Ekologické stroje a zařízení mohou výrazně snížit negativní vliv továren a výroben na životní prostředí. Koupě ekologických strojů, pásů, čerpadel, vozíků, manipulační techniky a dopravních strojů by tedy měla být samozřejmostí.

Výroba svítidel a fotovoltaiky v České republice. Hlavním zaměřením jsou komerční svítidla určená k zajištění kvalitního osvětlení zejména v: - průmyslových - administrativních - obchodních - dalších prostorách s ohledem na zajištění nadstandardního poměru mezi kvalitou a cenou. Kromě komerčních svítidel se společnost zabývá také ...

Návrh, montáž, servis a dodávka slunečních kolektorů vhodných pro ohřev vody.

Realizace, výstavba: - fotovoltaické elektrárny na střechy objektů, volná prostranství. Montáže, instalace: - fotovoltaické systémy, solární kolektory, sluneční kolektory.

Rozvoj obnovitelných zdrojů energie. Výstavby fotovoltaických elektráren na klíč.

Navrhujeme a realizujeme tepelná čerpadla, podlahové topení, ohřev bazénu a regulaci filtrace, alternativní zdroje tepla, solární kolektory, krbové výměníky, Máme unikátní řídící systém s ekvitermní regulací a optimalizací provozu. Jsme schopni vytvořit kotelnu s výkonem od 2, 3 do 66 kW. Dodáváme kvalitní zařízení s velmi krátkou návratností. ...

Nabízíme tepelná čerpadla, solární kolektory, fotovoltaické solární panely. Efektivně kombinujeme tato zařízení

Dodavatel fotovoltaických elektráren. Nabízíme poradenství, návrhy dodávky.

Centrum úspor energie. Nabízíme široký sortiment služeb a produktů: - solární panely - tepelná čerpadla - fotovoltaické systémy - otopné systémy - klimatizace - poradneství - a mnoho dalších.

Nabízíme komplexní energetická řešení v oblasti obnovitelných zdrojů.

Provádíme dodávku a montáž fotovoltaických systémů na střechy. Prodej solárních panelů a střídačů. Jsme dceřinná společnost německé firmy EEPro GmbH. Na českém trhu se orientujeme na firemní zákazníky s poptávkou fotovoltaických elektráren od 20 kW.

Výroba, dodávky: - čistírny odpadních vod - septiky - jímky - žumpy - vodoměrné šachty - odlučovače tuku a ropných látek - odpachovací biofiltry.

Prodáváme solární systémy (sluneční kolektory Heliostar) pro ohřev užitkové vody, bazénů a přitápění objektů...

Prodej a montáž vytápěcích systémů, solárního zařízení, tepelných čerpadel i domovních čističek odpadních vod.

Výroba a dodávka: - stojany pro kolektory solární energie a to jak pevné tak i automatické pohyblivé - kompletní fotovoltaické solární systémy - solární kolektory a panely - sluneční moduly - ostrovní a síťové systémy - solární čerpací systémy - sledovače Slunce - koncentrátory.

Prodej fotovoltaických systémů. Import a export. Služby: - prodej fotovoltaických panelů - prodej fotovoltaiky: měniče, monitoring, konstrukce na FVE - import a export výrobků pro automobily a kompresory - dodávky strojů pro výrobu filtrů - prodej filtrů v zákaznickém provedení - prodej filtračních materiálů a hutních materiálů - prodej ...

Solární kolektory a zařízení instalace - solární systémy

Naše činnost: - provoz a správa tepelných zařízení - montáž a opravy vyhrazených plynových zařízení - rekonstrukce a periodické zkoušky vyhrazených tlakových zařízení.

Solární systémy pro ohřev vody a přitápění, fotovoltaické elektrárny. Provádíme instalace na klíč pro rodinné domy, firmy a instituce. Našimi partnery jsou firmy Regulus, Bramac Solar, Siliken, Fronius, SMA a další. Region Praha a Čechy. Společnost SVP solar s.r.o. je nejmladší ze samostatných divizí skupiny SVP. Naše hlavní činnost ...

Generální importér řeckého výrobce slunečních kolektorů SIGMA s.a. pro Českou republiku.Solární kolektory pro ohřev užitkové a pitné vody. Prodej nové i použité počítačové techniky: -PC sestavy -notebooky -monitory -tiskárny -komponenty.

Nabízíme: - zásobníkové ohřívače vody - stacionární ohřívače vody pro solární systémy a tepelná čerpadla - elektrické podlahové vytápění - solární termické a fotovoltaické systémy.