Průmysl se nemůže obejít bez měřidel a regulační techniky pro přesné a jednoznačné měření. Mezi tuto techniku patří tlakoměry, laboratorní a revizní měřící přístroje, hlukoměry, otáčkoměry, teploměry a snímače teploty i technika pro měření vodivosti.

Měření, modelování a projekty na snižování hluku Praha
Firma Greif-akustika, s.r.o. z Prahy je odborník na snižování hluku. Vytvoření samotného projektu předchází odborné měření a modelování hluku, což provádějí zkušení odborníci s letitou praxí v oboru za pomoci moderního vybavení ve vnitřních i venkovních prostorách. Cílem je monitorování hluku a akustické úpravy vedoucí k jeho snížení.
Měření, modelování a projekty na snižování hluku Praha
ifm electronic, spol. s r.o.
Společnost ifm electronic, spol. s r.o. se specializuje na vývoj, výrobu a prodej senzorů, řídících jednotek, softwaru a systémů pro průmyslovou automatizaci. ifm electronic, spol. s r.o. spojuje flexibilitu a individualitu rodinné firmy s kvalitou a profesionalitou celé skupiny. Sídlo firmy se nachází v Praze a pobočka v Brně.
ifm electronic, spol. s r.o.
Váhy Pecha s.r.o.
Společnost Váhy Pecha s. r. o. se zabývá dodávkou, výrobou, montáží a servisem široké škály vah. V nabídce naleznete průmyslové váhy, obchodní váhy, automobilové váhy, lékařské váhy a také příslušenství pro váhy. Na přání jsme schopni zrekonstruovat jakékoli mostní váhy. Zakoupit lze také použité neboli bazarové váhy.
Váhy Pecha s.r.o.
Kompletní služby od vypracování projektu po dodání a realizace včetně služeb záručního a pozáručního servisu v oblasti elektroinstalace s cílem maximalizace úspor klienta na provozu nabízí česká společnost COBAP s.r.o. se sídlem v Brně. Naše služby: - Vysoké napětí od 1kV - (instalace kabelů a montáž kabelových sloupů i nosných konstrukcí, ...

Schenck Process je celosvětovou špičkou ve všech oblastech měřicí a zpracovávací technologie a nabízí rozmanitá řešení, produkty, systémy a komponenty, ve kterých se spojuje procesně technické know-how a osvědčené technologie. Chcete naplánovat průběhy procesů, dávkování sypkých hmot, řídit tok materiálů, snímat množství procházejícího ...

Společnost RIA control a.s. zajišťuje návrh, realizaci a technickou podporu v oblasti komponentů pro průmysl i energetiku.

Měření a regulace: -elektro -řídící systémy -projekty

Technika: -měřící, měření -regulační, regulace. Činnost: -MaR, řízení technologických procesů -projekce, programování a dodávky řídících systémů -komunikace, přenos dat -komplexní manoservis -dodávky předávacích stanic a plynových kotelen.

Služby - intelingentní elektroinstalce - montáž, servis měření a regulace.

Výroba, instalace, servis, oprava: -elektronické stroje, přístroje a zařízení -automatizační technika, elektronická regulace a měření: -měření a regulace teploty -měření délky, síly a hmotnosti -zobrazovací jednotky -čtečka identifikačních čipů.

Automatizační technika - vývoj a výroba ručních vlhkoměrů na dřevo - zabezpečovací systémy - měřící systémy v sušárnách řeziva - poloautomatické i automatické regulačních jednotky pro sušárny řeziva

ABFlow s.r.o. vyrábí magneticko-indukční snímače a prodává a poskytuje poradenství v oblasti ultrazvukových hladinoměrů a průtokoměrů pro otevřené kanály.

Hanks Technology s.r.o. se zaměřuje na technologie měření, regulaci, strojní výrobu a na měřící systémy pro kapalná média.

