Máte zájem o nové sportovní letadlo, větroň anebo jen nějaké náhradní díly? Výroba, prodej a servis ultralehkých a lehkých sportovních letadel, letecké techniky, kluzáků i jiných produktů ze světa letectví je úspěšné odvětví českého strojírenství.

Letiště Chrudim Aeroklub Chrudim: -výcvik plachtařský pilotní výcvik na motorových letadlech -pilotní výcvik na ultralehkých motorových letadlech ULLa -základní parašutistický výcvik -vyhlídkové lety kluzáky a motorovými letouny (možnost akrobatických letů) -vyhlídkové lety horkovzdušným balónem -provedení ...

Vývoj, výroba: - záchranných systémů pro sportovní létající zařízení (SLZ) - záchranné padákové systémy aktivované raketovým motorem s tuhým palivem.

Povrchové opravy: - laminátové kluzáky. Montáž, demontáž a opravy kluzáků: - kompletní opravy laku a nátěrů - montáž a zatěsnění kormidel - kontrola viditelných částí kování - drobné opravy poškozených laminátových částí - stříkání kluzáků (dle přání zákazníka) - stříkání poznávacích znaků - soutěžního a antikolizního označení.

Oprava, servis, údržba: - sportovní letadla, kluzáky: - klempířské a nýtařské práce - lakování letadel - čalounické práce - letadlové hadice - vážení letadel.

Akreditovaná agentura IATA. Prodej, předprodej: - letenky do celého světa Prodej: - vystavení na počkání - distribuce do 24 hod. po celé ČR. Služební cesty v tuzemsku i zahraničí: - incentivní cesty - komplexní zajištění - ubytování, hotely - pronájem automobilu - rent a car.

Tradice výroby letadel v naší společnosti COMPOSIT AIRPLANES spol. s r.o. se datuje do roku 1991. Od prvopočátku se zabýváme výrobou pevnostních laminátových dílů, se kterými se setkáváme v řadě letadel všech typů a kategorií. Již více než šest let se zabýváme také výrobou lodí, resp. trupů ke katamaránům, které dodáváme několika zákazníků z ...

Provozování leteckých prací vývoj, projektování, výroba, zkoužky, údržba, opravy, modifikace a konstrukční změny letadel, jejich součástí a výrobků letecké techniky specializovaný maloobchod reklamní činnost a marketing pronájem a půjčování věcí movitých zprostředkování služeb provozování čerpacích stanic s palivy a mazivy.

Zastupování společností: Lockheed Martin Bell Helicopter v ČR a na Slovensku. Poradenská a konzultační činnost v oblasti obchodu a služeb.

Výroba, opravy: letecké motory MIKRON III. Provozovna: letiště, Staré Město u Mor. Třebové 56932 tel./fax: 461312883 zodpovědná osoba: Václav Říha .

Ubytování: -podniková ubytovna. Ubytovna: -16 lůžek -dvoulůžkové pokoje -bez WC** -umyvadla -cena za noc 60, -Kč. Služby: -pilotní průkaz -přeškolení na letouny -kurzy-kluzák -základy akrobacie. Pronájem: -letadla. Středisko vrcholového sportu: Petrušov 19 tel.:0462-324164.

Obchodní, zprostředkovatelská činnost: -letecký výcvik na ULLA, klasické letouny -kondiční létání na ULLA, klasické letouny. Dodávky speciálních letních a zimních kombinéz firmy DANTEX pro piloty, letecké mechaniky. Výroba: -strojní: -díly, náhradní díly, obrábění dílů, ocelové konstrukce -stavební-bytové, občanské stavby: -dodávky ...

Vanessa Air spol. s r. o. Kanceláře Rekrea, 2. patro Poštovní adresa: Vanessa Air spol. s r. o. Kornická 86 570 01 Litomyšl Studie, projekty malých letounů. Práce: -konstrukční ve strojírenství -pevnostní výpočty u letadel a ultralehkých letadel. - certifikace malých letounů (pevnostní zkoušky letadel).

Nákup, skladování a prodej: - náhradní díly pro sportovní letadla

Pronájem, půjčovna, údržba, prodej: -letadel, letadla, -dovoz a vývoz nových i použitých letadel.

Letecká škola, pilotní výcvik, půjčovna letadel zkoušky letadel a pilotů, znalecké posudky, oceňovaní letadel, zjišťování příčin leteckých nehod, obchodní činnost, konstrukce a výroba letadel.

ALV pokrývá celé spektrum aktivit, od návrhu (konstrukce), výzkumu a vývoje leteckých systémů a zařízení, přes sériovou výrobu až po údržbu a provoz, včetně marketingu a prodeje.

Zprostředkování obchodu v české republice v zahraničí. Zastupování českých firem při obchodování v zahraničí. prodej letecké techniky a civilních letadel typu L410 UVP-E, náhradní díly cestovní agentura lobbying

Velkoobchod: -materiály a nářadí pro laminování. Výroba: -díly karosérií na WRC soutěžní vozy -díly pro letadla,vrtulníky,palivové nádrže -díly pro automobilový průmysl -sportovní nářadí-pádla,kajaky,vesla, -technické výrobky.

Výroba, opravy a servis ultralehkých letounů vlastní konstrukce (Tulák, Chico, Amigo...), replik (Trener, C104, Me-109, Stearman...)i létajících strojů zhotovených dle zákazníkem dodané výkresové dokumentace. Provádíme též doplňování výbavy, zástavby pohonných jednotek, generální opravy...

Nákup a prodej: - náhradní díly na civilní letadla

Prodej a koupě letadel a vrtuníků nových i létaných, vč. ULL Zprostředkování jejich financování, pojištění, provozování a servisu Prodej ND, motorů, vybavení a nářadí Prodej avioniky nové, použité a generálkované s certifikáty vč.ND a příslušenství Prodej motorů, avioniky a let. příslušenství pro ULL a motorová rogala Osobní výstroj a ...

-veřejné vnitrostátní letiště -mezinárodní neveřejné letiště -letecká škola -opravy letadel -aeroklub

Služby: -letiště -vyhlídkové a okružní lety.

Vývoj, výroba, opravy, generální opravy a prodej kovových leteckých vrtulí pro pístové a turbovrtulové motory do výkonu 2000 HP používané na letadlech ve vnitrostátní dopravě, všeobecném letectví, zemědělství a na sportovních a akrobatických letadlech.