Vyberte si z bohaté nabídky hasící techniky a přístrojů a zabezpečte svůj objekt. Hasící přístroje vodní, pěnové a sněhové, hydrantové systémy, požární hadice, protipožární ucpávky a uzávěry či třeba bezpečnostní tabulky by neměly chybět v žádném stavení.

Jiří Mečíř - požární ochrana a BOZP
Firma Jiří Mečíř - PPS Liberec vám zajistí komplexní služby v oblasti PO a BOZP v budově vaší firmy, kanceláři nebo ve výrobním provozu. Provádíme preventivní požární prohlídky, vypracování dokumentace v oblastech PO a BOZP, pravidelné preventivní kontroly i školení zaměstnanců. Provozujeme rovněž eshop s produkty související s PO a BOZP.
Jiří Mečíř - požární ochrana a BOZP
Bc. Martin Urban - HP Urban
Společnost HP URBAN pana Bc. Martina Urbana se specializuje na revize a prodej kvalitních hasicích přístrojů a hydrantů od předních výrobců. Provádí také jejich doplnění, opravy, výměny i likvidaci. Zároveň firma nabízí kontrolu podzemních a nadzemních hydrantů a tlakové zkoušky hadic. Sídlo společnosti se nachází v obci Bousov, okres Chrudim.
Bc. Martin Urban - HP Urban
TOPO CONZULT s.r.o.
Společnost TOPO CONZULT s.r.o. poskytuje kompletní služby v oblasti požární ochrany a bezpečnosti práce. Nabízíme zpracování dokumentace BOZP a PO, školení zaměstnanců a odbornou přípravu na úseku BOZP a PO, realizaci fotoluminiscenčního značení únikových cest, získání oprávnění k řízení motorových manipulačních vozíků, odbornou přípravu pro ...
TOPO CONZULT s.r.o.
Poskytování služeb v oblasti: -BOZP, PO a ekologie.

Společnost GLOBAL SECURITY s.r.o. se zabývá ostrahou a ochranou majetku a osob, instalacemi zabezpečovacích a kamerových systémů. Poskytuje komerční bezpečnostní služby pro podniky, organizace či instituce. Služby: -ostraha a ochrana majetku a osob -fyzická ostraha objektů a firem -Patrol systém - opakovaná kontrola střeženého místa ...

Specialista na bezpečnost práce a požární ochranu. Společnost ENERGOM Projekty a.s. zajistí: - školení a prevence rizik v BOZP a PO, - pomoc při pracovních úrazech - zápisy z kontrol - zpracování odborné dokumentace - odstranění nedostatků - zastoupení při kontrolách státního odborného dozoru.

Služby v oblasti: - bezpečnost a hygiena práce - požární ochrana - školení BOZP a PO - revize a kontroly. Provozovna v Kovosteelu.

Taxislužba. Technicko-organizační činnost v oblasti požární ochrany. Poskytování služeb v oblasti bezpečnosti a ochrany zdraví při práci.

Prodej, montáž: - protipožární dveře - hliníkové, ocelové - protipožární stěny - bezpečnostní dveře - protipožární revizní dvířka - hasicí přístroje a hydranty - plynová dvířka HUP. Revize protipožárních uzávěrů

Činnost: - požární servis - kontroly hasicích přístrojů - služby v oblasti požární ochrany (PO).

Poskytování služeb v oblasti bezpečnosti a ochrany zdraví při práci.

Internetový obchod, e-shop: - pomůcky, oděvy pro záchranáře, hasiče.

Komplexní práce a služby: -požární ochrana PO, požární servis -bezpečnost a ochrana zdraví při práci BOZP.

Výroba, prodej: - protipožární dveře - interiérové dveře - bezpečnostní dveře - PP zkoušky, certifikace - ocelové dveře. Revize, oprava: - ruční hasicí přístroje - hydranty, doplnění hydrantových skříní.

Poradenská činnost - dotační poradenství - podnikový servis, BOZP, PO - školení zaměstnanců.

Služby - komplexní zajištění BOZP a PO bezpečnost práce a požární ochrana - školení - odborné poradenství.

Zajistění komplexních služeb na úseku bezpečnosti práce, hygieny a služeb na úseku požární ochrany.

Kompletní opravy požárních vozidel, stříkaček PS - 12 a prodej všech náhradních dílů. Servisní zastoupení firmy HONDA Generální opravy motorů, čerpadel, rozvaděčů, sání, sportovní úpravy. Opravy požárních čerpadel, hydrantové systémy. V naší prodejně může také zakoupit doplňkový sortiment - trička, opasky, odznaky, čepice, kšiltovky, ...

Technicko-organizační činnost v oblasti požární ochrany. Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti. Služby na úseku BOZP.

Komplexní služby BOZP, PO, revize zdvihacích zařízení.

-Zprostředkovatelská činnost -Velkoobchod -Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy u fyzických a právnických osob

-Velkoobchod -Zprostředkování obchodu a služeb -Realitní činnost

Komplexní služby v oblasti BOZP a PO: - poradenství, poradenské služby, rekvalifikace, kurzy v oblasti bezpečnosti práce a v souvisejících oblastech - certifikace pracovníků akreditovaným certifikačním orgánem - BEZPEČNOST A OCHRANA ZDRAVÍ PŘI PRÁCI: - celkové zajištění BOZP - školení a vzdělávání podnikatelů, ...

Technicko-organizační činnost v oblasti požární ochrany. Servis protipožárního hasícího zařízení-SHZ. Revize hasících přístrojů a požárních hydrantů.

Kontrola, servis, revize, prodej: -hasící přístroje, technika -požární ochrana -hydranty -dodávky příslušenství požární ochrany -protipožární dveře.

Služby: - poradenství - školení prodejních dovedností - lektor. Komplexní služby v oblasti BOZP a PO. Školení první pomoci a další.

Výstavba nových objektů: - audit řešení a kontrola dokumentace požární ochrany - dozor při instalaci a zprovoznění. Požárně bezpečnostní řešení staveb. Projektovaní vyhrazených požárně bezpečnostních zařízení. Komplexní zkoušky požárně bezpečnostních zařízení.