Zvýšit bezpečí ve vašem objektu vám pomohou bezpečnostní zámky, vrata a dveře, docházkové, kamerové, zabezpečovací, stravovací či jiné systémy anebo pokladní či turniketové aplikace. Mechanické i elektronické zabezpečení nachází uplatnění naprosto všude.

Firma je držitelem certifikátu ISO 9001:2000 a ISO 14001:2004. EPRIN spol. s r.o. Vývoj, výroba: -RFID systémy -přenosné terminály -etikety, štítky, TTR barvící fólie Grafické návrhy, tisky, výrobní aplikace. Systémy značení palet. Návrhy a realizace systémů. Velkoobchod, maloobchod, prodej, opravy, servis: -komplexní ...

Opravy - elektroinstalace Autoopravna - veškeré mechanické opravy - příprava na STK a emise - montáž mechanického zamykání řadící páky - CONSTRUCT - diagnostika E - OBD a elektrických systémů STK - měření emisí Montáž - mechanické zamykání řadící páky - CONSTRUCT - autoalarmy, centrální zamykání DO

Nabízíme cenově dostupné inteligentní ovládání budov, bytů a domů, řízení teploty, řízení spotřevy elektrické energie, ovládání světel a elektrických zařízení, kamerové systémy, vzdálené měření spotřeby energií, zabezpečení. Bez přídavné kabeláže, vhodné i pro starší zástavbu.

Výroba, prodej, montáž a servis: - vjezdové brány posuvné a křídlové - garážová vraty výklopná, sekční a rolovací - parkovací a průmyslové závory - automatické otevírání systémů - pohony pro posuvné brány - pohony pro křídlové brány - pohony pro sekční a výklopná vrata - garážová vrata - samonosné posuvné brány - privátní.

Elektromontáže. Práce, montáž: -domovní elektroinstalace. -zabezpečovací systémy. -domácí telefony.

Projekce, dodávka, montáž, servis: -zabezpečovací a požární signalizace -strukturované kabeláže -kamerové systémy -elektroinstalace.

Projekce, montáž, prodej, servis, revize: -elektrické zabezpečovací systémy -elektrické požární hlásiče a systémy -připojení na pult centrální ostrahy -domácí telefony, videotelefony, zvonky -silové rozvody NN 220-380V -uzavřené kamerové systémy -průmyslová televize -vstupní kartové systémy -mechanické zabezpečení ...

Zajišťujeme: - projekce, dodávky a montáže sdělovacích zařízení a rozvodů.

Technická akustika. Náhradní zdroje výroby elektrické energie. Výroba, prodej: - průmyslové tlumiče

Maloobchod, prodej, montáž, servis: - počítače a výpočetní technika - zabezpečovací technika - elektroinstalační materiál - účetní software - elektronické zařízení do bytů, skladů. Služby: - zpracování projektu - ekonomické poradenství - vývoj software - účetnictví, daňová evidence.

montáže a servis: zabezpečovacích systémů, kamerových systémů, domácích telefonů a videotelefonů, IP telefonů a pobočkových ústředen, PC sítí, internetových připojení, televizních a satelitních zařízení, atd; zajišťujeme správcovskou činnost, zajistíme střežení na PCO, zajistíme stavbu na klíč i jednoduché stavební rekonstrukce, atd.

Závod automatizační techniky. Výroba, dodávka: -řídící a monitorovací systémy -komunikační rozhraní -binární a analogové rozhraní -senzory pro průmyslové aplikace -informační a monitorovací systém -řídící systémy-kompletní dodávka -dálková pásová doprava -doly povrchové i hlubinné ekologie -elektrárny, hutnictví, chemický ...

Vývoj a výroba identifikačních vstupních systémů zaměřených zejména na oblast bezpečnostních technologií.

Domovní telefony, přístupové systémy: - výhradní dovozce a zástupce italské firmy BPT s.p.a. pro ČR - autorizovaný prodejce identifikačních systémů Tech Fass s.r.o. - pořádání školení pro projektanty i montážní firmy.

Společnost ALIMEX s.r.o. je systémový integrátorem v oblasti bezpečnostních technologií, kde největší důraz je kladen na komplexní řešení stavěné podle aktuálních potřeb zákazníka s možností dalšího rozvoje.

Prodej, dodávka, montáž: - bezpečnostní dveře - bezpečnostní systémy.

Návrh, dodávka, servis: - elektrické vybavení budov malého i velkého rozsahu.

Služby: - montážní a servisní činnost, zejména v oborech slaboproudé a návazně i silnoproudé elektrotechniky - zabezpečovací systémy - kamerové systémy - kontrola vstupu - telefonní ústředny - televizní technika - datové sítě

Prodej, pronájem, přestavba. - jukeboxy Prodej: - navigace GPS - webové kamery - kryty Iphone - LED žárovky - USB wifi - LED hodinky - USB teploměr s čidlem - laserový efektový projektor.

Bezpečnostní a telekomunikační systémy: -elektronická ochrana objektů -satelitní monitorovací a střežící systémy -zabezpečení automobilů-autoalarmy -hand free sady -příslušenství k mobilním telefonům.

Zajišťujeme: - příjem digitálního vysílání - instalace TV antén a satelitů CSlink, Skylink - připojení k internetu a IT služby.

Provádíme: - služby v oboru zabezpečovací techniky - služby v oboru elektrotechniky do 1000V.

Prodej: -trezory české výroby -elektronické bezpečnostní a kamerové systémy -bezpečnostní zavazadla.

Projekce, prodej, montáž: -kamerové systémy -ozvučovací a výpočetní techniky -zabezpečovací technika -protipožární technika. Opravy: -elektronická zařízení. Elektroservis-všeobecně.

Dodávka, montáž, servis: - telekomunikační technika a zařízení - počítačové sítě - zabezpečovací systémy - kamerové systémy CCTV.