Servis, regulace přímočinných regulátorů tepla: Nové regulátory MERTIK s dřívějším datem výroby -dodání do 3 dnů, záruka 24 měsíců -záruční servis -pozáruční servis-výměnným způsobem týž den, či oprava do 1 měsíce. Montáž: -instalace naší firmou Poradenství: -odborné posouzení zapojení regulátoru přímo na míru Vašim ...

- infrastruktura pro dopravní systémy - vývoj nabíjecích a akumulačních systému - Engineering (robotizace a automatizace)

Výroba, prodej, montáž: -regulátory, regulační technika ADEX pro teplovodní ústřední topení -termostaty: -pokojové, programovatelné, bezdrátové, příložné -kaskádní řadiče -servopohony ke směšovacím ventilům -směšovací ventily -náhradní díly.

Společnost TDO clima, spol. s r.o. zákazníkům dlouhodobě dodává komplexní služby v oblasti klimatizace, chlazení, vzduchotechniky, topení, měření, regulace, projekce, dodávek, montáže a servisu pro obytné, komerční i průmyslové prostory. V rámci své činnosti se společnost TDO clima, spol. s r.o. zaměřuje na poskytování těchto služeb a produktů ...

Společnost COOP THERM spol. s r.o. sídlící v Jindřichově Hradci nabízí svým zákazníkům již 30 let ucelené služby v oboru měření a regulace tepla a teplé i studené vody. Provádíme montáže měřičů tepla, vodoměrů, centrálních odečtových systémů i patních měřičů teplé vody (TV). Mezi naše další služby patří také odečty a rozúčtování nákladů a ...

Výroba, prodej: - měřící technika - přístroje po měření a dálkový přenos proteklého množství vody, objemu plynu, hladiny (průtoku) povrchové nebo podzemní vody.

Velkoobchod, prodej, oprava, servis, kalibrace: - měřící a regulační technika, příslušenství.

Komplexní služby pro odečty a rozúčtování topení Dodávka a montáž - indikátory topných nákladů BRUNATA - systémy LIVING BY DANFOSS radiátorová termostatická hlavice Servis - indikátory topných nákladů Servis - vodoměry ZENNER Komplexní služby pro odečty a rozúčtování vody

Služby: -měření radonu (na pozemcích, v objektech) -diagnostická měření -ozdravení domů s radonem

Výstavba, opravy a rekonstrukce střešních plášťů. Pozemní stavby - výkopovými pracemi - pokládkou inženýrských sítí - stavbou propustků Zahradní architektura, dodávají: - pergoly - altány - zahradní domky a kůlny - mostky přes jezírka - lavičky - jezírka a rybníčky - vodopády - svařované folie - systémy pro úpravu vody Realizace ...

Vývoj, výroba: - elektronika - radarové měřiče rychlosti - digitální hodiny, stopky - digitální termostaty - univerzální procesorové čítače impulzů - spínací jednotky.

Návrh a dodávka - zabezpečovací zařízení - kamerové systémy - elektrotechniky, automatizace výrobních procesů, dodávky technologií, měřící a regulační techniky -kalibrace měřidel a vedení metrologie v rámci regionu střední Moravy i celé České republiky.

Firma TEZAMO Valašské Meziříčí s.r.o. je specialistou v řešení ekonomického vytápění a klimatizování objektů. Navrhujeme technologie, které šetří hlavně energii a uspokojí Vaše konkrétní potřeby tak, aby byly elektivní a zajistili návratnost. Svou práci věnujeme těmto technologiím: - solární systémy - klimatizace a chlazení - podlahové ...

E-shop: -bezdrátová technika -tonery a náplně -zahradní doplňky -regulátory vlhkosti -topení a chlazení aj.

Prodej, montáž: - tepelná a regulační technika Mohlenhoff, - regulační technika WITA, - centrální a průmyslové vysavače HUSKY, - solární systémy a tepelná čerpadla, - podlahové topení, - regulační technika, - TERMOPOHONY.