Nakupte nové i ojeté dopravní prostředky, především automobily, motorky, dodávky nebo skůtry. Pokud potřebujete cestovat i bez řidičského průkazu, využijte železniční dopravu vlakem, nebo silniční dopravu pomocí autobusů.

Pronájem obytných vozů. Možnost pronájmu komfortního obytného vozu Benimar Tessoro 463 .

Společnost TOPTRADE, spol. s r.o. Holešov je výhradní dovozce a prodejce obytných vozů zn. Frankia. Jde o luxusní karavany z Německa. Specializujeme se nejen na prodej, ale také pronájem a servis obytných automobilů a přívěsů. Jsme také dovozci obytných vestaveb Yucon od FRANKIE a bydlíku od GLOBE-TRAVELLER. V Holešově najdete i bazar ...

Půjčovna, prodej a bazar: - obytné vozy - karavany.

Výhradní dovozce, prodej a půjčovna: -obytné automobily, obytných automobilů -obytné přívěsy, obytných přívěsů -karavany, karavanů, caravany FRANKIA -tel.:573394091, 777777400 Pronájem, půjčování: -karavany, caravany, obytné automobily a přívěsy. Autobazar: -karavany, obytné automobily, caravany.

Půjčovna: - plachetnice na Slezské Hartě. Jachtařská škola.

Nabízíme k pronájmu a prodeji autoboxy (střešní boxy) a nosiče kol. K boxu je možné zdarma zapůjčit příčníky. Nově máme v nabídce i karavan a vibrační desku.

Výroba, prodej: - lodní motory -elektrické závěsné -elektrické vestavné -spalovací lodní motory - lodě pro rybaření, rekreaci a sport -lodě SWEETWATER -lodě s elektromotorem -hliníkové čluny - Marine -veslice - lodní šrouby.

Mgr. Zuzana Růžičková se zaměřuje na pronájem různých druhů obytných vozů.

Radovan Olejníček pronajímá obytné vozy a provozuje autoservis a pneuservis.

karavanyubrna s.r.o. se zaměřuje na pronájem vybavených obytných vozů na dovolenou.

CAMPERVANS solutions s.r.o. se zaměřuje na prodej, pronájem a servis obytných vozidel.

Ubytování v areálu Srubové chaty Peřeje Na Ostravici. 3 chatky - apartmány s kuchyňkou až pro 20 osob, vše ve dřevě, krb, terasa v blízkosti řeky Ostravice, krásné koupání pod peřejemi, kolem vede cyklostezka i značka na Lysou horu. Stravování v 5 min. vzdálených restauracích, stejně tak blízko obchod a vlak. zastávka. V areálu také půjčujeme ...

Půjčovna, pronájem: - hausbóty - pro 5 osob, případně pro 12 osob - k dispozici rozvod elektřiny 12V - rybářská pramice pro 4 osoby.

Společnost se zabývající se dopravním strojírenstvím. Výroba: -železniční lokomotivy -tramvajové lokomotivy -kolejová vozidla (metro, tramvaje) -elektromotory, generátory, transformátory. Služby: -projekční -architektonické -inženýrské -zpracování dat -poradenství a dodávka softwaru.

Dostupné Služby Imobilních Občanů. Sociální služby pro zdravotně postižené imobilní občany. Dopravní služba pro: -těžce zdravotně postižené imobilní osoby -doprava osob na mechanických i elektrických ortopedických vozících po schodech - tzv. schodolezy, soc. poradenství. Osobní asistence. Dovoz obědů a pomůcek. Pořádání ...

Služby: - pronájem karavanů a jiných obytných vozů

Společnost REGENA, spol. s r.o. se specializuje na odtavovací stykové svařování kolejnic všech běžných tvarů, regeneraci kolejnic a výrobou přechodových kolejnic pro přechod z jednoho tvaru kolejnice na druhý. Dále mezi naše služby patří manipulace s kolejnicemi soupravou SDK II, opravy drobné traťové mechanizace, zámečnické a kovářské práce. ...

Letecká doprava a služby: - aerotaxi - air cargo, air ambulance - prodej letecké techniky Relax v oblacích: - pronájem letadel, vyhlídkové lety - tandemové seskoky - firemní teambuildingy - VIP- relaxační pobyty - letecký výcvik

Společnost UAVONIC CZ, s.r.o. se zaměřuje na letecké videa a fotky, letecké inspekce, geodetické služby a vyvíjí a prodává drony.

Václav Stržínek se zaměřuje na výrobu a opravy historických dřevěných leteckých vrtulí, stolů, motorů a mnoho dalšího.

Půjčovna, pronájem: - karavany, obytné vozy - mikrobusy, minibusy - přívěsné vozíky - střešní boxy, střešní nosiče. Osobní přeprava: - odvoz, převozy osob. Expresní přeprava zásilek po celé ČR a EU.

Půjčovna: - lodě, lodí (Baťův kanál). Občerstvení. Ubytování v přístavě, zahradní domek.

Komplexní služby v oblasti leteckých prací s bezpilotními systémy - drony. Poskytujeme komplexní spektrum služeb od letecké fotografie a videa až po průmyslové aplikace jako jsou inspekce objektů, termální snímkování a 3D modely/mapy terénu, tvorba 3D objekt a mnohem víc.

Baťův kanál přístav Přístav: - Výletní loď Danaj (pravidelné plavby i možnost pronájmu lodě) - pronájem hausbótů - půjčovna lodí - minikemp s místy pro stany, karavany, obytná auta a pro hausbóty a lodě na vodě - letní terasa s kapacitou pro 70 osob - servis lodních motorů - půjčovna kol a koloběžek - lanové centrum, skatepark a ...

Carservant s.r.o. se zaměřuje na vstupní analýzy stavu vozového parku, na jejich správu a na dlouhodobou optimalizaci.