Septiky, žumpy a jímky jsou vyrobeny nejčastěji z umělohmotných materiálů, ale mohou být vyhotoveny i z betonu. Jejich návrh, výroba, prodej a následný servis je realizován s ohledem na potřeby objektu, terénních možností anebo životní prostředí.

Výroba: - samonosné žumpy - septiky - plastové nádrže - plastové bazény. Prodej: - bazénová technologie.

Čištění, výstavba, oprava: - jímky, kanalizace, žumpy, septiky. Biolgické čištění. Nakládání s nebezpečnými odpady. Stavební práce: - zemní - zednické - vodoinstalatérské - demoliční.

Práce: - vodoinstalatérské. Výroba, montáž: - bazény, septiky, nádrže.

Prodej: - malé čističky odpadních vod (rodinné domy, restaurace, hotely, menší firmy) - bezobsluhové čističky odpadních vod SOTRALENTZ - lapače tuku - septiky, jímky.

Stavebnictví: - zakládaní staveb, zámkové dlažby, zemní práce, instalace rozvodu vody a odpadu v plastu a mědi. Hydroizolace staveb. STUDNY: Výkopy, vrtání, čištění: - studní, montáže čerpadel a rozvody Výroba: - plastové nádrže - žumpa.

Výroba, montáž, oprava, servis: - septiky - žumpy - přečerpávací stanice - odlučovače - tuky, ropné látky - domovní čistírny odpadních vod - vodoměrné šachtice - plastové vodojemy a kanalizační šachty.