Mezi nejčastější podlahové krytiny v interiérech řadíme PVC podlahy, linolea, marmolea, metrážové a kusové koberce, vinylové, dřevěné, laminátové, korkové a plovoucí podlahy. Kromě krytin lze zakoupit i doplňky, jako jsou rohože, podložky nebo lišty.

ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
Podlahu z masivu, která vám bude sloužit celý život a dodá vašemu domovu příjemnou atmosféru, na zakázku vyrábí firma ŠTIPČÁK, spol. s r.o. Dodáváme třívrstvé dřevěné podlahy vhodné pro jakýkoliv styl interiéru, od moderní minimalistické novostavby ve skandinávském stylu až po rustikální vesnickou usedlost. Zákazníci si mohou vybírat ze čtyř ...
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
FLOMAT.cz - specializovaný prodejce průmyslových podlah všeho druhu
Společnost FLOMAT je specializovaný prodejce rohoží, podlah a podlahovin. Prodává průmyslové podlahy všeho druhu. Široký sortiment zahrnuje vstupní rohože, čistící zóny, podlahy a podlahoviny z gumy a plastu, pracovní a průmyslové rohože i protiskluzové nášlapy a další. Všechny naše podlahy splňují vyšší nároky a požadavky pro své používání.
FLOMAT.cz - specializovaný prodejce průmyslových podlah všeho druhu
Dřevo je materiál budoucnosti. To je naše motto, kterým se řídíme při výrobě podlah pro Vaši domácnost, kancelář a další vnitřní prostory. Jsme firma Bohemia-Parket, která se zabývá výrobou masivních dubových a jasanových podlah, které poskytují zdravé vnitřní prostředí. Dřevěné podlahy mají schopnost absorbovat vlhkost ze vzduchu a později ji ...

Kompletní vybavení interiérů od návrhu, přes zakázkovou výrobu až po montáž, truhlářské práce na míru zejména pro Mělník a okolí, Prahu a severní Čechy. Zakázková výroba nábytku na míru. Vybavení interiérů pro byty, kanceláře, školy (odborné učebny), hotely a ubytovací zařízení, domovy sociálních služeb a laboratoře. 3d grafické návrhy, ...

Restaurátorské ateliéry, restaurátoři. Restaurování a obnova kulturních památek licence Ministerstva kultury. Restaurátorské práce, restaurování, renovace, rekonstrukce, historický průzkum, restaurátorský průzkum, opravy památek: - sakrální předměty, oltáře, mobiliáře - kostelní, chórové lavice, řezby - nábytek: -starožitný, ...

Maloobchod, prodej: - bytový textil - záclony - povlečení - galanterie. Maloobchod, pokládka: - koberce - PVC podahy - vinylové podlahy.

Dodávka, realizace, pokládka, renova: - podlahové krytiny - plovoucí podlahy - vinylové podlahy - PVC - parkety - dřevěné podlahy.

Luxus v klasickém stylu. Služby a prodej: - návrhy a realizace projektů - poradenská činnost v oblasti interieru, exterieru nebo designu - stylový nábytek a doplňky - návrhy zahrnují také štukovou výzdobu, nástěnné malby, tapety, závěsy, záclony, koberce, obrazy, porcelán -orientální koberce -klasický nábytek - bytové doplňky

Maloobchod, velkoobchod, pokládka: - podlahové krytiny - parkety - PVC, vinyl, marmoleum - koberce - renovace dřevěných podlah.

Dovoz, prodej: - koberce, koberců pro výstavy, veletrhy a reklamu

Podlahářství, prodej, montáž: - podlahové krytiny - laminátové, dřevěné, plovoucí a vinylové podlahy - PVC, lino, koberce

Prodej, montáž, servis: - interiérové, exteriérové dveře - laminátové, vinylové podlahy. Práce: - rekonstrukce bytů - výstavba rodinných domů.

Prodej - dřevěné terasy, podlahy - zahradní nábytek - stavební materiály a řezivo - izolace - dveře, zárubně.

Maloobchod, prodej, e-shop: - koberce - PVC krytiny.

Firma Podlahy Ochotný se zabývá prodejem a montáží podlahových krytin a podlahové chemie pro Prahu, střední a jižní Čechy. Realizujeme podlahy v běžných interiérech, ale jsme schopni zajistit i velkoplošné zakázky jako jsou tělocvičny, kulturní sály či skladové prostory.

Firma Tomáš Tvrdík, Kutná Hora a Hradec Králové nabízí, interiérové dveře, koberce a PVC, dřevěné podlahy. V naší prodejně a vzorkovně najdete: Parkety Dřevěné plovoucí podlahy Laminátové plovoucí podlahy Prkna Koberce : kusové, metrové, zátěžové či designové PVC Korkové podlahy Mozaiky Lišty Samozřejmostí je pokládka nebo ...

Specialista pro vybavení interiérů Apokork studio je specialista pro vybavení interiérů, od roku 1994 máme 40.000 spokojených zákazníků. Náš sortiment: podlahové krytiny, interiérové dveře, vestavěné skříně, plastová a hliníková okna, venkovní žaluzie a předokenní rolety, garážová vrata, markýzy. Montáže provádíme vlastními zaměstnanci.

Největší prodejce podlahových krytin v ČR.

Největší prodejce podlahových krytin v ČR.

Největší prodejce podlahových krytin v ČR.

Zajistíme pronájem a pravidelné čištění vchodových rohoží a čistících zón pro obchody, kanceláře či obytné budovy. Stejně tak pracovních oděvů pro různá odvětví a servis průmyslových utěrek.

Dodávka a montáže - ocelové montované halové konstrukce - průmyslové haly - sportovní a víceúčelové haly. Truhlářská výroby - dřevěné podlahy - okna, dveře - zahradní nábytek. Prodej - materiál pro výstavbu golfového hřiště - příslušenství na golf, golfové hole, jamky, praporky, míčky a veškeré nutné vybavení hřiště.

Naše travní koberce jsou vypěstovány z vysoce kvalitních tuzemských travních směsí v těchto kategoriích: -středně zátěžový–pro zahrady a parky -hřišťový–pro vysokou zátěž na sportovištích. Široké využití: -parky -zahrady -střešní zahrady -fotbalová hřiště -dětská hřiště -ostatní travnaté plochy.

Prodej: -levné koberce výprodej z výstav a veletrhů -laminátové podlahy.