Septiky, žumpy a jímky jsou vyrobeny nejčastěji z umělohmotných materiálů, ale mohou být vyhotoveny i z betonu. Jejich návrh, výroba, prodej a následný servis je realizován s ohledem na potřeby objektu, terénních možností anebo životní prostředí.

Výroba: -plastové nádoby, nádrže, jímky, retenční nádoby, bazény, septiky, vodovodní šachty

Výroba z plastů: -bazény -septiky -vodoměrné šachty -průmyslové plastové nádrže.

Plastová výroba, výroba z plastu, prodej, výroba, dodávka, distribuce: -nádrže, bazény, septiky, vodoměrné šachty, vany, z materiálu polypropylén o tloušťce 5 - 8mm dle přání zákazníka. Prodáváme příslušenství k bazénům a bazénovou chemii. Dále nabízíme službu péče o bazény. Servis údržby bazénů na příští sezónu.

Služby: -čištění a revize nádrží od ropných a jiných produktů -čištění a revize všech druhů jímek (fekální, lapoly, septiky) -těsnostní zkoušky nádrží a jímek včetně rozvodů -likvidace nebezpečných odpadů -měření tloušťky stěn ultrazvukem -vizuální kontrola povrchů -opravy ropných rozvodů a armatur - opravy, popřípadě instalace ...

Prodej německých plastových samonosných jímek, žump a jímek na dešťovou vodu. Výroba sklolaminátových jímek a septiků. Prodej německých drtičů ovoce Speidel, vodních lisů a nádob na skladování moštu.

Provádíme revize nádrží, jímek a jejich likvidace. Tlakové čištění kanalizačních vpustí.

Prodej, montáž: - plastové, sklolaminátové jímky, nádrže - nádoby na vodu a septiků - septiky - žumpy.

Výroba z plastu: Výroba: -plastové: -jímky. -bazény. -nádrže. Zajišťujeme dopravu, montáž: -bazénů. -bazénové technologie.

Výroba, velkoobchod, prodej, montáž, servis: -plastové bazény laminátové, plastové -venkovní i interiérové včetně příslušenství -zastřešení bazénů -čističky, čistírny odpadních vod (chráněné patentem) pro rodinné domy -septiky, jímky, -odlučovač tuků a ropných látek LAPOL -pískový filtr -bionosič -plastové nádoby, nádrže pro vinaře, ...

Velkoobchod, maloobchod: -odpadní a kanalizační potrubí -betonové dlažby, obrubníky, palisády -kanalizační šachty-betonové, plastové -šachtové poklopy a mříže -uliční vpusti-betonové, plastové -potrubí pro tlakové rozvody vody -drenážní a odtokové potrubí -jímky-betonové, plastové -materiálové zajišťování staveb -betonové ...

Stavební firma: - betonové jímky - betonové garáže - žumpy, septiky - vodoměrné šachty - čistírny odpadních vod. Jeřábnické práce.

.Vyrábíme čistírny odpadních vod (ČOV 1-20000EO), betonové jímky, kolektory, žumpy, septiky, vodoměrné šachty, vodojemy, nádrže na technologické tekutiny. Produkujeme monolitické garáže.

Stavebně inženýrská firma: -zajištění stavby od návrhu po kolaudaci: -inženýrská činnost -stavební činnost -elektromontážní práce -eurookna -plastová okna -bazény včetně zemních a stavebních prací -jímky a septiky včetně zemních a stavebních prací -správa nemovitostí.

Výroba: - čistírny odpadních vod - plastové nádrže - plastové septiky - šachtice - žumpové nádrže. - plastové bazény - odlučovače ropných látek - lapoly - zemní filtry Provozovna: - výrobní areál Podjárky, Dolní Lhota.

Maloobchod, prodej: - čerpadla - vodoinstalační materiál - vodní filtry - úpravny na pitnou vodu - dávkovací čerpadla - UV lampy - bazénová chemie. Výroba, montáž, servis: - studny - čištění a veškerý sevis - dofuky tlakových nádob - montáže čerpadel - instalace zařízení na filtraci a úpravu vody - bazény - zakázková ...

Prodej domovních čističek odpadních vod. Dodání a instalace za příznivé ceny po celé ČR.

Bazény: - plastové - laminátové - keramické - foliové Zastřešení bazénů Vířivé vany Plastové jímky Domovní čistírny odpadních vod Plastové septiky Provozovna: Pohodlí u Litomyšle Areál Radiokomunikací 421 57001

Elektro a plastová výroba Výroba a montáž rozvaděčů pro NN a VN napětí. Výroba septiků, jímek, lapolů a ČOV. Výroba skříní pro zasněžování Výroba skříní a pilířů pro plynofikaci. Výroba různých plastových parapetů, vaniček, krytů, stoupaček, bazénů, rámečků s dvířky. Výroba dálničních hlásek.

Výroba, distribuce: -jímky, septiky -studnařské, vodoměrné šachty. -žumpy -nádrže na vodu, skladovací nádrže -studnařské šachty, zhlaví vrtané studny -šachty pro tepelná čerpadla výroba na zakázku -trubky pro vrtané studny.

Výroba, prodej: -svařované výrobky z plastů: -jímky, žumpy, septiky -nádrže a vany na agresivní kapaliny -odlučovače RL tuků -revizní kanalizační šachty -vodoměrné šachty -domovní přečerpávací šachty -domovní čistírny odpadních vod -vzduchotechnické prvky -technologické celky.

Prodej: - prefabrikovaných železobetonových jímek - septiků - žump - vodoměrných šachet - nádrží na vodu - nádrží na technologické kapaliny - revizních šachet - kolektorů - čistíren odpadních vod Zajišťujeme zpracování ekonomických informací, softwarové a hardwarové služby. - prodej a systémové nastavení počítačů - ...

Výroba, prodej, montáž: -plastové bazény -septiky -jímky.

Bazénové centrum: -bazény -bazény na klíč -zastřešení bazénů -zahradní architektura -výrobky z pískovce -jímky, septiky, šachty -bazénová dlažba -zahradní nábytek -plastové bazény -laminátové bazény.

Velkoobchod, maloobchod, montáž, atest: -vodotěsné betonové jímky na žumpy a nádrže -plastové jímky a septiky -plastové nádrže pro potravinářské účely -odlučovače tuků -odlučovače ropných látek -biologické čistírny odpadních vod -bazény a brouzdaliště. Velkoobchod, maloobchod: -betonové roury, skruže, vpusti, žlaby, dlažby, ...

Výroba - sběrné šachty na chemikálie kyseliny a louhy Výroba - plastové septiky vložkování - jímky Výroba - plastové bazény - brouzdaliště vložkování - bazény Výroba - plastové nádrže - zásobníky na pitnou vodu (hrnanté i sudy) - typizované vodoměrné ...