Mezi nejčastější podlahové krytiny v interiérech řadíme PVC podlahy, linolea, marmolea, metrážové a kusové koberce, vinylové, dřevěné, laminátové, korkové a plovoucí podlahy. Kromě krytin lze zakoupit i doplňky, jako jsou rohože, podložky nebo lišty.

FLOMAT.cz - specializovaný prodejce průmyslových podlah všeho druhu
Společnost FLOMAT je specializovaný prodejce rohoží, podlah a podlahovin. Prodává průmyslové podlahy všeho druhu. Široký sortiment zahrnuje vstupní rohože, čistící zóny, podlahy a podlahoviny z gumy a plastu, pracovní a průmyslové rohože i protiskluzové nášlapy a další. Všechny naše podlahy splňují vyšší nároky a požadavky pro své používání.
FLOMAT.cz - specializovaný prodejce průmyslových podlah všeho druhu
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
Podlahu z masivu, která vám bude sloužit celý život a dodá vašemu domovu příjemnou atmosféru, na zakázku vyrábí firma ŠTIPČÁK, spol. s r.o. Dodáváme třívrstvé dřevěné podlahy vhodné pro jakýkoliv styl interiéru, od moderní minimalistické novostavby ve skandinávském stylu až po rustikální vesnickou usedlost. Zákazníci si mohou vybírat ze čtyř ...
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
Kompletních služby v oblasti návrhů a realizací veškerých druhů podlahových krytin včetně ošetřovacích systémů, nano technologie, zakázková výroba nábytku.

Prodej, pokládka: - koberce - PVC - korek - lamelové podlahy.

Zakázková výroba nábytku. Renovace nábytku a veteránů. Vybavení škol, barů, restaurací, hotelů, prodejen. Terasové podlahy s exotických dřevin, výroba Pergol. Veškeré truhlářské práce.

Prodej: - podlahy - dveře - okna - garážová vrata.

Prodej a montáž: -podlahové krytiny: -plovoucí podlaha dřevěná a laminátová -PVC*, lino -koberce -korek -podlahové lišty -lepidla -stěrky -čistící prostředky -dřevěný a kancelářský nábytek -poradenský servis.

Výroba: - nábytek - kuchyňská linka - doplňky Návrhy: - nábytek - interiér. Prodej a montáž: - plovoucí podlaha.

Truhlářství: -zakázková výroba: -nábytek -kuchyně -okna -dveře -schody -podlahy -vrata -repliky -opravy starožitností.

Činnost, dodávka, montáž, práce: - dokončovací a zednické práce - malířské práce - plovoucí podlahy - dřevěné podlahy - sádrokartonové systémy - kompletní schodišťový systém - obklady starých schodišť - zámečnické práce, zábradlí, vrata, brány.

Podlahářství - úpravy podkladu - prodej a pokládku laminátových a dřevěných plovoucích podlah - koberců - PVC - obvodových lišt a přechodových lišt.

Činnost: - podlahářské - stavební dokončovací práce. Dodávka, montáž: - podlahové krtytiny - koberce, PVC, linolea - plovoucí a dřevěné podlahy - vyrovnávání podkladu - samonivelační systémy.

Dodávka, montáž, pokládka: -podlahové krytiny.

Prodej, velkoobchod, maloobchod dřevoplošné, dřevěné materiály: -masivní konstrukční hranoly KVH -lepené vrstvené hranoly BSH -stavební řezivo -OSB desky -cementotřískové desky -dřevovláknité desky Steico -sádrovláknité desky -překližky stavební a fóliované -okenní hranoly -palubky -thermowood fasádní obklady -terasové exteriérové ...

Prodej, velkoobchod, maloobchod dřevoplošné, dřevěné materiály: -masivní konstrukční hranoly KVH -lepené vrstvené hranoly BSH -stavební řezivo -OSB desky -cementotřískové desky -dřevovláknité desky Steico -sádrovláknité desky -překližky stavební a fóliované -okenní hranoly -palubky -thermowood fasádní obklady -terasové exteriérové ...

Truhlářství Zakázková výroba: -rovná i točitá dřevěná schodiště -točitá madla -zahradní altány, chaty -nábytek vč. prodeje kancelářský, bytový, kuchyňské linky i atypické včetně rekonstrukcí s dodávkou spotřebičů -materiál masivní dřevo, dýhované a laminové desky -soustružení dřeva -běžná i atypická okna a dveře -dřevěné ...

Maloobchod, prodej: - koberce - podlahové krytiny - bytový textil - galanterie

Zaměříme, vyrobíme a dodáme dřevěná okna – eurookna a špaletová, plastová i hliníková, vchodové a interiérové dveře všech typů, dřevěná schodiště, laminátové i dřevěné podlahy a terasy. Komplexní sortiment stavebního truhlářství včetně plného servisu!

Prodej, montáž, poradenství: -sádrokartovnové systémy -střešní okna -dřevěné obkladny -minerální podhledy -plovoucí podlahy -protipožární ucpávky.

Zakázkové truhlářství: -kuchyně -dveře -schody -okna -nábytek. Prodej: -podlahové krytiny (400 druhů koberců) -konzole -svítidla -lišty -kuchyňské desky -kuchyňská dvířka -drátěný program -zdravotní matrace -shrnovací dveře.

Velkoobchodní a maloobchodní prodej laminátových a dřevěných plovoucích podlah od světových výrobců ALLOC- doživotní záruka na podlahy do bytových prostor TARKETT-dřěvěné podlahy 14mm - 22mm.Švédská kvalita BERRY FLOOR-laminátové podlahy se strukturou a V drážkou ve spoji.Dokonalá imitace dřeva. EPI-francouzské lepené a ...

Truhlářství, podlahářství. Výroba: - podlahy - kuchyně - schodiště - skříně - dveře.

Truhlárna - levné palubky. Výroba a prodej: -obkladové a podlahové palubky tel.: 325583428 -zahradní a nářaďové domky -rakve tel.: 325583335. Řezivo. Sídlo firmy: Kozinova 57/2 10200 Praha 10 tel.: 271 750 557.

Prodej, montáž, realizace, eshop: -parketové podlahy. -plovoucí podlahy. -dřevěné podlahy. -korkové podlahy. Služby: -broušení, renovace parket.

Výroba a zhotovení oken, dveří, nábytku, schodů, podlah, zahradního nábytku, dřevených chatek aj. Opravy a ostatní dle dohody Zakázková výroba.

Prodej: - systémy kamenných koberců ESTRAZZO.