O údržbu chodníků a silnic pečuje komunální technika, jako jsou sypače vozovek, sněhové frézy, radlice a silniční zametače. Pomocí této komunální techniky lze provádět posyp vozovek a chodníků, odstraňovat odpadky, čistit komunikace nebo odhrnovat sníh.

Výroba strojů: -stroje a zařízení pro údržbu silnic -frézy na asfalt -sekačky na trávu -podrťovací a dosypávací čela -seřezávače krajnic -bagrové lžíce.

Prodej, dovoz, komisní prodej: -nákladní automobily, -stavební stroje. -komunální technika.

Správa, údržba, čištění: -silnice -komunikace.

Činnost: -nakládání s komunálním odpadem (pravidelný svoz z typizovaných nádob) -pronájem velkoobjemových kontejnerů (stavební suť, výkopová zemina, komunální odpad apod.) -sběr nebezpečného odpadu -autodoprava vozidly AVIA, LIAZ, MULTIKAR, TRAKTOR -strojní údržba komunikací a prostranství zametacím a kropícím vozidlem -stavební a ...

Technické služby Inženýrská činnost - poradenská a konzultační činnost ve stavebnictví

Autoservis,autoopravna,údržba: -osobní automobily,vozidla,vozidlo, auto,auta všechny značky,všech značek -příprava na STK -kompletní servis,oprava vozidel -automechanické práce -výměna olejů,oleje. Autoklempířství,autoklempířské práce.

Technické služby. Technická a zahradní správa, služby: - čištění města a zimní údržba místních komunikací - odvoz pevného domovního odpadu - údržba veřejné zeleně a ostatních ploch - údržba veřejného osvětlení a hodin - městská pohřebiště, hřbitov - správa organizace, provoz a údržba veřejných WC.

Návrh, a provoz městské parkovací systémy, parkoviště, parkovací domy. Dodávka parkovací automaty, závorové systémy. Komplexní systém služeb pro parkování do parkovacích prostor, na všechna místa ČR. ČSN EN ISO 9001:2001 Pobočky: Activ, s.r.o. Praha-Bubeneč - Korunovační (centrála) Břeclav - Národních hrdinů České Budějovice 6 - ...