Využijte široké nabídky automatických i poloautomatických balicích strojů pro balení průmyslových výrobků i potravin. K dostání jsou jak ruční baličky a balící linky a stroje, víkové a skupinové baličky, tak i balicí automaty a komorové balicí stroje.

Dodávka: -vertikální balící stroje jednořadé a víceřadé -plnící linky -speciální aplikace -dávkovače -dopravní systémy.

Nabízíme: - stretch folie - průtažné strojní a ruční folie - LDPE folie - bublinkové folie - balící folie - smrštitelné folie - lepící pásky (potištěné, oboustranné, maskovací) - kartonáž ovinovací stroje.

Balící technika: -páskovací automaty -automatické balicí linky -stretchery -ruční páskovací stroje -ocelové a platové pásky.

Výroba, dodávka: - dřevěné obaly, palety - balící linky.

Prodej, oprava, servis: - balící stroje - vážící stroje, váhy - třídící stroje - technologie pro ovocnářství a zeleninářství - postřikovače.

Zastoupení firem: - B.V.KORTHOFAH, RIB type CO. Montáž a servis, prodej: - zařízení na značení a popis všech druhů výrobků. Dodávky: - kódovací fólie - barvící váleček - kovová a gumová litera - inkoust - příslušenství - stroje datumovací, kódovací, potiskovací. Potisk: - papírová, umělohmotná a hliníková balící fólie - ...

Projekt a výroba automatizovaných systémů v oblasti vnitropodnikového transportu, balení, manipulace a skladování.

Opravy motorových vozidel a strojů.

Výroba, prodej: -balící stroje -značkovací a dávkovací stroje -dopravníky -kompletní linky.