Mezi nejčastější podlahové krytiny v interiérech řadíme PVC podlahy, linolea, marmolea, metrážové a kusové koberce, vinylové, dřevěné, laminátové, korkové a plovoucí podlahy. Kromě krytin lze zakoupit i doplňky, jako jsou rohože, podložky nebo lišty.

ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
Podlahu z masivu, která vám bude sloužit celý život a dodá vašemu domovu příjemnou atmosféru, na zakázku vyrábí firma ŠTIPČÁK, spol. s r.o. Dodáváme třívrstvé dřevěné podlahy vhodné pro jakýkoliv styl interiéru, od moderní minimalistické novostavby ve skandinávském stylu až po rustikální vesnickou usedlost. Zákazníci si mohou vybírat ze čtyř ...
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
FLOMAT.cz - specializovaný prodejce průmyslových podlah všeho druhu
Společnost FLOMAT je specializovaný prodejce rohoží, podlah a podlahovin. Prodává průmyslové podlahy všeho druhu. Široký sortiment zahrnuje vstupní rohože, čistící zóny, podlahy a podlahoviny z gumy a plastu, pracovní a průmyslové rohože i protiskluzové nášlapy a další. Všechny naše podlahy splňují vyšší nároky a požadavky pro své používání.
FLOMAT.cz - specializovaný prodejce průmyslových podlah všeho druhu
Interiérové studio - výhradní prodejce značkových kuchyní a spotřebičů značky Gorenje. - podlahy dřevěné, vinylové, lina, PVC, koberce - dveře interiérové, vchodové a bezpečnostní.

Maloobchod, prodej, e-shop, internetový obchod: - podlahové krytiny - koberce - rohožky - bytový textil - přikrývky - polštáře - povlečení - ručníky, osušky - textilní galanterie.

Výroba, prodej, e-shop: -koberce -běhouny -rohožky -podlahové textílie

Podlahářství, prodej, montáž: - plovoucí podlahy - pvc - koberce - dřevěné i laminátové podlahy

Podlahové studio. Prodej, pokládka - PVC - koberce - kaučukové podlahy.

Práce: - podlahářské - rekonstrukce koupelen Prodej: - podlahové krytiny - obklady, dlažby

Podlahy, dveře a interiéry. Prodej, montáž - dveře interiérové - korkové, dřevěné a laminátové podlahy - dekorativní lišty a žaluzie - sklotextilní tapety. Úpravy interiérů, montáž sádrokartonů. Broušení a opravy dřevěných parket.

Podlahy, dveře a interiéry. Prodej, montáž - dveře interiérové - korkové, dřevěné a laminátové podlahy - dekorativní lišty a žaluzie - sklotextilní tapety. Úpravy interiérů, montáž sádrokartonů. Broušení a opravy dřevěných parket.

Služby: -realizace interiérů občanské i průmyslové výstavby se specializací na moderní interiérové prvky, dveří včetně zárubní, podlahy a zakázkový nábytek.

Podlahářství. Prodej a montáž všech podlahových krytin - parkety, plovoucí a dřevěné podlahy - koberce - PVC, linoleum a marmoleum - dveře a obložkové zárubně.

Prodej a montáž plastových oken, výměna a montáž parapetů, zednické práce. Rekonstrukce, revitalizace - balkonů - výtahů - střech. Prodej a montáž -interiérové dveře. Koupelnové a kuchyňské studio - kuchyně, koupelnový nábytek - obklady, dlažba. Podlahové studio - plovoucí podlahy - PVC - koberce. Výroba nábytku na míru - vestavné ...

Podlahářské práce. Prodej, montáž: -plovoucí podlahy -koberce -PVC

KOBERCE K+K Prodej: -koberce zátěžové a bytové -lina, PVC -rohožky, schodové nášlapy -garnýže -koupelnové předložky a rohože Zprostředkování: -kladení, pokládka, dovoz.

Prodej, e-shop: -dřevomateriál. -spárovky, překližky. -dřevotřískové desky. -hrany, kování. -dřevěné, vinylové podlahy. -plovoucí podlahy. -stavební chemie. Služby: -olepování hran. -formátování.

Velkoobchod, maloobchod, prodej - palubky - dřevomateriál - OSB desky - dřevotřísky - lamina a lamino desky - podlahy - překližky - prahy - truhlářské potřeby - lišty - pracovní desky - kování Řemesla, služby - řezání na formátovací pile - přístrojové nalepování hran

Prodej: - podlahové materiály - nábytek - matrace. Podlahářské služby.

Truhlářská výroba: - eurookna, dřevěné podlahy, interiéry z masivu - dřevěné obaly a palety - zahradní programy, pergoly, altány, ploty - tesařské výrobky, vazníky, lešenářské podlážky.

Linea podlahy Prodej, poradenství, montáž: - plovoucí podlahy - koberce bytové a zátěžové - parkety klasické.

Služby pro dům, byt a zahradu, se zaměřením na stavební, truhlářskou a zahradnickou činnost.

Prodej - podlahové krytiny - marmoleum - lina - PVC - koberce i s reklamním logem Pokládka - podlahové krytiny - marmoleum - lina - PVC - koberce i s reklamním logem Výroba - koberce s reklamním logem Prodej - dřevěné třívrstvé a laminátové podlahy Pokládka - dřevěné třívrstvé a ...

Prodej, montáž, servis: - podlahový materiál.

Dodávka - přírodní linoleum - koberce Pokládka - přírodní linoleum - koberce Dodávka - podlahy MARMOLEUM, FLOORLINE, BALTERIO - dřevěné podlahy Opravy a montáž - podlahy MARMOLEUM, FLOORLINE, BALTERIOpokládka - dřevěné podlahy

Provádíme: - rekonstrukce bytových jader - zednické, stavební, malířské, elektroinstalační a podlahářské práce Dále se zabýváme prodejem podlahových krytin.

Prodej, pokládka: - koberce, PVC, podlahy.