Mezi nejčastější podlahové krytiny v interiérech řadíme PVC podlahy, linolea, marmolea, metrážové a kusové koberce, vinylové, dřevěné, laminátové, korkové a plovoucí podlahy. Kromě krytin lze zakoupit i doplňky, jako jsou rohože, podložky nebo lišty.

FLOMAT.cz - specializovaný prodejce průmyslových podlah všeho druhu
Společnost FLOMAT je specializovaný prodejce rohoží, podlah a podlahovin. Prodává průmyslové podlahy všeho druhu. Široký sortiment zahrnuje vstupní rohože, čistící zóny, podlahy a podlahoviny z gumy a plastu, pracovní a průmyslové rohože i protiskluzové nášlapy a další. Všechny naše podlahy splňují vyšší nároky a požadavky pro své používání.
FLOMAT.cz - specializovaný prodejce průmyslových podlah všeho druhu
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
Podlahu z masivu, která vám bude sloužit celý život a dodá vašemu domovu příjemnou atmosféru, na zakázku vyrábí firma ŠTIPČÁK, spol. s r.o. Dodáváme třívrstvé dřevěné podlahy vhodné pro jakýkoliv styl interiéru, od moderní minimalistické novostavby ve skandinávském stylu až po rustikální vesnickou usedlost. Zákazníci si mohou vybírat ze čtyř ...
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
Naše služby: - renovace starých parket - renovace prkenných podlah - pokládka plovoucích podlah - broušení podlah. Pozor tel.777696769 uvedený na stránkách firmy je na jinou osobu !

Vybavení interierů: - kancelářský nábytek - kancelářské židle - podlahové krytiny - žaluzie - osvětlení - sádrokartony - návrhy na PC - služby architekta - montáže.

Pokládka: - plovoucí podlahy dřevěné i laminátové - parkety - korkové podlahy.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - koberce - podlahové krytiny.

Stavební a truhlářské práce: - eurookna, eurodveře, špaletová okna, protipožární masivní interiérové dveře, nábytek z masivu, nábytek z lamina, vestavné skříně, pulty, bary, obložení, pergoly, ploty, atyp. nábytek ze dřeva - domy na klíč - chodníky, parkoviště, úpravy vstupů, revitalizace byt. jednotek, zateplení budov, hydroizolace ...

Maloobchod, prodej, montáž: - podlahové krytiny - koberce, lino, pvc.

Prodej a montáž: - podlahové krytiny.

Velkoobchod, maloobchod: - podlahové krytiny.

Prodej a montáž vinylové podlahy, plovoucí podlahy, koberce, korky, dřevěné podlahy, terasy i sportovní podlahy aj.

Prodej a montáž: - všechny druhy podlahových krytin v nejvyšší možné úrovni kvality.

Prodej koberců a bytových doplnkůˇ

Prodej podlahy, maloobchod a velkoobchodní prodej.

Spoločnosť Koberce Global sa zaoberá predajom kobercov. Predaj kobercov je zameraný na kvalitné ručne robené koberce z celého sveta. Firma nakupuje koberce priamo z sa krajín ich pôvodu, preto môže zaručiť kvalitu a originalitu každého kusu koberca. Společnost Koberce Global se zabývá prodejem koberců. Prodej koberců je zaměřen na kvalitní ručně ...

Prodej - koberce - PVC Pokládka - koberce - PVC Prodej - podlahy (i plovoucí) - parkety Podlahy (i plovoucí) - parketyrenovace - dřevěné podlahy

Výroba: - okna - dveře - rolety - dopisní schránky - madla - zábradlí.

Prodej, montáž: - podlahové krytiny.

Bytový textil: -koberce -záclony -PVC -krytiny -ručníky -utěrky. Galanterie. Umělé květiny, stromy. Služby: -čištění koberců.

Výroba a prodej: - stavební řezivo: - truhlářské řezivo - palubky - podlahovky.

Prodej: - parketové dřevěné podlahy - plovoucí podlahy.

Prodej, pokládka: - PVC podlahové krytiny - koberce.

Maloobchod, prodej: -koberce i zátěžové -podlahové krytiny -závěsy, záclony -potahové, dekorační látky -bytové doplňky -kobercové lišty.