Mezi důležité díly strojů patří ložiska a řetězy. Nakupujte přímo od výrobců anebo u osvědčených dodavatelů. Výkovky nejrůznějšího charakteru určené pro další obrábění či jiné důležité díly pro strojní výrobu jsou vám k dispozici z první ruky.

Výzkum, vývoj, výroba a distribuce valivých ložisek, výroba speciálních ložisek a komponentů pro železniční a automobilový průmysl. Koncern ZKL je certifikován dle EN ISO 9001:2000, dodavatelé pro automobilový průmysl dle ISO/TS 16 949:2002.

Maloobchod, prodej: -ložiska -gufera.

Výroba, opravy: -ložiska -ozubená kola -převody a jejich díly. Velkoobchod, prodej: -železářské zboží -instalatérské a topenářské potřeby.

Distribuce, prodej: -ložiska -těsnění -mazací systémy -výrobky pro přenos výkonu -lineární systémy -přístroje -optická měření, ustavování strojů -vibrační diagnostika -filtry -zabezpečovací systémy -nářadí -termovize -engineering -opravy, repasování ložisek.

Strojní opracování. Výroba: - vstřikovací formy pro plasty - ozubená kola - hřídele.

Výroba a prodej:vysokopevnostní vázací řetězy, ocelová lana, textilní zdvihací smyčky a popruhy s oky, upínací a kotevní pasy a řetězy, lesnické řetězy, prostředky pro manipulaci s břemeny, paletové euro závěsy, traverzy, třmeny, háky, bezpečnostní a stěhovací postroje, polyuretanové ochrany.

Výroba, prodej: - ozubená kola do modulu 12 a hlavového průměru ozubeného kola 1100 mm. Prodej, výroba: - řetězová kola - šneková kola (pouze dle dohody). Materiál: - železo - bronz - hliník - plast. Dodávka včetně tepelné úpravy. Výroba: - hřídel (hřídele).

Prodej, maloobchod: - ložiska - gufera. Opravy: - elektromotory - ložiska.

Prodej, maloobchod: - ložiska - gufera - klínové řemeny.

Prodej: - ložisek a příslušenství Výroba a prodej: - hydraulických hadic Prodej: - gufer, klínových řemenů, řetězů a lepidel

Nákup a prodej: - ložiska. Maloobchod, velkoobchod, prodej: - kuličková radiální - kuličková s kosoúhlým stykem - kuličková naklápěcí - kuličková axiální - válečková - kuželíková - soudečková - jehlová - upínací - speciální - příslušenství.

Velkoobchod se spojovacím materiálem. - nerezový spojovací materiál - svorníkové šrouby a matice - kotevní technika - šroubovací hadicové spony a řetězy. Velkoobchod s kompletním sortimentem nerezového spojovacího materiálu. Doplňkový prodej: - univerzální zadní nosiče jízdních kol pro připevnění na kouli tažného zařízení ...

Prodej: - ložiska - gufera - klínové řemeny.

Prodej: - ložiska - klínové řemeny - elektrické a pneumatické nářádí.

Velkoobchod, maloobchod: - zemní vruty - řetězy - lana - provazy.

Ostření, kovoobrábění: -broušení -vrtání -frézování CNC -soustružení -ostření kovo a dřevoobráběcích nástrojů. Prodej: -ložiska ZKL*, ZVL*, SKF* -zahradní technika a řetězy OREGON -lepidla LOCTITE.

Prodej: -spojovací materiál -kotevní technika -ložiska -gufera -technická pryž. Výroba: -klíče FAB* -autoklíče.

Prodej, maloobchod: - řetězy a příslušenství. Železářství.

Výroba, prodej: -modelářské potřeby. Zakázková výroba automatických dílců.

Pobočka Maloobchod, prodej: - autobaterie - motobaterie - technická pryž, těsnění - řemeny - ložiska, gufera.

Pobočka. Maloobchod, prodej: - autobaterie - motobaterie - ložiska - řemeny - technická pryž.

Specializovaná činnost: -návrh a výroba elektronických bloků pro zbraňové systémy a munici -návrh a výroba řídících jednotek pro průmyslové využití se zvýšenou odolností. Zámečnictví a kovovýroba: -vývojová,konstrukční a projektová činnost -zakázkové práce a atypické zakázky -malosériová výroba světelných reklam ...

Obchodní zastoupení firmy REXNORD: - převodovky - spojky - řetězy - destičkové pásy - dopravníkové elementy.

Kovářství. Výroba: - zápustkové výkovky - háky s okem o nosnosti 0, 5 - 6, 3t.