Mezi nejčastější podlahové krytiny v interiérech řadíme PVC podlahy, linolea, marmolea, metrážové a kusové koberce, vinylové, dřevěné, laminátové, korkové a plovoucí podlahy. Kromě krytin lze zakoupit i doplňky, jako jsou rohože, podložky nebo lišty.

ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
Podlahu z masivu, která vám bude sloužit celý život a dodá vašemu domovu příjemnou atmosféru, na zakázku vyrábí firma ŠTIPČÁK, spol. s r.o. Dodáváme třívrstvé dřevěné podlahy vhodné pro jakýkoliv styl interiéru, od moderní minimalistické novostavby ve skandinávském stylu až po rustikální vesnickou usedlost. Zákazníci si mohou vybírat ze čtyř ...
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
FLOMAT.cz - specializovaný prodejce průmyslových podlah všeho druhu
Společnost FLOMAT je specializovaný prodejce rohoží, podlah a podlahovin. Prodává průmyslové podlahy všeho druhu. Široký sortiment zahrnuje vstupní rohože, čistící zóny, podlahy a podlahoviny z gumy a plastu, pracovní a průmyslové rohože i protiskluzové nášlapy a další. Všechny naše podlahy splňují vyšší nároky a požadavky pro své používání.
FLOMAT.cz - specializovaný prodejce průmyslových podlah všeho druhu
CEDEIN - centrum designu a interiéru. Dekoratérské studio bytového textilu. Vybavení pro hotely - vybavování hotelů, restaurací, úřadů i soukromých domů a bytů bytovým textilem. .

Sídlo firmy, velkoobchod a šicí dílna. Dekoratérské studio bytového textilu. Vybavení pro hotely - vybavování hotelů, restaurací, úřadů i soukromých domů a bytů bytovým textilem.

Sídlo firmy, velkoobchod a šicí dílna. Dekoratérské studio bytového textilu. Vybavení hotelů. Vybavení pro hotely - vybavování hotelů, restaurací, úřadů i soukromých domů a bytů bytovým textilem.

Prodej a montáž: - podlahové krytiny - PVC* lina - korek - koberce - parkety - plovoucí podlahy.

Obchodní zastoupení FORBO LINOLEUM v České republice. Prodej, montáž podlahových krytin a příslušenství: - Marmoleum - Artoleum - objektové krytiny FORBO - tmely FORBO - lepidla FORBO.

Prodává podlahové a obkladové palubky, lišty, výrobky z masivního dřeva, hoblované profily a polotovary pro výrobu schodišť a zábradlí. Dodává OSB desky, lepené masivní desky a hranoly, dveřní prahy, spojovací materiál a další dřevěné stavební prvky.

Dovoz: - masivní dřevěné podlahy z exotických a euroamerických dřevin s garancí nejnižší ceny na trhu a při zachování špičkové kvality a krátkých dodacích lhůt.

Kuchyňské studio. Naše kuchyňské studio nabízí: - kuchyně - plovoucí podlahy - vestavěné skříně. Prodáváme kuchyně Camelot, Infini.

Společnost First Variant s.r.o. je oficiálním distributorem “Acvila Grup" a zastupuje "Crapeta Group" na českém a na slovenském trzích kde působí jako velkoobchodní prodejce koberců.

Přední dodavatel a dovozce masivních parket, terasových palubek a fasádních obkladů do ČR.

Dodávka a montáž laminátových, dřevěných, korkových a PVC podlah včetně stavební chemie a příslušenství. Podlahy Quick Step, Parador, Krono Original, Korek Jelínek a další.Samonivelace a vyrovnávání povrchů pod podlahy.E-shop se vzorkovou prodejnou a dopravou po Praze zdarma.

Prodej a pokládka veškerých podlahových krytin: - plovoucí podlahy - PVC - linoleum - korkové podlahy - koberce - bambusové podlahy - prahy - přechodové a obv. lišty - palubky - parkety, atd. Zároveň firma poskytuje veškeré služby bezpečnostní agentury - zajištění ostrahy objektů, majetku, osob, připojení na PCO ...

Společnost ARCHIWOOD je přední dodavatel italské designové značky dveří CoopLegno do České republiky. Prohledněte si naši stálou i akční nabídku nebo se příjďte přímo podívat do naší pražské vzorkovny. Produkty: - interiérové dveře COOPLEGNO - dřevěná okna ARCHIWOOD Euro - podlahy - příslušenství.

Navrhování, realizace, pokládka podlahovin: - PVC, linoleum, protiskluzové PVC. Produkty: - dřevěné podlahy - koberce - PVC - linoleum - kusové koberce - čistící zóny.

Internetový obchod, e-shop: - podlahové krytiny - kusové koberce - metrážové koberce - schodové nášlapy - rohožky - čistící rohože.

Prodej a instalace vstupních čisticích zón pro zachycování nečistot a vlhkosti z obuvi při vstupu do objektů: - rohože - škrabáky - materiál pro čisticí zónu 3M INOVACE NOMAD TERRA, NOMAD AQUA.

Podlahy Heth, podlahové krytiny: - PVC - Koberce - Korky - Plovoucí podlahy - Parkety vč. renovace - Vyrovnávky podlah - Doplňky prodej, pokládka, půjčovna brusek

Prodej: - podlahové krytiny. Provádění veškerých stavebních prací.

Prodej, dodávky, instalace: - čistící zóny - rohože - logo rohože - podlahoviny. Návrh, výroba, montáž. Vstupní prostor by měl být vizitkou vašeho interiéru a zároveň splňovat požadavky na vzhled, funkčnost a bezpečnost.

Největší obchod s vybavením domácnosti. Baterie, dřezy, koupelnové vybavení, nerezové výrobky, plastové výrobky, kování, dřezy, podlahy, dveře, ventilační systémy, pohovky, hi-fi nábytek a mnoho dalšího.

Velkoobchod, maloobchod, pokládka: - koberce - podlahy.

Velkoobchod: - kusové koberce a bytový textil - koberečky, koupelnové předložky - povlaky na polštářky, prostírání, rohože za postele - přehozy, polštářky, sedáky, futony.

Velkoobchod, maloobchod, import, export masivních parket a venkovních terasových palubek z: - Číny - Indonésie - Bornea - Dánska - Polska - Slovenska - Ruska - České republiky - Maďarska: - masivní parketové vlysy - venkovní protiskluzné palubky - exotické parkety - europarkety

Dovoz a velkoobchod podlahových krytin. Dodáváme PVC podlahové krytiny od renomovaných firem Armstrong a Marley Floors. U firmy Marley Floors máme výhradní zastoupení pro Českou republiku. Nabízíme vám kvalitní řešení pro finální úpravu veškerých podlah pro bytové i komerční použití.