Mezi nejčastější podlahové krytiny v interiérech řadíme PVC podlahy, linolea, marmolea, metrážové a kusové koberce, vinylové, dřevěné, laminátové, korkové a plovoucí podlahy. Kromě krytin lze zakoupit i doplňky, jako jsou rohože, podložky nebo lišty.

ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
Podlahu z masivu, která vám bude sloužit celý život a dodá vašemu domovu příjemnou atmosféru, na zakázku vyrábí firma ŠTIPČÁK, spol. s r.o. Dodáváme třívrstvé dřevěné podlahy vhodné pro jakýkoliv styl interiéru, od moderní minimalistické novostavby ve skandinávském stylu až po rustikální vesnickou usedlost. Zákazníci si mohou vybírat ze čtyř ...
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
FLOMAT.cz - specializovaný prodejce průmyslových podlah všeho druhu
Společnost FLOMAT je specializovaný prodejce rohoží, podlah a podlahovin. Prodává průmyslové podlahy všeho druhu. Široký sortiment zahrnuje vstupní rohože, čistící zóny, podlahy a podlahoviny z gumy a plastu, pracovní a průmyslové rohože i protiskluzové nášlapy a další. Všechny naše podlahy splňují vyšší nároky a požadavky pro své používání.
FLOMAT.cz - specializovaný prodejce průmyslových podlah všeho druhu
Prodej: -značkové, moderní, kusové i metrážové koberce -koberce Shaggy -dětské koberce. Vybírat u nás můžete z více jak tří tisíc vzorů. Největší výběr levných kusových koberců v České republice!

Podlahové centrum Uherský Brod. Prodej, pokládka podlahových krytin: - koberců - plovoucích podlah - PVC, linoleum - vinylové dílce - rigid. Maloobchodní prodejna: -Uherské Hradiště, Růžová 436 -tel.:572551052, 777637605.

Prodej, dodávka: - koberce a podlahové krytiny pro komerční prostory.

Firma Vlastimil Sýkora se zaměřuje na dodávku, montáž a servis stínící techniky, plastových oken a dveří, rolet, markýz, garážových vrat ale i sítí proti hmyzu. Dále si u nás můžete vybrat ze širokého sortimentu bytového textilu a doplňků. Naleznete zde záclony, závěsy, přehozy, polštáře, lůžkoviny nebo také garnýže. Sídlíme na adrese Šromova 146, ...

Výroba nábytku na míru včetně podlah a vestavěných skříní.

Stolařství zakázkové, truhlářství, výroba, montáž: -nábytek všeho druhu do interiérů, kanceláří, firem, restaurací, barů, aj. -kuchyňské linky (laminované, profilové i dřevěná dvířka) -vestavěné skříně -koupelnový i jiný atypický nábytek -dřevěná okna, EURO okna -EURO dveře včetně zárubní: -vchodové, interiérové ...

Truhlářské a podlahářské práce. Výroba - kuchyně - vestavné skříně - nábytek na míru. Pokládka a prodej - vinylové a plovoucí podlahy.

Podlahářské práce, podlahářství: -volná pokládka: -podlahoviny PVC -koberce (koberců) -kladení, lepení, pokládání: -podlahoviny PVC* a koberce -lepení: -sokly a podlahové lišty -penetrace + nivelizace. Velkoobchod, maloobchod, prodej: -podlahoviny -lino -koberce -penetrace a nivelační hmoty -tmely -disperzní a chemoprenová ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej, dodávka, montáž: - podlahových krytin: - interiérové dveře a obložkové zárubně - samonosná schodiště - keramické obklady a dlažby - lepidla, nivelační a spárovací hmoty - stavební chemie.

Podlahářství. Pokládka podlah. Renovace podlahových krytin: - broušení dřevěných podlah, parket, mozaiky - PVC a linolea. Podlahové studio. Prodej podlahových krytin - vinylové podlahy - tkaný vinyl - dřevěné, laminátové podlahy - korek - koberce.

