ALFA-OMEGA technology s.r.o.
START Zelený s.r.o.
OXO plus s r.o.
PLATON, spol. s r.o.

AD Engineering s.r.o.
Stavebniny Haken nabízí ve své prodejně v Libáni a na e-shopu vše, co potřebujete pro Vaši stavbu. Od cihel, betonu a izolací po střechy, řezivo a spojky. Nabízejí také nářadí, železářství, zahradní potřeby, vodoinstalace, barvy, laky a mnoho dalšího. Společnost nabízí také zednické práce, zemní a výkopové práce.
AD Engineering s.r.o.
Profila Trade s.r.o. Ostrava
Společnost Profila Trade s.r.o.v Ostravě dodává veškerý materiál pro obklady a dlažby - lišty, dilatace, profily, podlahové a obkladové techniky Schönox, profily a systémy Schlüter, tmely, nářadí, podlahové topení Bekotec-Therm, ukončovací profily, žlaby a odtoky pro balkony, terasy a sprchy, podlahové konstrukce, drenážní systémy, schodové hrany, ...
Profila Trade s.r.o. Ostrava
FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. zajišťuje velkoobchodní i maloobchodní prodej podlah, podlahovin a rohoží. Vybírat můžete z velkého sortimentu průmyslových, čistících, sprchových i zatravňovacích rohoží, gumových, plastových podlah, čističů obuvi, protiskluzové ochrany a dalších produktů, uvedených na eshopu. Rohože zhotovíme i na míru dle Vašich potřeb.
FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
Prodej: - stavební materiál Stavobazar. Práce: - zemní

Dodávka, montáž: - plastová okna a dveře

Práce: - elektrorevize Prodej: - záložní zdroje UPS

Dodávka, prodej, montáž: -plastová okna -kuchyňské linky -dveře -prosklené fasády -zimní zahrady

Maloobchod, prodej: -topenářský materiál -sanitární vybavení

Klempířské a pokrývačské práce. Zednické práce. Tesařské práce. Prodej - tepelné izolace - střešní krytina - plechy, okapové systémy - stavební chemie - nářadí pro pokrývače - střešní okna.

Výroba, montáž, údržba: - napínané stropy

Výměna montáž: -plastová, dřevěná a hliníková okna Výroba: -plastová okna

Služby: - údržba zahrad - realizace zámkové dlažby

Speciální produkty pro výrobu, opravy a údržbu. Prodej - konstrukční lepidla - vteřinová lepidla - trvale elastické lepicí a těsnící látky - technické spreje - tekuté účinné látky - odizolovací nářadí.

Pilařská výroba. Dřevovýroba: - prkna, hranoly - fošny - dřevěné bedny, palety - palivové dřevo

Práce: - podlahář, podlahářské

Prodej, maloobchod: -spojovací materiál -kotevní technika

Prodej, dodávka, oprava, servis: -solární systémy -kotle -topenářský materiál

Výroba: -lovecký nábytek Výstavba: -dřevěné domy Prodej: -nemovitosti Prodej: -řezivo -brikety

Dodávka, montáž: - plastová okna, dveře - hliníková okna, dveře - dřevěná okna, dveře - žaluzie, rolety

Truhlářství. Ostření truhlářských nástrojů: -pilové kotouče -stopkové a kotoučové frézy -profilované a hoblovací nože -renovace SK plátků-pilové kotouče -repase rozmítacích pilových kotoučů -nože, nůžek, mlýnky na maso. Prodej dřevoobráběcích nástrojů.

Montáž, servis: -stínící technika -žaluzie -rolety -markýzy -garnýže -plastová okna -garážová vrata

Prodej, montáž - podlahy - žaluzie - rolety.

Prodej, montáž: - podlahové krytiny - koberce - PVC - dřevěné, laminátové - nábytek - ložnice - kuchyně - kancelářský nábytek

Práce: -zateplení fasád -revitalizace panelových domů -sanace a opravy panelových domů -rekonstrukce balkónů a lodžií Plastová okna: -zaměření -demontáž -doprava -likvidace starých oken -montáž nových plastových prvků -zednické začištění Prodej, maloobchod: -stavební materiály -barvy, laky -omítky -zateplovací ...

Vodo topo plyn - vodoinstalatérské práce - topenářské práce - plynařské práce - elektromontáže. Prodej, montáž, revize - kotle, ohřevná zařízení - tepelná čerpadla - hromosvody.