Anděl CZ, s.r.o.

Oplocení pozemku pomocí plastového plotu, dřevěného, betonového nebo pletivového plotu na základě rozměrů vašeho pozemku. Majitelé aut nesmí zapomenout na garážová vrata, a to buď posuvná, sekčním rolovací nebo průmyslová. Dbejte na ochranu svého majetku.

FARYJO s.r.o.
Společnost FARYJO s.r.o. se specializuje na zámečnické práce a kovovýrobu. Zabýváme se výrobou a montáží pergol, zábradlí, plotů, vrat, přístřešků, ocelových konstrukcí, a mnoho dalšího. Jsme spolehlivá firma s mnohaletou zkušeností v oboru. Dbáme na vysokou kvalitu našich výrobků.
FARYJO s.r.o.
ČERNÍK s.r.o. - sekční garážová vrata v různém provedení
Spolehlivou ochranou majetku jsou garážová vrata dodaná firmou ČERNÍK s.r.o. Uherský Brod. Pro jednoduchou garáž i dvojgaráž jsou vhodná sekční garážová vrata, která jsou otevíravá směrem nahoru. Alternativou jsou posuvná garážová vrata, která se neotevírají nahoru, ale k jedné garážové stěně. Vrata je možné objednat v celé paletě barevných ...
ČERNÍK s.r.o. - sekční garážová vrata v různém provedení
Velkoobchodní prodej: - pletiv potažených PVC a pozinkovaných - sloupků komaxitovaných a ocelových - doplňků a drátů potřebných pro realizaci kompletního oplocení - zahradní branky a brány. V tomto roce se firma stává jedním z hlavních dodavatelů nově vznikajícího obchodního řetězce společnosti GOTZEN a zahajuje realizaci dodávek do ...

Výhradní zastoupení ALUMINCO pro Českou republiku. Velkoobchod, maloobchod, distribuce, prodej, dodávka, montáž hliníkový systém ALUMINCO: - ploty - brány - zábradlí - zábradlí pro panelové domy - mříže a osvětlení - zahradní nábytek - pouliční lampy - dveře..

Nabízíme polotovary pro nerezové, skleněné a kované zábradlí, kované brány. Bránové příslušenství pro posuvné samonosné, kolískové, křídlové a garážové brány a pohony. Schody, stříšky, ploty, prosklení..

EVEREST servis s.r.o., Praha 10 - lešení, mobilní oplocení, stavebniny, traťové dodávky stavebního materiálu..

Výroba: - mříže - vrata - zábradlí - ploty. Zámečnické práce.

Velkoobchod, maloobchod: -garážová vrata -otevírače-garážová, zahradní vrata na dálkové ovládání -vodní čerpadla. Výroba: -garážová vrata -zahradní brány -ploty -výrobky-umělohmotné profily. Zakázková zámečnická výroba. Prodej: -umělohmotné profily -umělohmotné výrobky.

SAMSTEEL je ryze česká společnost, se zaměřením na výrobu a montáž ocelových konstrukcí, schodišt, plotů, zábradlí a veškeré zámečnické činnosti.

Výroba a montáž vjezdových křídlových, posuvných nebo samonosných vrat s motorovými pohony. Dále nabízíme výrobu a montáž mříží a ostatních výrobků.

Stavební zámečnictví. Montážní zámečnické práce: - výroba a montáž mříží do bytů a kanceláří, mřížování balkonů a lodžií - výroba a montáž dveří a vrat jednoduchých i zateplených, včetně pojízdných - zhotovení a montáž výkladů pro obchody - ocelová schodiště jednoramenná, dvojramenná, točitá včetně zábradlí - kombinace oceli a ...

VERTEX CZ, s.r.o. Praha Výroba, prodej, montáž: -rolety venkovní hliníkové z profilu V39, V45, V55-zateplené polyuretanovou pěnou -rolety nakládací z profilu V39 a V45, systém THYSSEN, systém EXTE -garážová vrata rolovací V55, V75 -garážová sekční vrata -pohony a dálková ovládání pro vrata a rolety .

Výroba a prodej garážových vrat a bran (sekční, rolovací, výklopná, posuvná do strany), pohonů pro vrata a vjezdové brány (pojezdové na kolečkách, samonosné, křídlové.

Sériové soustružení na CNC soustruhu masivních tvarů z různých dřevin pro stavebnictví - jako zábradlí schodišťového typu, tak i balkónové. Nebo v nábytkářském průmyslu- nohy stolové, židlové, skříňové a balustrády, lampy a mnoho jiných soustružených prvků. U nás je dále možné navrhnout i vlastní tvary na našem PC(po zaslání výkresu), které ...

Prodej, výroba, montáž: -garážová vrata -rolovací mříže -markýzy -rolety -žaluzie.

Práce: -elektroinstalce -stavební firma Revize: -elektrických zařízení Výroba: -zabezpečovací zábrany.

Výroba, dodávky: - ocelové konstrukce - oplocení - vrata a posuvné i křídlové brány.

Umělecké kovářství. Zakázková výroba: -kované brány, panty, ploty, schodiště. -bytové doplňky, kované svícny.

Návrh, montáž, servis, revize zabezpečovací a požární signalizace EZS, EPS, kamerových a přístupových systémů, CCTV, PTV, telefonních a pobočkových ústředen, domovních telefonů, strukturované kabeláže, PC sítí, antén, STA/SAT, pojezdová, sekční a garážová vrata.

Dodávky a montáže vrat rolovacích, sekčních a sklopných, předokenních rolet.

Garážová vrata Hörmann - GLOBE TRADE td - vrata - brány - závory Jsme hlavním autorizovaným prodejcem HÖRMANN. Nabízíme komplexní sortiment pro garážová vrata, průmyslová vrata, vjezdové brány, vratové límce a můstky, rolovací systémy, dveřní systémy, automatické závory.

Výroba a montáž mříží, vrat, plotů, portálů, schodišť a zábradlí.

Okna, dveře a fasády dodáváme, vyrábíme a montujeme z plastu, dřeva, hliníku a dřevo-hliníku. Novinkou letošního roku v našem sortimentu je opláštění plastového okna hliníkovým profilem. Naleznete u nás širokou nabídkou doplňků - parapety, žaluzie, rolety, garážová vrata, střešní okna.

Výroba, prodej, zaměření a montáž výrobků : - plastová okna z profilů - okna KBE - eurookna - dveře - žaluzie, rolety - parapety - plovoucí podlahy - obklady, dlažba - dlažby

Dodávka, montáž: -vstupní, vjezdové systémy. -automatické pohony vrat. -silniční bariéry. -garážová vrata. -automatické závory. -turnikety. -domácí telefony.

Firma VEKOS s.r.o. - - dřevěná okna - špaletová okna - plastová okna - dřevohliníková okna - zimní zahrady - garážová vrata - žaluzie - předokenní rolety - vchodové dveře - interiérové dveře - sítě proti hmyzu - stavební práce