Sanitární výrobky, jako jsou umyvadla, bidety, WC mísy, pisoáry, sprchové vaničky a vany jsou nezbytné na každé toaletě či v koupelně. Sanitární výrobky jsou vyrobeny z odolné keramiky, připravené na odbornou montáž a připojení na vodoinstalaci.

Jsme specializovaný obchod na prodej koupelnového zařízení

Prodej, maloobchod, hobbymarket: -stavební potřeby -potřeby pro kutily -potřeby pro řemeslníky -potřeby pro zahrádkáře prodejny v Praze: Lhotecká 446 143 00 Praha - Modřany Tel.: 296 60 0211 Fax: 296 60 0291 PO - NE 7:00-22:00 Prosecká 78 190 00 Praha – Prosek Tel.: 296 600 411 Fax: 296 600 491 PO - NE ...

Výroba, prodej, servis: - sauny na míru - saunové kabiny - saunová topidla - infračervené prohřívací kabiny (infra kabiny) - doplňky k saunování - sauna, saunapoint, infra kabina.

Prodej - sanitární technika - vybavení

Lakýrnické práce Malířské práce Renovace van

Vybavení koupelen a WC - sanitární keramika..

Prodej obkladů, dlažby, sanitární keramiky, hydromasážních systémů a baterií

Prodej, maloobchod, velkoobchod: - přístroje na hubení létajícího hmyzu - dezinfikátory nožů, osvěžovačů vzduchu, ozonovačů a bezdotykových baterií s nerezovými umyvadly.

Prodáváme venkovní vířivky, vířivé bazény, bazénovou chemii a příslušenství pro vířivé vany. Nabízíme řadu modelů vířivek v různých barevných provedeních a s různým vnitřním vybavením. Můžete si přijít prohlédnout naši nabídku vířivek a vířivých van - bazénů do našeho showroomu. Naše masážní vany - bazény Vám poskytnou hloubkovou hydromasáž a ...

Central7 je nezávislý internetový portál - katalog koupelen pro zákazníky, prodejce i výrobce. V nabídce jsou vodovodní baterie, sanitární keramika, vany, sprchové kouty, sprchové vaničky, koupelnový nábytek, koupelnové doplňky, obklady a dlažby.

Koupelny Vinohradská je ryze česká firma, působící na trhu již několik let. Na našem studiu si můžete prohlédnout nejmodernější výrobky pro Vaše pohodlí a design Vaší koupelny. Služby, které nabízíme, zahrnují kompletní servis pro koupelny, ale nejen pro ně. Patří mezi ně především poradenství, osobní zaměření některým z našich školených prodejců, ...

Prodej obkladové a sanitární keramiky, koupelnového vybavení a koupelnových doplňků.

Prodej a dovoz obkladů, dlažeb, skleněných mozaik, koupelnového vybavení a sanity, spojený s odbornou konzultací..

Zprostředkování zahraničního obchodu v oblastech topenářství, instalatérství, sanitární techniky a interiérového vybavení.

Dodávky, prodej: - kompletní sortiment sanitárních zařizovacích předmětů a doplňků: - osoušeče rukou - zásobníky na toaletní papír - dávkovače mýdel - hotelové fény - zásobníky papírových ručníků - koše - osvěžovače vzduchu - přebalovací pulty.

Stavebniny s vlastní dopravou. Specialista na produkty KNAUF - malt. směsi, sádrokarton, barvy TS. Prodáváme: Wienerberger, Ytong, Isover, Schiedel, Baumit, Soudal, Schonox, Hasit, Sika, Mapei, Primalex, Diton, Bachl, ICOPAL VEDAG, Kooperativa.

Obklady, dlažba RAKO, sanitární keramika JIKA, vany, sprchové kouty RAVAK, vodovodní baterie HANSA, koupelnový nábytek DŘEVOJAS, stavební chemie MUREXIN, nářadí pro obkladače..

Prodej obkladů, dlažeb tuzemských i z dovozu, vodovodních baterií, sanitární keramiky, van, umyvadel, sprchových koutů a stavební chemie.

Sanitární keramika a vybavení koupelen

Prodáváme a montujeme obklady, dlažby, sanitu a baterie. V naší nabídce najdete výrobky firem LB, Rako, Opoczno a Gaya.

Prodáváme vodovodní-vodoinstalační, plynařský, topenářský sortiment. Nabízíme kotle, bojlery, radiátory, vany, čerpadla, armatury, kuchyňské baterie, vodoměry, spojky, tvarovky, systémy podlahového vytápění. Velkoobchod i e-shop pro voda-topení-plyn.

Prodej a montáž Techlam by Levantina, Kerlite, Laminam, Fap. Rekonstrukce koupelen na klíč. Prodej zařizovacích předmětů s výraznou slevou.

Velkoobchod sanitární techniky a hygienických potřeb. Nabízíme zásobníky papírových ručníků, zásobníky toaletních papírů, dávkovače mýdel, krému a dezinfekce, osvěžovače vzduchu a sušiče rukou a vlasů. Úklidové vozíky, úklidová technika a chemie.

Dovoz a prodej: - sauny z cedrového dřeva na digitální ovládání..