ALFA-OMEGA technology s.r.o.
START Zelený s.r.o.
OXO plus s r.o.
PLATON, spol. s r.o.

Profila Trade s.r.o. Ostrava
Společnost Profila Trade s.r.o.v Ostravě dodává veškerý materiál pro obklady a dlažby - lišty, dilatace, profily, podlahové a obkladové techniky Schönox, profily a systémy Schlüter, tmely, nářadí, podlahové topení Bekotec-Therm, ukončovací profily, žlaby a odtoky pro balkony, terasy a sprchy, podlahové konstrukce, drenážní systémy, schodové hrany, ...
Profila Trade s.r.o. Ostrava
FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. zajišťuje velkoobchodní i maloobchodní prodej podlah, podlahovin a rohoží. Vybírat můžete z velkého sortimentu průmyslových, čistících, sprchových i zatravňovacích rohoží, gumových, plastových podlah, čističů obuvi, protiskluzové ochrany a dalších produktů, uvedených na eshopu. Rohože zhotovíme i na míru dle Vašich potřeb.
FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
AD Engineering s.r.o.
Stavebniny Haken nabízí ve své prodejně v Libáni a na e-shopu vše, co potřebujete pro Vaši stavbu. Od cihel, betonu a izolací po střechy, řezivo a spojky. Nabízejí také nářadí, železářství, zahradní potřeby, vodoinstalace, barvy, laky a mnoho dalšího. Společnost nabízí také zednické práce, zemní a výkopové práce.
AD Engineering s.r.o.
Sklenářství Salaj Vinary Služby: - sklenářství - zasklívání oken, dveří - rámování obrazů. Výroba: - termoizolační dvojskla - celoskleněné dveře, sprchové kouty.

Nástrojárna Výroba, modifikace, opravy vstřikovacích forem pro automotive Laserové, Tigové, Plazmové navařování CNC obrábění Elektroerozivní obrábění Broušení a přesné opracování Tušírování Leštění do zrcadlového lesku Čištění vodních okruhů Opravy horkých systémů Preventivní údržbu nástrojů včetně vytipování náhradních dílů 3D měření ...

Společnost NABISWERA s.r.o. zajišťuje výrobu a kompletaci nerezových potrubních systémů.

Pila. Výroba, prodej: -bukové a dubové spárovky -lepené nábytkářské polotovary -postele z masivu -schodnice a podschodnice -stavební, palivové řezivo -lepené dřevo.

Výroba: - bezpečnostní sklo s protihlukovým útlumem - broušení a leštění skla - neprůstřelné sklo - veškeré sklenářské práce - izolační dvojskla - protipožární sklo - sklenářské práce.

Elektroinstalační materiál -zásuvkové skříně -zásuvky

Výhradní dovozce nátěrových hmot STEELPAINT pro ČR a SR Výroba: - lepidla - stavební chemie - nopová fólie TECHNODREN

Společnost PREFA Troubelice a.s. se specializuje na výrobu a dodávku prefabrikovaného betonového zboží pro různé typy staveb. Ať už potřebujete panely, překlady, prvky pro podzemní sítě, nebo plotové sloupeky, PREFA Troubelice a.s. vám to vyrobí a dopraví. Výroba betonových prefabrikátů: - silniční panely - mostové panely - úhlové panely ...

HEAT-OL se zaměřuje na montáž různých druhů kotlů a tepelných čerpadel. Mezi činnosti společnosti se také řadí realizace solárních systémů, podlahové vytápění a servis.

Práce: - elektroinstalační. Projekce, montáž, servis: - elektrické zařízení. Výroba, prodej: - rozvaděče i plastové.

Stavební firma Patrik Horák se sídlem v Přerově se zabývá zednickými, obkladačskými, sádrokartonářskými a malířskými pracemi, zateplením fasád, montáží oken a dveří a dalšími službami spojenými se stavebnictvím. Firma Patrik Horák Přerov má dlouholeté zkušenosti a spokojené zákazníky, kteří oceňují její profesionalitu, rychlost a férové ceny.

Tiles4you s.r.o. se zaměřuje na prodej velkoformátových italských obkladů a dlažeb různých rozměrů.

David Bargl se zaměřuje na plynoservis, montáže kotlů, tepelných čerpadel, kotelen a na instalatérské práce.

Prodej: - stavebniny, stavební materiál - betonové výrobky - izolace - obklady, dlažby - zdivo

Eshop: - TV technika, LCD televize - audio - video - fotoaparáty - GPS navigace - výpočetní technika - kuchyňské a domácí potřeby - instalační materiál.

Natěračské, lakýrnické práce. Malířské práce. Tapetářské práce. Renovace van akrylátovou vložkou - bez bourání stáré vany.

Společnost MONTÁŽE JESENÍK S+G s.r.o. zajišťuje práce: - jeřábnické - natěračské - malířské - klempířské - zámečnické Hydroizolace průmyslových objektů - hydroizolace proti zemní vlhkosti - hydroizolace plochých střech Dodávka - hliníkové fasády - sendvičové panely´ - střešní pláště Dodávka a montáž - ...

Výroba, prodej: - elektrické topné systémy.

Prodej: - nábytek. Pobočka: - Palackého 179, Jeseník, 584401089; 777727326 - Dukelská 717/2, Jeseník; 777762941

Společnost Kámen Becke Moravia, s.r.o. se sídlem v Jeseníku v Olomouckém kraji se zabývá prodejem přírodního kamene, které importuje z Číny a Indie. Také težíme břidlici ve vlastním ložisku moravské břidlice. Zakoupit u nás můžete téměř jakýkoliv formát přírodního kamene z materiálů břidlice, žula, mramor, kvarcit a pískovec. Nabízíme také ...

Prodej: - stavebniny - hutní materiál - rozvoz zboží - půjčovna nářadí.

Provádíme zateplení budov a panelových domů, čištění řas a plísní ze zateplených fasád, ochranné nátěry, antigraffiti. Mícháme probarvené omítky a barvy. Prodáváme sanace zdiva, fasádní nátěry KEIM a systémy i produkty KEIM, Visco, Baumit, Profi baustoffe, Wurth, Topstone, Quick-mix, Tubag.

Truhlářství, výroba: - nábytek na míru - kuchyně - ložnice - vestavěné skříně - dveře

Velkoobchod, maloobchod: -dlažba -keramické obklady -obkladačky -dlaždice -lepidla -sprchové kouty, vany, umyvadla -silikony, stavební chemie.

Výroba, montáž: - plastová okna, dveře - hliníková okna, dveře - zimní zahrady - nerezová zábradlí - garážová vrata - brány dvoukřídlové a pojezdové.