Kolejová vozidla zahrnují motorové lokomotivy, elektrické lokomotivy, tramvaje, elektrické dopravní jednotky, vlaky, motorové vozy a další vozidla. Odborníci se postarají o jejich výrobu, případné opravy, modernizace a prodej, včetně příslušenství.

Zahraničně-obchodní společnost - vývozce náhradních dílů- pro lokomotivy - pro tramvaje

Prodej: - motorová nafta - CNG. Železniční doprava. Oprava a údržba: - lokomotivy - železniční vozy. Silniční doprava: - autojeřáb Tatra AD28 - plošina MP13.

Pořádání - jízdy lokomotivami a historickými vozy Provoz a opravy - historické kolejové vozy

Naše společnost se zabývá těmito obory: Projektování změn schváleného stavu kolejových vozidel Zajištění schvalovacího procesu na drážním úřadě Přestavby kolejových vozidel Modernizace a renovace výzbroje kolejových vozidel Náhrady již nevyráběných dílů kolejových vozidel Velkoobchod

Výroba, prodej servis: - vzduchotlakové brzdové systémy - elektronické brzdové systémy - řídících systémy - systémy vzduchového odpružení - systémy jízdní stability

Nákup, prodej, servis, opravy: -lokomotivy -kolejová vozidla -náhradní díly na lokomotivy. Maloobchod a velkoobchod: -akumulátory. Autodoprava do 3, 5t.

Železniční technika -opravy motorových lokomotiv a speciálních železničních kolejových vozidel a zařízení.

Výroba: - kompozitní díly pro motorová vozidla - kompozitní díly pro kolejová vozidla.

Opravy, rekonstrukce a modernizace osobních železničních vagónů. Kovovýroba: -výroba strojních součástí -svařování -obrábění. Tryskání součástí ocelovou drtí. Speciální obrábění-dvojkolích kolejových vozidel. Ekologické speciální tryskání-odstraňování nátěrových vrstev.

Prodej, pronájem, opravy: - kolejová vozidla - železniční nákladní vozy.

Výroba: - jeřáby, jeřábové dráhy - zdvihací zařízení - kolejové vozy.

Výroba, dodávka: - díly pro lokomotivy. Soustružnické práce. Frézování.

Služby: -opravy osobních železničních kolejových vozidel -prodej náhradních dílů.

Modernizace, opravy: - lokomotivy - železniční kolejová vozidla.

Velkoobchod: -náhradní díly kolejových vozidel.

Vývoj, výroba, prodej: -drážní komponenty: -dveřní systémy tramvajových vozidel -systémy pro topení, větrání a chlazení salonů pro cestující a kabiny řidičů -systémy pro pískování pod kola drážních vozidel -informační a diagnostické systémy -speciální drážní elektronika (regulátory mechanických brzd, miniPLC regulátory, cyklovače, ...

Pronájem železničních nákladních vozů.

Opravy: - železniční osobní, nákladní vozy, tramvaje. Strojírenská výroba.

Projekce, projektování, dodávka a modernizace: -kolejová vozidla.

Pronájem: - nákladní kolejové vozidla. Prodej: - náhradní díly pro kolejová vozidla. Informační technologie.

Vývoj, konstrukce a výroba: - komponenty a vozy pro osobní a městskou kolejovou dopravu.

Dodávka: - železniční a tramvajová kolejová vozidla - autobusy - trolejbusy

Výroba strojů a zařízení. Akumulátorové vozy. Kolové a kolejové vozy. Vlečné vozy. Lokomotivy. Vozíky do výbušného prostředí. Samohybné vozy a konstrukce. Jednoúčelové manipulační zařízení.

Traťová strojní stanice. Služby: - provoz železničních traťových strojů - opravy a generální opravy traťových strojů a mechanizace - rekonstrukce a opravy železničních svršků a spodků.