po realizaci.

Dodávka a pokládka podlahových krytin - PVC, koberce, antistatické podlahoviny a plovoucí podlahy.

Firma ANVI TRADE s.r.o. je výhradním distributorem pro Českou republiku: - protiskluzových podlahovin ALTRO - kaučukových podlahovin ARTIGO - designových podlahovin AMTICO - zátěžových PVC čtverců RIKETT - lepidel a tmelů BOSTIK - systémů pro izolace staveb proti vodě firmy HEY´DI - lepidel a tmelů pro dopravní sektor SIMSON.

Výroba, prodej, zaměření a montáž výrobků : - plastová okna z profilů - okna KBE - eurookna - dveře - žaluzie, rolety - parapety - plovoucí podlahy - obklady, dlažba - dlažby

Zakázková výroba veškerého nábytku. Dodání a realizace dřevěných i laminátových plovoucích podlah. Prodej, formátování a olepení deskového materiálu.

Koberce Trend je největší obchodní řetězec v ČR v sortimentu koberce metráž, kusové koberce, PVC a běhouny, laminátové podlahy, zdravotní matrace, garnýže, podlahové lišty a doplňky.

Bytové doplňky, dětský pokoj, párty, dárky, vánoční dekorace, osvětlení.

Velkoobchod, maloobchod, prodej. Elektro: - osvětlení, elektroinstalační materiál Železářství: -hřebíky, šrouby, nýty, kování, zámky. Sanita: -vybavení pro kuchyně, koupelny, WC, vany, sprchy, sprchové kouty, zrcadla, dřezy, instalatérský materiál, trubky, armatury. Stavebniny: -izolace -obkladové panely. Obklady, ...