Máte zájem o nové sportovní letadlo, větroň anebo jen nějaké náhradní díly? Výroba, prodej a servis ultralehkých a lehkých sportovních letadel, letecké techniky, kluzáků i jiných produktů ze světa letectví je úspěšné odvětví českého strojírenství.

Prodej, pronájem, služby: - letadla, letadel pro soukromé létání - servis letadel, péče o letadla, hangárování - výcvik pilotů.

Letecký servis - opravy letounů, motorů a agregátů - dodávky náhradních dílů - modernizace vrtulníků.

Letecká škola. Služby: - výcvik pilotů ultralehkých letounů - výcvik pilotů normálních letounů - půjčovna letounů - okružní lety - akrobatické lety - letecké práce - parkování letounů - pronájem hangárů - pronájem učebny s vlastním barem, venkovním posezením.

Služby: - vyhlídkové lety - výcvik pilotů ULL - půjčovna letadel

Zabýváme se výrobou, výzkumem a opravami letecké techniky. Vyrábíme také regulátory vytápění pro domy a domácnosti, díly pro automobilový průmysl, zabezpečovací a komunikační systémy pro zdravotnictví, kamerové a detekční

Prodej: - soukromá a korporátní turbínová letadla značek Piper a Pilatus.

Činnost: - kompletní servis letecké techniky i pozemní výbavy - modernizace letecké techniky

Činnost: - výuka francouzského jazyka

Služby: - výuka angličtiny

Stavba, výroba, prodej: - turbínové modely letadel - modely - turbínové motory k modelům.

Výroba letadel - bezpečná ultralehká letadla a jejich komponenty

-Testování, měření, analýzy a kontroly -Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti -Poskytování technických služeb -Povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů -Výroba měřicích, zkušebních, navigačních, optických a fotografických přístrojů a zařízení -Výroba elektronických součástek, ...

Servis a údržba letadel - letadla CIRRUS, PIPER, CESSNA - údržby letounů v režimu leteckých prací nebo privátního létání, ale též letounů leteckých dopravců Servisní středisko: Hradecká Letecká Servisní s.r.o. Letiště Hradec Králové (LKHK) ÚL č. 159 (Severní rozptyl) Věkoše č.98 503 41 Hradec Králové ...

Služby: - seznamovací lety - fotolety - pořádání leteckých dnů.

Výroba, vývoj, projektování, zkoušky, instalace, údržba, opravy, modifikace a konstrukční změny letadel, motorů letadel, vrtulí, letadlových částí a zařízení a leteckých pozemních zařízení.

Služby: - letecká škola - letecký výcvik - letecké taxi - zážitkové lety - letecké výlety - pronájem letadel Letiště Mladá Boleslav.

Prodej: - vrtulníky - nové i použité Služby: - výcvik pilotů

Služby: - letecká doprava - charterové lety Prodej, pronájem: - letadla - vrtulníky

Služby: - výuka vrtulníkového létání - vyhlídkové lety - letecké práce