Neváhejte využít výrobu, prodej a servis plavidel, jako jsou klasické nafukovací čluny, kajaky, ale i větší plavidla typu motorový člun, plachetnice, remorkéry a další. Náhradní díly pro lodě nejrůznějších typů můžete koupit z první ruky přímo od výrobce.

AUTOSTYL Výroba, prodej: - tuning centrum. - výroba autodoplňků pro vozy ŠKODA - FELICIA, FABIA, OCTAVIA, SUPERB. - spoilery, křídla, prahy, lemy blatníků, mračítka aj. Výroba motorových lodí SPEEDOBOAT.cz

Prodej lodí, člunů a lodních motorů včetně příslušenství, loď včetně motoru Vám sestavíme na míru dodáme včetně vleku, stříšek na lodě a dalšího příslušenství. Máme velmi příznivé ceny. Rádi Vám poradíme při výběru, většina věcí skladem. U nás naleznete lodní motory Honda, Mercury, Yamaha, Suzuki, Tohatsu a další.

Sportovní centrum: -tenisová hala. -krytý bazén. -posilovna. -fotbalové hřiště. -tělocvična. -sauna. Služby: -servis jízdních kol, tel.: 724835717 -půjčovna, servis lyží, tel.: 224383659 -půjčovna lodí a vodáckých potřeb, tel.: 234383659

Stavba lodí a člunů. Prodej: - potřeby pro řemeslníky.

Prodej, servis a pronájem vodních skútrů a motorových lodí..

Prodej a půjčovna kajaků, kánoí, vodáckého a campingového vybavení. Vodácké centrum Kajaky.cz

Konstrukční práce : - lodě, čluny, plovoucí zařízení - projektová, schvalovací, výrobní dokumentace - aprobace ČLPR-GL - ocelové konstrukce - podklady pro pálící programy - poradenství - lodě, plavidla, čluny.

CHARTER - Pronájem námořních lodí, jachet, plachetnic. Výukové a kondiční plavby na moři pro pokročilé jachtaře a absolventy skippertríninků. Kondiční plavby jsou určeny pro jachtaře kteří mají již aspoň základní znalosti a zkušenosti s vedením lodi. Hlavní náplní je plavba a to i v těžších podmínkách než jsou letní či jarní ...

Tradice výroby letadel v naší společnosti COMPOSIT AIRPLANES spol. s r.o. se datuje do roku 1991. Od prvopočátku se zabýváme výrobou pevnostních laminátových dílů, se kterými se setkáváme v řadě letadel všech typů a kategorií. Již více než šest let se zabýváme také výrobou lodí, resp. trupů ke katamaránům, které dodáváme několika zákazníků z ...

Zajišťujeme: - chartery (pronájmy) jachet - týdenní jachtařské kurzy.

Služby: - kapitánské kurzy a školení - pronájem lodí.

Prodej, dodávka: -plachetnice EasySail® -skládací stěžeň, -teleskopické tyče, -rolovací textilní paluba -nafukovací plováky -váha cca 96 kg -nepotřebujete žádný přívěs a cestování je tak mnohem pohodlnější a levnější.

Maloobchod, prodej, e-shop: - lodě - lodní motory - příslušenství.

Prodej: - plachetnice - motorové čluny - nafukovací čluny - lodní příslušenství.

Prodej a autorizovaný servis lodních motorů. Značky: Mercury, MerCruiser, Honda marine, Vetus, Yanmar, Yamaha, Volvo Penta, Suzuki, Johnson a Evinrude Zakázková výroba: - lodní plachty, lodní stříšky. Kotviště, zimní uskladnění lodí.

Sortiment: -nafukovací čluny -Lodě, jachty -lodní elektronika, navigace -lodní příslušenství -oblečení, potápění -lodní motory -přívěsy pro lodě -půjčovna -servis -kapitánské zkoušky.

Půjčovna vodáckých potřeb: -kánoe, pádla, barely, doprava, úschova batohů.

Řemeslo: - svařování - zámečnictví - rekonstrukce hal - výroba lodí, ploty, mříže, brány, schodiště.

Půjčovna lodí Zlatá Koruna: -lodě, rafty, kanoe -vodácké vybavení.

Výroba: -závodní plachetnice -plachetnice Finn, Evropa, Cadet -lodní kování -výrobky ze skelných laminátů Prodej: -jachty -nafukovací čluny Zodiac, Sevylor -rybářské lodě, pramice, kánoe, veslice -hliníkové lodě, kajutové plachetnice -motorové čluny -lodní motory elektrické, benzinové -navigační prostředky -GPS*, sonary, ...

Vodní sporty: - jachting - potápění. Výroba plastových lodí na divokou vodu.

Prodej a servis lodí, lodních motorů a příslušenství. Služby: -opravy lodí -předsezónní a posezónní servis -servis a opravy lodních motorů -zástavby lodních motorů -stavba automobilových přívěsů pro přepravu lodí -stavba manipulačních vozíků.

Služby: - pronájem jachet, katamaránů a motorových lodí po celém světě - prodej námořních plachetnic, katamarány, motorové jachty.