ALFA-OMEGA technology s.r.o.
START Zelený s.r.o.
OXO plus s r.o.
PLATON, spol. s r.o.

AD Engineering s.r.o.
Stavebniny Haken nabízí ve své prodejně v Libáni a na e-shopu vše, co potřebujete pro Vaši stavbu. Od cihel, betonu a izolací po střechy, řezivo a spojky. Nabízejí také nářadí, železářství, zahradní potřeby, vodoinstalace, barvy, laky a mnoho dalšího. Společnost nabízí také zednické práce, zemní a výkopové práce.
AD Engineering s.r.o.
Profila Trade s.r.o. Ostrava
Společnost Profila Trade s.r.o.v Ostravě dodává veškerý materiál pro obklady a dlažby - lišty, dilatace, profily, podlahové a obkladové techniky Schönox, profily a systémy Schlüter, tmely, nářadí, podlahové topení Bekotec-Therm, ukončovací profily, žlaby a odtoky pro balkony, terasy a sprchy, podlahové konstrukce, drenážní systémy, schodové hrany, ...
Profila Trade s.r.o. Ostrava
FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. zajišťuje velkoobchodní i maloobchodní prodej podlah, podlahovin a rohoží. Vybírat můžete z velkého sortimentu průmyslových, čistících, sprchových i zatravňovacích rohoží, gumových, plastových podlah, čističů obuvi, protiskluzové ochrany a dalších produktů, uvedených na eshopu. Rohože zhotovíme i na míru dle Vašich potřeb.
FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
Železářství Třinec Věra Gachová V našich prodejnách nabízíme prodej železářského zboží, strojů, zahradní techniky, pracovní oděvy a ochranné pomůcky. Maloobchod, prodej: - železářství - elektrické ruční nářadí - zahradní technika - stroje a nářadí - sekačky, drtiče větví, plotostřihy, křovinořezy a motorové kosy, strunové sekačky - ...

Pila: - pořez dřeva, dříví. Výroba, prodej: - řezivo, řeziva.

Výroba, montáž - plastová okna, dveře - hliníková okna, dveře - parapety - sekční garážová vrata - stínící technika - žaluzie, rolety, markýzy - moskytiéry. Program Zelená úsporám.

Provozovna: - plastové výrobky pro vodoinstalace a kanalizace, plastové potrubní systémy - HT, PVC a PP plastové odpadní systémy - PVC trubky a tvarovky - PE potrubí pro tlakové rozvody pitné vody Sídlo firmy: - Unhošťská 505, 27361 Velká Dobrá.

Prodej, dodávka, montáž: - prefabrikáty z umělého kamene, umělý kámen - pletivo (pozinkované, poplastované) na ploty - ploty všeho druhu na klíč (také dřevěné ploty) - zahradní krby - elektromechanické brány a vrata - kování - zámková dlažba - kamínkové podlahy - výškové práce

Společnost ŽELEZO Maňák s.r.o. dodává hutní a spojovací materiál, zabývá se jeho zpracováním, poskytuje zámečnické služby.

Sklenářství, sklenářské práce, sklárna: - řezání, broušení, opracování, pískování a vybrušování, leptání skla. Výroba: - skleněný a zrcadlový nábytek - americké vitráže - zrcadlové stěny. Ruční fasetování malých skel.

Efektivní dům se zaměřuje na všechny typy vytápění, fotovoltaiky, rekuperace a dalších druhů technologií.

Den Braven je ryze česká společnost bez zahraničního kapitálu, která přes 20 let patří k výhradním a předním výrobcům lepidel, pod známou značkou Mamut Glue, ale také tmelů, hydroizolačních nátěrů, hloubkových penetrací, chemických kotev, cementových lepidel, fasádních stěrek, polyuretanových montážních pěn a zároveň jsme dodavatelem chytrých ...

TZB Orlová s.r.o. je společnost, která se zabývá komplexními energetickými službami. Byla založena v roce 1998 a má sídlo v Orlové-Porubě. Mezi její hlavní činnosti patří: - Výroba a pronájem mobilních kotelen, které slouží k zajištění dočasného nebo nouzového vytápění, ohřevu vody nebo páry pro různé účely. Společnost nabízí teplovodní i ...

- protihlukové stěny - výstavba RD a srubů - rekuperace - tenisové povrchy - výroba příhradových vazníků dle dokumentace vč. zajištění montáže

Okna Mesik Vám dodají a zajistí okna a dveře z plastových a hliníkových profilů.

Společnost Ploty Grygar s.r.o. zajišťuje zámečnickou zakázkovou výrobu - brány, branky, kování, schodiště, konzole a držáky, speciální konstrukce, garážové vrata. Vyrobíme Vám dle Vašeho návrhu ploty, z kvalitních materiálu, které vydrží, ať už betonové, dřevěné kovové a další.

Společnost 1000 dveří s.r.o. prodává interiérové dveře, obložkové zárubně známých značek Verte, Porta doors, Intenso, Invado, DRE, Erkado, Voster. V naší nabídce naleznete také kliky na dveře značky Metal-Bud.

Velkoobchod, prodej: - izolační materiál - průmyslová lepidla, tmely - hutní materiál - kruhové tyče válcované, kované Služby: - dělení řezáním a pálením - ohýbání a stříhání plechu - kovoobrábění

Výroba, prodej, servis: - kotle na biomasu HAMONT - dopravníkové systémy paliva - kontejnerová řešení - prodej náhradních dílů.

Společnost MORAVEC engineering s.r.o.je firma s 20iletu tradicí, specializuje se na vývoj, výrobu a montáž svařovaných ocelových konstrukcí, atypických strojních zařízení, potrubních celků a technologií včetně revizí plynových zařízení a kotelen.

Pila. Prodej: -stavební řezivo -palety

Velkoobchod, maloobchod: - přírubové trubky - příruby - hutní materiál - šoupátka - klapky - montážní vložky - filtry - kompenzátory - sací a vtokové koše - kulové kohouty - odvaděče kondenzátu - regulátory tlaku - průhledítka - stavoznaky, vodoznaky.

Stavebniny. Maloobchod, prodej: - stavební materiál - střešní okna - střešní krytiny - stavební materiál, zdící materiál, cement, omítkoviny, maltoviny atd.) - zdící systémy POROTHERM, YTONG, HASIT.

Prodej, servis, oprava, půjčovna: - profesionální nářadí, stroje - nástroje, i diamantové - brusivo - kotevní, svářecí a zahradní technika - elektrocentrály.

Zakázková výroba nábytku - skříně - postele - kancelářský nábytek - bytové doplňky - nábytek na míru - dveře

Naše společnost kompletně zajistí instalaci topných systémů, kupříkladu podlahového vytápění. Vytvoříme projekt, dodáme potřebné zařízení a provedeme samotnou realizaci.

Stavební činnost. Stavby na klíč. Rodinné domy na klíč. Nízkoenergetické rodinné domy na klíč. Podkroví. Půdní vestavby, nástavby. Dodávka a montáž schodišť. Inženýrská činnost. Projekce, projektování, projektová dokumentace: - stavební - rodinné domy - průmyslové, zemědělské stavby - obytné, průmyslové zóny. Zateplování ...

Prodej: - kotle - klimatizace - topinda - sanitární keramika - vany. Instalace sprchových systémů.