ALFA-OMEGA technology s.r.o.
START Zelený s.r.o.
OXO plus s r.o.
PLATON, spol. s r.o.

Profila Trade s.r.o. Ostrava
Společnost Profila Trade s.r.o.v Ostravě dodává veškerý materiál pro obklady a dlažby - lišty, dilatace, profily, podlahové a obkladové techniky Schönox, profily a systémy Schlüter, tmely, nářadí, podlahové topení Bekotec-Therm, ukončovací profily, žlaby a odtoky pro balkony, terasy a sprchy, podlahové konstrukce, drenážní systémy, schodové hrany, ...
Profila Trade s.r.o. Ostrava
FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. zajišťuje velkoobchodní i maloobchodní prodej podlah, podlahovin a rohoží. Vybírat můžete z velkého sortimentu průmyslových, čistících, sprchových i zatravňovacích rohoží, gumových, plastových podlah, čističů obuvi, protiskluzové ochrany a dalších produktů, uvedených na eshopu. Rohože zhotovíme i na míru dle Vašich potřeb.
FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
AD Engineering s.r.o.
Stavebniny Haken nabízí ve své prodejně v Libáni a na e-shopu vše, co potřebujete pro Vaši stavbu. Od cihel, betonu a izolací po střechy, řezivo a spojky. Nabízejí také nářadí, železářství, zahradní potřeby, vodoinstalace, barvy, laky a mnoho dalšího. Společnost nabízí také zednické práce, zemní a výkopové práce.
AD Engineering s.r.o.
Velkoobchod: - stavebniny - hobby centrum - color centrum - zahradní centrum - koupelnové centrum

Naše společnost Svět oken, s.r.o. patří mezi přední české výrobce a prodejce výrobků prvotřídní kvality Nabízíme zejména: - plastová okna - hliníková okna - vchodové dveře - garážová vrata - stínící techniku a mnoho dalších doplňků. Česká výroba oken a dveří je zárukou nejvyšší kvality.

Naše společnost Svět oken, s.r.o. patří mezi přední české výrobce a prodejce výrobků prvotřídní kvality Nabízíme zejména: - plastová okna - hliníková okna - vchodové dveře - garážová vrata - stínící techniku a mnoho dalších doplňků. Česká výroba oken a dveří je zárukou nejvyšší kvality.

Společnost A - BENET s.r.o. provádí kompletní stavební činnost. Realizujeme investiční akce včetně dodávek materiálu. Zaměřujeme se na výrobu, montáže a opravy potrubí, protihlukových stěn, technologických celků a zařízení, dále ocelových konstrukcí a montáže předizolovaných potrubí. Provádíme veškeré svářečské a montážní práce. Výroba, montáž, ...

Maloobchodní a velkoobchodní prodej zaměřený na prodej kotevního a spojovacího materiálu pro stavební a strojírenský průmysl. Dodáváme vysoce kvalitní produkty renomovaných světových výrobců. Široká nabídka spojovacího materiálu z oceli a nerezu: - šrouby a vruty - konstrukční šrouby - závitové tyče, kolíky a zátky - svorníky a ...

Truhlářské práce, výroba - okna, dveře - kuchyňské linky - nábytek do dětského pokoje - kancelářský nábytek.

Truhlářská výroba - schody - interiérové dveře - kancelářský nábytek - ložnice - kuchyně - koupelnový nábytek.

Stavebniny, velkoobchod, maloobchod, prodej: - stavební materiál - nářadí.

Výroba čerpacích zařízení a armatur - uzavírací, regulační a pojistné ventily - armatury pro plyn - regulační plynové stanice.

Stavebniny, prodej stavebního materiálu - maltové směsi - zdící materiály - sádrokartony - izolace - střešní krytina - hydroizolace - betonové výrobky - stavební chemie - obklady a dlažby. Provozovna - adresa: Labská 537, 403 32 Povrly.

Montáž, oprava, servis, revize: - plynových zařízení - plynové kotle.

Společnost WOHER s.r.o. se specializuje na bazénovou technologii a montáže rozvodů bazénové vody, realizaci nových, rekonstrukce a opravy již stávajících rozvodů kanalizace, vodovodních řadů a přípojek, vnitřních vodovodů a výstavbu inženýrských sítí.

Fóliové vytápění. Plošné topné systémy. Podlahové akumulační vytápění. Podlahové přímé vytápění. Stropní vytápění. Temperování pod dlaždicemi, parketem, laminátem, kobercem. Temperování zrcadel. Dekorativní topná tělesa z mramoru, žuly, skla a kovu.

Pokládka koberců, krytin, PVC, výroba nábytku, okna, dveře, schody, dřevostavby, altány, zahradní sezení, oplocení, terasy, zahradní nábytek a doplňky, prosklené stěny, prosklené příčky, přepážky, interiery, truhlářské práce, tesařské práce, tesařské konstrukce, řezivo, výroba šindele, dluže, výroba pilařská a impregnace dřeva, stavební práce, ...

Pila, výroba, prodej: - stavební řezivo - palivové dřevo. Truhlářská výroba: - nábytek - zahradní nábytek.

Prodej: - zátěžové a kusové koberce, PVC*, plouvoucí podlahy. Služby: - tapetování, malířské a natěračské práce - pokládání podlahových krytin, obšívání.

Poradenstvím, projektováním a instalace: - v oblasti vytápění - komplexní dodávky topných systémů, elektroinstalace, MaR, rozvody vody, atd...

Společnost KB - BLOK systém, s.r.o. již od roku 1992 rozvíjí systém betonového zdění KB-BLOK systém, který využívá vynikající vlastnosti betonu, zejména jeho vysokou pevnost v tlaku a trvanlivost povrchu. Výroba systémů pro: - betonové zdění - stavby - zahradní architekturu - gravitační opěrné zdi - palisády - dláždění zámkovou ...

Výroba, prodej, oprava, servis: - kotle

Činnost: - stavební práce - montáž oken, dveří (plast, hliník, dřevo) - zámečnické práce - truhlářské práce - klempířské práce.