Nabídka spojovacích materiálů zahrnuje šrouby, matice, vruty, nýty, podložky, hmoždinky, kolíky a další spoje. Liší se od sebe závity, materiálem, velikostí a použitím – aplikace možná do dřeva, plastu či kovu. Nezbytné jsou pro truhláře, stavaře a tesaře.

Rotor Clip s.r.o. - pojistné kroužky, vlnkové pružiny
Rotor Clip vyrábí kompletní řadu palcových, DIN, ANSI metrických a JIS pojistných kroužků podle světových standardů, stejně jako kompletní řadu konstantních průřezových kroužků, spirálových pojistných kroužků a vlnovkových pružin. Poskytujem technickou pomoc, školení produktů a programy na snížení nákladů spolu s konkurenční cenou a dodáním JIT.
Rotor Clip s.r.o. - pojistné kroužky, vlnkové pružiny
Výroba upevňovací techniky, hadicových spon a úchytek. Výroba obecné upevňovací techniky - šroubové hadicové spony se šnekovým závitem (TORRO) - šroubové hadicové spony s čelistí - úchytky a speciální spony (RSGU) - profilové spony - širokopáskové a stupňové spony - deformační hadicové spony s oušky - pevnostní spony. - rychlospojky ...

Železářství a nářadí, spojovací a hutní materiál. Železářství a nářadí, nástroje a pomůcky značek Ajax, Brano, Euro Nářadí, Fasty Professional, Fischer, Kress, Pilous, Proma, Mungo, Narex, Tona, Vingu a mnoho dalších.

Zabýváme se prodejem plastových a hliníkových oken a dveří. Interiérových dveří.

Velkoobchodní prodej širokého sortimentu vysoce kvalitních produktů z oblasti spojovací a upevňovací techniky, nářadí, šroubů, dílenské chemie a také ochranných pomůcek má pro Vás společnost reca spol. s r.o.

Vše pro řemeslo, průmysl a obchod. Velkoobchod se železářským zbožím, železářství. On-line webkatalogy včetně ceny jsou k dispozici na našich www stránkách. Nejširší sortiment železářského zboží. Kování a spojovací technika: Stavební kování - okenní a dveřní kování - okapnice, parapety, těsnění - dveřní závěsy, dveřní zavírače, ...

Prodej domácích potřeb, dekorací pro dům i zahradu, elektrospotřebičů, elektromateriálu, spojovacího materiálu, nářadí, zahradních potřeb.

Zpracování plastických hmot. Lisovna - lisování plastických hmot. Výroba hmoždinek (klasické i speciální): -klasické hmoždinky na platech -zateplovací hmoždinky -zatloukací hmoždinky -uzlovací čtyřhranné hmoždinky Výroba komponentů pro elektroinstalaci: -svorkovnice pro odbočné krabice -elektroinstalační krabice KU68, KP68 a ...

Prodej, servis: -půjčování nářadí i elektrické - vibrační pěch, vibrační deska, bourací kladiva -spojovací materiál -stavební kování -odpadní potrubí -elektromateriál -barvy, laky -náhradní díly.

COLEMAN S.I., a.s., Brno Dodavatel materiálu pro střechy. Velkoobchod, maloobchod, prodej: - střešní taškové krytiny betonové, pálené, vláknocementové, plechové tabule, asfaltové krytiny, přírodní, střešní doplňky - plechové střechy (plech měď, pozink titanzinek, nerez v různých tloušťkách, tabule i svitky, ...

Metal Components s.r.o. se zaměřuje na prodej kotevní techniky, spojovacího materiálu, brusných kotoučů, vrtacích nástrojů a dalších produktů.

Levné PUR panely s.r.o. se zaměřuje na prodej klempířských prvků, spojovacího materiálu a střešních a stěnových sendvičových panelů.

Kvalitní trapézové plechy, sendvičové panely, taškové plechové krytiny, spojovací materiály, okapový systém, fasádní a střešní doplňky.

Prodej, sklad, velkoobchod, maloobchod: -autobaterie, příslušenství -autoelektro materiál -autochemie -autokosmetika -kompletni sortiment -gufera, manžety, O kroužky (pro strojírenství, automobily, zemědělské stroje, stavební stroje) -hadice, šroubení -klínové řemeny -technické plyny -ložiska -zařízení na údržbu, mazání a výměnu ...

STAPROP-Marvan s.r.o. se zaměřuje na prodej ručního a elektro nářadí, spojovacího materiálu, barev, laků a hospodářských potřeb.

PRECISE MOTION Člen skupiny Schweiz Maschinen Bau AG. Výroba, prodej: -kuličkové šrouby (třídy přesnosti IT1, IT3 a IT5 dle norem ISO a DIN) v provedení broušeném, válcovaném a okružovaném -trapézové šrouby a matice -vodící tyče pro valivé vedení -lineární aktuátory. Oprava, servis: -kuličkové a trapézové šrouby. Služby: ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -spojovací materiál - vruty, šrouby, matice, podložky, pérovky, kolíky, čepy, závlačky, hřebíky, pružiny, hmoždinky, kotevní technika.

Velkoobchod: -nábytkové kování -pasivní kování -úchytky Swarovski, relingové, Knob, moderní, klasik, retro, zápustné Edge, Gripless -věšáky -nohy stolové, centrální, kancelářské -nožičky hliníkové, kovové, plastové, hliníková podstava -podpěry, kolečka, dveřové kliky -spojovací materiál -koupelnový program -vybavení kuchyní ...

Prodej, velkoobchod, maloobchod: - prodej kompletního sortimentu pro klempíře, pokrývače, tesaře, kominíky. Nářadí: - klempířské - pokrývačské - tesařské - spojovací materiál. Klempířské prvky: - okapové systémy, plechová krytina, trapézová krytina, oplechování, tabulový a svitkový plech, lemůvky, okapničky, žlaby, svody. Střešní ...

KIPP CZ s.r.o. se specializuje na ovládací prvky, normované díly, upínací techniku a jejich speciální řešení.

Velkoochod, maloobchod spojovacího materiálu. Kovoobrábění, kovovýroba. Spojovací materiál. Zámečnické práce. Galvanizace kovů.

Prodej spojovacího materiálu, kotevní techniky, nářadí. -maloobchod - velkoobchod -doprava spojovacího materiálu v rámci celé ČR(sběrná služka GEIS - palety, resp. GENERAl PARCEL - balíky) -kompletace dodávek -balení -poradenská činnost

VSB Lighting s.r.o. se zaměřuje na prodej komponentů pro strojírenství, kotevní techniku, stavební chemii a na svém e-shopu má i široký výběr nářadí a komponentů.

Společnost Wiretech s.r.o. se zaměřuje na spojovací techniku, zpracování kabelů, odporové svařování a uoltrazvukovou technologii.

Společnost Mag 45, s.r.o. je poskytovatel logistických služeb a dodavatel dílů pro hightech průmysl a elektrotechnický průmysl - dodávka nástrojů, obráběcí, ruční - spojovoací materiály - ochranné pomůcky.

AZ - PROFI THERM s.r.o. se zabývá prodejem spojovacího materiálu a nářadí: -profesionální nářadí: hřebíkovačky, sponkovačky. -spojovací materiál: hřebíky, spony -kartonážní sponkovačky -izolační dřevovláknité desky