Společnost DVEŘE a PODLAHY s.r.o. se sídlem ve Zlíně dlouhodobě působí v oblasti prodeje a montáží dveří, podlahových materiálů, obvodových a kobercových lišt, kování a dalšího sortimentu. Zajišťujeme renovaci i pokládku interiérových a terasových podlah i montáž vchodových dveří. Dveře značky Sapeli, Dextüra, Sande, TRIX MORAVA -interiérové ...

Prodej, pokládka, montáž. Plovoucí podlahy: -dřěvěné -dýhované. Koberce: -kusové -metráž -PVC lino -renovace podlah.

Stolařství Roman Vymazal je na našem trhu od roku 2002. Nabízí truhlářské - stolařské práce. Vyrábí z masivu nebo laminovaných materiálů. Výrobu nábytku, kuchyňských linek, vestavěných skříní, stolů, postelí, výrobu a montáž vchodových a interiérových dveří, výrobu a montáž vrat, výrobu a montáž schodů, podlah, podhledů, obložení, výrobu altánů, ...

Prodej, vzorková prodejna, maloobchod: -plovoucí podlahy: QUICK STEP-UNICLICK, PARADOR, KRONO, ALSAFLOOR, TARKETT, MAGNUM -dveře - interiérové z masivu, folie, dýha SAPELLI, fólie KRONODOOR -stropní podhledy THERMATEX -drobný materiál a nářadí pro sádrokartonáře RIGIPS, KNAUF a podlaháře -doplňky SOUDAL, HACO, BRILUX ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej a montáž podlahoviny: -plovoucí laminátové podlahy -podlahy s dřevěnou dýhou -třívrstvé dřevěné podlahy -parkety -renovace dřevěných podlah -parapetní desky -palubky.

Velkoobchod, maloobchod, prodej a montáž podlahoviny: -plovoucí laminátové podlahy -podlahy s dřevěnou dýhou -třívrstvé dřevěné podlahy -parkety -renovace dřevěných podlah -parapetní desky -palubky.

Výroba, prodej, montáž, servis, oprava: -markýzy: -korbové -výsuvné rolovací -balkonové -velkoplošné zastřešovací konstrukce -předokenní rolety a vrata -velkoplošné dřevěné slunečníky -velkoplošné hliníkové slunečníky -zahradní altány party. Reklamní potisk: -výše uvedených výrobku.

Prodej : - plovoucí podlahy laminátové a dřevěné - QUICK STEP, KAINDL. Pokládka: - plovoucí podlahy laminátové a dřevěné.

Výroba, prodej: - ručně tkané koberce, ubrusy, prostírky, přehozy

Vše pro truhláře, nábytkáře, stavebníky a kutily. Prodej: -dřevomateriál: -dřevotřískové desky -palubky obkladové a podlahové -lamino, laminované dřevotřísky -laťovky, lišty, spárovky, BIO desky -překližky truhlářské, vodovzdorné -OSB desky -kuchyňská dvířka -řezivo -dřevoobráběcí stroje a nářadí -stavební ...

Vše pro truhláře, nábytkáře, stavebníky a kutily. Prodáváme OSB, palubky, kuchyňská dvířka, lamino, řezivo, nábytkové kování, překližky, spárovky, drátěný program, lišty, dřevotřísky, lepidla, tmely, sololity, dřevoobráběcí stroje a nářadí. Prodáváme také dveře, dřezy, schodiště, parapety atd.

Dřevoprodej, prodej, maloobchod: -překližky, laťovky, sololity -dřevotřískové, laminátové, dýhované obkladové, kuchyňské desky -palubky, podlahoviny, parapety -okna -dveře vnitřní, vchodové. Pomocný materiál, nástroje, nářadí: -montážní pěny -brusné, řezné -lepidla -kování nábytkové a stavební -stolařský -truhlářský ...

Podlahářství. Prodej, montáž, opravy - dřevěné podlahy - vinylové, plovoucí podlahy, parkety, PVC a koberce - broušení a lakování parketových a palubkových podlah.

Internetový obchod, e-shop: - podlahové krytiny - PVC, vinylové, laminátové podlahy - koberce - korkové podlahy - lepidla - laky na parkety - přechodové profily.