Ve stavebnictví je možné vybírat z mnoha typů kování. Okenní a dveřní kliky, panty, kotvící patky a botky, ventilační mřížky, dveřní zavírače, úhelníky, rohovníky či třmeny. Tyto součásti najdou uplatnění při montáži statických i dynamických prvků stavby.

Prodej, montáž: - kování - kliky - dveře (interiérové, vstupní, posuvné, skládací, ...) Prodej: - podlahy. Pokládka: - podlahy.

Kovářství, výroba: - stavební a nábytkové kování - mříže, brány, oplocení - firemní štíty - zahradní nábytek

Výroba: - bezpečnostní kování - stavební kování pro okna, dveře - nábytkové kování - dveřní kování - pojistky dveřních závěsů. Kovovýroba pro vlakový průmysl: - klimatizační jednotky.

Prodej: - půlolivy, olivy, balkónové kliky, botníkové kování, zadlabávací zámky – vratové, mezipokojové, vložky FAB, klepadla, vhozy -jmenovky, emblémy, větrací pojistky, lamely do roštů, -interiérové, bezpečnostní, nábytkové kování (úchytky) -větrací mřížky, šatní tyče, pojezdové kování KLEIN, klavírové, dveřní a okenní panty, uhelníky, ...

Široký sortiment nábytkových doplňků vám dodá firma SEKAR, spol.s r.o. Našim zákazníkům nabízíme rozsáhlou škálu nábytkových úchytek, nábytkového kování, bytových doplňků, porcelánová a industriální svítidla, vypínače, zásuvky, okenní a dveřní kliky, keramické obklady, umyvadla nebo toalety. Naleznete u nás ovšem také porcelánové talířky, ...

Výroba, maloobchodní i velkoobchodní prodej: Řezivo Palubky Materiály pro truhláře Terasy, podlahy Stavební tesařské kování, nábytkové i spojovací kování Lepidla, tmely. Provádíme olepování hran, formování, impregnace dřeva.

Internetový obchod Ráj kování poskytuje prodej kování dveří, panty, okenní kliky a zavírače.

Firma Jiří Petřek – SISO-CZ je přímý dovozce nábytkového kování a zámků firmy SISO-Denmark. Velkoobchod a e-shop nabízí: - nábytkové zámky - kování na sklo - kování pro sprchové kouty - kování pro sauny - kování pro WC boxy - kolečka, nožky, kluzáky - transportní kolečka - příslušenství pro stoly - nábytkové a rozebíratelné spoje - ...

Prodej: - nářadí pro kutily a truhláře - stavební a nábytkové kování.

TOZAN s.r.o. se zaměřuje na výrobu a prodej oken, dveří, kování, stavební chemie a komponentů k montáži.

Mandrlová Žaneta se zaměřuje na prodej náhradních dílů na žaluzie, sítě a okna.

Firma provozuje internetový obchod s nábytkovým a stavebním kováním. Prodáváme zásuvky do nábytku, kuchyňské dřezy a baterie, úchyty, dveřní kování a další produkty.

Společnost OKENTĚS, spol. s r.o. se zabývá internetovým prodejem těsnících prvků oken, dveří vrat a bezbariérových vstupů. V sortimentu naleznete silikonové, obložkové, okenní, dveřní i samolepící, těsnění. Kromě těsnění u nás naleznete také kování, pěny, tmely, lepidla, hmoždinky a další produkty. Kvalita našich výrobků je ověřena renomovanými ...

Velkoobchod POOR, s.r.o. má v nabídce: -nožířské zboží -nábytkové a stavení kování -visací zámky

Vše pro výrobce nábytku a kuchyní. Prodej, velkoobchod, e-shop: -Laminované desky -dřevotřískové desky -mdf desky -hrany -Blum -dvířka -dřezy -kování -vruty -nářadí a nástroje.

Výroba: - stroje pro potravinářství průmysl - dílce pro letectví, přístroje Práce: - CNC elektroerozivní obrábění, obrábění na CNC strojích - mechanické povrchové úpravy kovů: - CNC soustružení a frézování - broušení, laserové značení - svařování - zámečnictví.

E-shop, prodej drátěných výrobků, karabin, ocelových lan, příslušenství k lanům, napínáky, řetězy a další výrobky. Sklad: - Slovanská 340, 684 01 Slavkov u Brna - tel. 513 035 689.

Firma BOVA Březnice se zaměřuje na vývoj a výrobu v těchto oborech: kování na dřevěné tesařské konstrukce, výrobní technologie na tesařské kování a montážní technologie, kamenické kotvy, protištěpné spony, kování na výrobu velkoplošných obalů, dřevěné příhradové konstrukce a kotvy na kamenné konstrukce.

Prodej, maloobchod, velkoobchod: - stylový nábytek - vchodové dveře - vnitřní dveře - kování, zárubně SAPELI

Výroby nábytku, vybavení: - interiérů - kuchyní - koupelen - bytů - celých staveb. Většinu zboží máme skladem.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, dodávka: -průmyslové armatury -pneupohony -elektropohony -kulové kohouty -klapky, šoupátka, ventily. Výroba, kovovýroba: -zámky, kování -pojezdová kola, kolečka.

Výroba: -zápustkové strojní kování menších výkovků pro průmyslové podniky do hmotnosti 5, 5 kg.

Prodej, maloobchod, velkoobchod: -těsnění-okna, dveře -zasklívací rámečky -kování -filtrační pěny -parapety, okapnice.

Dodávka, prodej - barvy, nátěrové hmoty, míchání barev - nábytkové kování. Výroba nábytku.