Vybavení jako světla, clony, blesky, objektivy, reflektory, stativy, odrazné desky je nutné k tvorbě profesionálních fotografií nejen v interiéru. Pro pokročilé focení je možné vybírat z různých svitkových filmů, kinofilmů či z papírů pro tisk fotografií.

Vytváříme zařízení pro automatizované pořizování 360°/3D produktových fotografií. PhotoRobot Ve věku online obchodování přichází zákazník o možnost dotknout se. O to více záleží na vizuální prezentaci. PhotoRobot přináší špičkovou technologii snímání a zobrazení produktů. Univerzální, sofistikované a lehce ovladatelné řešení pro ...

Autorizovaný prodejce a systémový partner firmy CANON. Prodej, servis, oprava: - kancelářská technika: - analogové kopírky - digitální kopírovací stroje (černobílé, barevné) - faxy (bublinkové, laserové) - tiskárny inkoustové - skenery - fotoaparáty a videokamery.

Dovoz, distribuce: - fototechnika - fotografické filtry - stativy - fotobrašny - objektivy.

Služby: - fotografické práce Prodej: - fotoaparáty - příslušenství a spotřební materiál

Prodej, e-shop - fotoaparáty - objektivy - příslušenství, filmy.

Prodej - fotoaparáty - fotografická technika - objektivy - dalekohledy.

Rámování: - fotografieprodej - dřevěné rámy - clip fix skleněné. Velkoobchod, maloobchod: - video přístroje. Zhotovení: - fotografie - kalendáře. Fotografován: - děti - glamour - rodinné - svatby, ...digitalizace - negativy zhotovení - maturitní tabla. Velkoobchod, maloobchod: - ...

- fotoateliér - fotograf - výroba a zpracování fotografií a videozáznamů - fotoslužby

Prodej i servis fotografické, digitální, mikroskopické techniky .

Profesionální fotograf pro stylové i klasické svatební fotografie. Portréty v ateliéru i exteriéru. Produktová fotografie pro reklamní použití. Reportážní a dokumentační fotografie pro firemní i společenské akce. Fotografické služby pro celou ČR.

Internetový obchod s širokým sortimentem: - telekomunikační techniky - spotřební elektroniky - CCTV systémů - docházkových systémů - výpočetní techniky - digitální fototechniky - prezentační techniky - kancelářské techniky a mnohého dalšího.

Pojízdný portrétní ateliér. Služby: -fotografické: -svatební, portértní, maturitní fotografie -modelingová alba -proměny s vizážistou

Kopírovací centrum. Fotoateliér, fotograf. Prodej hraček, hračky. Cestovní agentura Prodej digitální fototechnika a přístroje.

Profesionální studiová technika. Ateliérové vybavení: - ateliérová světla a sady - ateliérové deštníky, stojany - LED světla, náhradní žárovky - flashmetry - odpalovače a kabely - odrazné desky a příslušenství - softboxy - světelné stany - trvalá světla - stativy - filtry - foto brašny a kufry - objektivy a ...

Zpracování fotografií: - tisk velkoformátových fotografií - fotoplátna - fotodárky - online tisk fotografií - fotografie z kinofilmů - rekonstrukce starých, poškozených - fotografií - foto na doklady - fotokalendáře. Prodej: - fotopotřeby - foto materiál - fotoaparáty.

Prodej: -drogerie, kosmetika -TOP Foto, fotosběrna -dobíjení telefonů.

Fotografické služby: foto pro prospekty, pohlednice, publikace, katalogy, prakticky veškeré exteriéry, interiéry, výrobky menších velikostí, zhotovení kalendářů a pohlednic na zakázku, Skenování- digitalizace plošných materiálů, diapozitivy, negativy do velikosti A4 (skleněné desky) - výsledná velikost neomezena www.kubikfoto.cz

Prodej, maloobchod: - fotografické a filmové potřeby - fotoaparáty - video, videokamery a příslušenství - televizory. Služby: - zpracování barevných fotografií. Fotoateliér. Komisní prodej, fotobazar.

Prodej: - filmová technika - filmová světla - filmové sety

Fotky, fotografie, módní i výtvarnou fotografii pro firmy i agentury.

Činnost: - přenesení snímků z digitálních fotoaparátů na klasický filmový pás - výroba černobílých internegativů

Prodej, půjčovna, e-shop - fotoaparáty - fotografické přístroje - polaroidové vybavení. Pořádáme výstavy, workshopy a besedy o fotografii.

Nabídka služeb fotoateliéru, provozování fotosběren. Tvorba dárků z fotografií. Prodej fotoaparátů.

Dovoz a prodej kamer a fotoříslušenství