Vyberte si z bohaté nabídky hasící techniky a přístrojů a zabezpečte svůj objekt. Hasící přístroje vodní, pěnové a sněhové, hydrantové systémy, požární hadice, protipožární ucpávky a uzávěry či třeba bezpečnostní tabulky by neměly chybět v žádném stavení.

Bc. Martin Urban - HP Urban
Společnost HP URBAN pana Bc. Martina Urbana se specializuje na revize a prodej kvalitních hasicích přístrojů a hydrantů od předních výrobců. Provádí také jejich doplnění, opravy, výměny i likvidaci. Zároveň firma nabízí kontrolu podzemních a nadzemních hydrantů a tlakové zkoušky hadic. Sídlo společnosti se nachází v obci Bousov, okres Chrudim.
Bc. Martin Urban - HP Urban
TOPO CONZULT s.r.o.
Společnost TOPO CONZULT s.r.o. poskytuje kompletní služby v oblasti požární ochrany a bezpečnosti práce. Nabízíme zpracování dokumentace BOZP a PO, školení zaměstnanců a odbornou přípravu na úseku BOZP a PO, realizaci fotoluminiscenčního značení únikových cest, získání oprávnění k řízení motorových manipulačních vozíků, odbornou přípravu pro ...
TOPO CONZULT s.r.o.
Jiří Mečíř - požární ochrana a BOZP
Firma Jiří Mečíř - PPS Liberec vám zajistí komplexní služby v oblasti PO a BOZP v budově vaší firmy, kanceláři nebo ve výrobním provozu. Provádíme preventivní požární prohlídky, vypracování dokumentace v oblastech PO a BOZP, pravidelné preventivní kontroly i školení zaměstnanců. Provozujeme rovněž eshop s produkty související s PO a BOZP.
Jiří Mečíř - požární ochrana a BOZP
Poskytování poradenských služeb v oblasti půjček, úvěrů, spoření a pojištění.

Světelná reklama. Velkoplošný digitální tisk.

Zprostředkování pojistných produktů.

Hasicí přístroje - rozdělení podle typů Halotronové hasicí přístroje Vodní hasicí přístroje Práškové hasicí přístroje Pěnové hasicí přístroje Sněhové hasicí přístroje

Poradenství a komplexní služby v oblasti BOZP a PO. Nabízím zpracování dokumentace, školení a zastupování při kontrolách státního dozoru.

Služby v oblasti bezpečnosti a ochrany zdraví při práce a požární ochraně, koordinace bezpečnosti a ochrany zdraví na staveništi, nakládání s nebezpečnými chemickými látkami. Pořádání rekvalifikačních kurzů.

Prodej prostředků požární ochrany a ochranných pracovních prostředků: -hasící přístroje-skříně-hasiva -hadice-boxy-pěnidla -savice-svítílny-baterie-akumulátory -redukce-oděvy pracovní a společenské -proudnice-zásahová výstroj opasky, lan-lano -žebříky-technické a absorbční prostředky -hydrantové systémy-akumulátory ...

Komplexní služby a školení - bezpečnost práce Komplexní služby - požární ochrana. Školení - požární ochrana Poradenství - personalistika - pracovně-právní vztahy.

Technická služba požární ochrany: - požární ochrana a bezpečnost práce. Oprava, revize: -hasící přístroje -požární hydranty. Prodej: - hasící přístroje - požární hadice - tlakové spojky. Projektování k bezpečnosti staveb.

Služby v oboru bezpečnosti práce a požární ochrany, školení pracovníků a tvorby dokumentace BOZ a PO. Revize hasících přístrojů a hydrantů.

Kontrola, servis, revize, prodej: -hasící přístroje, technika -požární ochrana -hydranty -dodávky příslušenství požární ochrany -protipožární dveře.

Prodej, požární, hasičská výzbroj, výstroj, hasičská technika: -automobilové žebříky -speciální požární automobily -čerpadla -dekontaminace-nafukovací stany, dekontaminační sprcha -hasiva -ochranné obleky -proudnice -speciální přístroje -svítilny -přetlakové ventilátory. Sídlo: Belohoubek s.r.o. Kubánské náměstí ...

Projektová dokumentace, dodávka, realizace, údržba, záruční a pozáruční servis zařízení protipožární ochrany.

BOZP a PO - Zavádění systémů řízení BOZP dle specifikace OHSAS, nabídka lektorské činnosti v poskytování první pomoci. Poskytování komplexsních služeb v oblasti bezpečnosti a ochrany zdraví při práci a v oblasti požární ochrany. Pomoc při zavádě ní systému řízení BOZP dle normy OHSAS (18001).

Poradenství - bezpečnost práce, poradenství, požární ochrana, poradenství, ekologická činnost.

Bezpečnost práce Požární ochrana.

Poskytování služeb v oblasti požární ochrany, bezpečnosti a ochrany zdraví při práci.

BOZP: -výkon činnosti koordinátora BOZP dle zákona č.309/2006 Sb -vyhledávání rizik možného ohrožení zdraví zaměstnanců a zpracování předepsaných rizik dle ZP -zpracování vnitřních předpisů dle platných předpisů a nařízení -zpracování kategorizace prací na základě předložených protokolů měření -zpracování seznamu zakázaných prací těhotným ...

Nabízíme komplexní služby v oboru požární ochrany a bezpečnosti a ochrany zdraví při práci.

Prodej a montáž - kamerové systémy - zabezpečovací ochrany - domovní telefony - požární ochrany - antény - anténní a satelitní technika Elektroinstalace a elektrorozvaděče pro domácnosti a podniky. Rozvody a zprovoznění - domácí sítě (ethernet).

Projekce, dodávka, montáž, servis: -všechny druhy stabilních a polostabilních hasicích zařízení -elektronické bezpečnostní systémy -detekční a zabezpečovací systémy -systémy nouzového osvětlení -projektování zařízení v požární technice. Činnost v investiční výstavbě. Elektronická ochrana zboží a objektů, přístupové systémy.