ALFA-OMEGA technology s.r.o.
START Zelený s.r.o.
OXO plus s r.o.
PLATON, spol. s r.o.

Profila Trade s.r.o. Ostrava
Společnost Profila Trade s.r.o.v Ostravě dodává veškerý materiál pro obklady a dlažby - lišty, dilatace, profily, podlahové a obkladové techniky Schönox, profily a systémy Schlüter, tmely, nářadí, podlahové topení Bekotec-Therm, ukončovací profily, žlaby a odtoky pro balkony, terasy a sprchy, podlahové konstrukce, drenážní systémy, schodové hrany, ...
Profila Trade s.r.o. Ostrava
FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. zajišťuje velkoobchodní i maloobchodní prodej podlah, podlahovin a rohoží. Vybírat můžete z velkého sortimentu průmyslových, čistících, sprchových i zatravňovacích rohoží, gumových, plastových podlah, čističů obuvi, protiskluzové ochrany a dalších produktů, uvedených na eshopu. Rohože zhotovíme i na míru dle Vašich potřeb.
FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
AD Engineering s.r.o.
Stavebniny Haken nabízí ve své prodejně v Libáni a na e-shopu vše, co potřebujete pro Vaši stavbu. Od cihel, betonu a izolací po střechy, řezivo a spojky. Nabízejí také nářadí, železářství, zahradní potřeby, vodoinstalace, barvy, laky a mnoho dalšího. Společnost nabízí také zednické práce, zemní a výkopové práce.
AD Engineering s.r.o.
Radek Neduchal je jednatelem společnosti Š+N MIRADE, jejíž hlavní činností je výroba pantových a posuvných dveří (posuvek), které je možné zakoupit prostřednictvím našeho e-shopu. Dveře dodáváme nejen po celém území České republiky, ale i na Slovensko. Mimo jiné se zabýváme zakázkovou výrobou nábytku, jako jsou kuchyňské linky či vestavěné skříně ...

Střechy Olomouc. Pokrývačské, klempířské, tesařské a izolatérské práce. Realizace všech typů střech, střechy šikmé, střechy ploché. Provádíme montáž střech, krovů vázaných a příhradových vazníků, OSB desky, prkna, montáž tepelných izolací a střešních oken. Návrhy střešních skladeb a odborné poradenství. Prodej a montáž střešní krytiny BRATEX, ...

Výroba, montáže, instalace, dodání garážových vrat a plastových oken. Naším hlavním dodavatelem je firma LOMAX.

Střešní materiály: -pálená krytina TONDACH, MEINDL -betonová krytina BRAMAC, KM BETA -lehká krytina-bitumenová vlnovka, plechová taška, asfaltové šindele, plastová břidlice, PVC desky vlnité a trapézové -asfaltové pásy -střešní fólie -drenážní fólie.

Prodej, montáž, výměna: -plastová okna a dveře -dřevěná okna a dveře -hliníková okna a dveře -vstupní a interiérové dveře -garážova vrata Horman -klimatizace PANASONIC.

Prodej, montáž: - plastová okna - plastové dveře - žaluzie, sítě, parapety.

Prodej, montáž, výměna, služby: -plastová okna a dveře (PVC profily VEKA Softline AD) -dřevěná a hliníková okna a dveře -sekční garážová vrata -montáž do novostaveb, výměna stávajících oken a dveří -doprava na místo stavby -vybourání starých oken zdarma.

Prodej, montáž, výměna, služby: -plastová okna a dveře (PVC profily VEKA Softline AD) -dřevěná a hliníková okna a dveře -sekční garážová vrata -montáž do novostaveb, výměna stávajících oken a dveří -doprava na místo stavby -vybourání starých oken zdarma.

AL Pergoly s.r.o. se zaměřuje na výrobu a dodávku hliníkových pohyblivých pergol.

Firma VODATEX v Olomouci je odborníkem v prodeji vodoinstalačního a topenářského materiálu. Vyberete si u nás z širokého sortimentu od vodovodních baterií, sanitárního vybavení a keramiky přes čerpadla, až po podlahové vytápění. Naši prodejnu najdete v Olomouci na ulici Purkyňova. Velkoobchod, maloobchod, prodej, internetový obchod, ...

Provádí: - elektroinstalace - elektromontáže - revize - práce vysokozdvižnou plošinou - jeřábnické práce - práce pod napětím do 1000 V - výkopové práce. Velkoobchod, maloobchod, revize, projekce: -Zábřeh, Na Nové, 789 01 tel.:583418280, fax:583418279 mobil:737249308 -elektromateriál. Divize: -Zábřeh, Havlíčkova ...

Prodej: -průmyslová čerpadla -spojovací potrubní systémy, vývěvy, dmychadla, míchadla, elektromotory, převodovky a průmyslové armatury.

Železářství. Prodej: - spojovací materiál - hutní materiál - kotevní technika, brusivo, svařovací materiál - ruční a elektrické nářadí od renomovaných výrobců - ochranné pomůcky, pracovní oděvy a obuv - lamino - pracovní desky.

Montáže: - sádrokartonové systémy RIGIPS - příčky, podhledy, podkroví, bezpečnostní příčky do bank, vysoké příčky haly, obklady stěn, podlahy. Montáže sádrovláknitých systémů Rigips a Fermacell, obloukové stěny, příčky. Řešíme design, akustiku, bezpečnost, požární odolnost. Montáže kazetových podhledů OWA, AMF, Armstrong . Montáže akustických ...

Kompletní realizace bytových jader a bytů - vodo, topo, plyn - elektropráce. Prodej: - obklady - dlažby - sanita - sprchové kouty.

Autoslužby. Distribuce materiálů pro povrchovou úpravu dřeva a kovu.

JPM parket Olomouc s.r.o. se zaměřuje na prodej a pokládku různých druhů podlah, renovaci podlah a půjčovnu brusek.

Dodáváme kompletní výplně otvorů do interiéru i exteriéru jak plastových tak hliníkových, veškerou stínící techniku a doplňky k oknům.

Maloobchod: - obklady, dlažby, sanitární keramika, vany, záchody, baterie, umyvadla. Koupelnové studio.

Velkoobchod, maloobchod, montáže: - vodoinstalační materiál - topenářský materiál - sanitární keramika. Práce: - vodoinstalatérské - topenářské.

Internetový obchod se zbožím na zahradu i do domácnosti. Zákazníci mohou objednávat venkovní dlažbu, pletiva a sítě, pomůcky pro psy, krmítka pro ptactvo, respirátory, úklidové rukavice, dezinfekční prostředky, vybavení do dílny apod.

Práce: - sanace potrubí bezvýkopovou metodou Insak, technologií založenou na principu zatažení vložky z textilního rukávce nasyceného pryskyřicí, tzv. inverzním procesem - sanace potrubí bezvýkopovou metodou UV lampami - monitorování trubních sítí TV-kamerou - lokální opravy trubních sítí kanalizačními roboty, krátkými rukávci - ...

Truhlářství TM Truhlářské práce. Výroba: -střechy -střešní okna -pergoly, altány -šalování schodiště -podbytí římsy -interiérový nábytek -schodiště -vestavěné skříně -bytové doplňky -plovoucí podlahy.